Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

doona 2-i-1 babybilstol med fullt integrert trilleunderstell nitro black
For øyeblikket utsolgt

doona 2-i-1 babybilstol med fullt integrert trilleunderstell nitro blackPris
4299 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A264166

EAN: 4897055668547

doona 2-i-1 babybilstol med fullt integrert trilleunderstell nitro black
Fra babybilstol til barnevogn på sekunder. Neste generasjon babybilstol.

Doona er den første babybilstolen til bil som også er en liten barnevogn. Fordelene er lett tilgjengelige. Dere trenger ikke styre med å flytte barnet mellom vogn og sete når dere bare skal en liten tur ut av bilen, bare still babybilstolen på bakken og brett ut understellet. Det går så greit at barnet nesten ikke vil ta notis av det. Det må ikke ut av babybilstolen for å se verden. Både dere og babyen sparer mye stress på dette. Aldri har det vært mer lettvint med en liten spasertur.

Den nye kolleksjonen leveres i seks levende og moderne farger og en stødig og god aluminiumsramme. Denne kolleksjonen er perfekt for motebevisste familier.

Produktegenskaper:
  • Topp sikkerhets- og kvalitetsstandard
  • Kompatibel med Doona Isofix-system for sikker plassering i kjøretøy
  • 100% barnesikker: Testede og sertifiserte materialer
Forpliktet til sikkerhet
Sikkerhet er ikke bare et punkt på programmet for oss, det er grunnsteinen vår! Produktene våre er beregnet på foreldre og barn, og derfor må de tilby høyest mulig sikkerhet. Hvert eneste av våre produkter går gjennom strenge interne og eksterne tester for å garantere sikkerheten.

Sidekollisjonsbeskyttelse
Doonas unike dobbelvegg-struktur, som gjør det mulig å brette inn hjulene i Doona-en er en ekstra sikkerhetsfunksjon. De to lagene med stabil energiabsorberende plastikk, forbundet med ekstra lag med EPS, skum og tekstiler gir forsterket beskyttelse mot sidestøt. Skulle det skje en ulykke er babyen på den måten ideelt beskyttet.

Beskyttelse mot kollisjon bakfra
Doonas unike struktur sammenlignet med andre babybilstoler gjør det mulig å posisjonere bærebøylen så den gir ekstra beskyttelse mot støt bakfra. Skulle det skje en slik ulykke vil kollisjonskreftene absorberes, og den raske bevegelsen bakover forhindres.

Feilsikre mekanismer
To av de vanligste skadeårsakene i forbindelse med barneseter og barnevogner er feil bruk eller uriktig montering. Med dette i tankene utviklet Doonas ingeniører og designere forskjellige sikringsmekanismer som skal være med å garantere en sikker og riktig bruk.

Babyvennlige mekanismer
Alle materialene er nøye utvalgte og grundig testet for å holde de strengeste europeiske normene, inkludert SVHC-testen (Substances of Very High Concern). Det vil si at alle materialer ikke bare er fri for farlige kjemikalier, men også har gjennomgått tester for kvalitet og belastning for å sikre en trygg og kontinuerlig bruk.

EU og US flytillatelse
Doona er testet og tilfredsstiller krav til bruk på fly i både EU og USA.

Normer og sertifiseringer
Babyprodukter testes med strenge sikkerhetskrav. Spesielt gjelder dette baby- og barneseter og barnevogner, som skal beskytte babyer under transport. Doona har en funksjonalitet som gjør at den er testet både som en babybilstol og som en barnevogn. Det gjør den til et unikt produkt som holder de strengeste kvalitets- og sikkerhetsstandardene i europa på begge felt.

Tekniske detaljer:
  • Egnethet: Bakovervendt babybilstol
  • Gruppe: 0 +
  • Vekt: 0-13 kg
  • Produktvekt: 7 kg
  • Mål (babybilstol): 44 x 60 x 66 cm
  • Mål som barnevogn: 99 x 82 cm

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
1999 kr
Pris
999 kr
Pris
299 kr
Pris
399 kr
Pris
349 kr
Pris
599 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Anmeldelser

Kundebedømmelser: doona 2-i-1 babybilstol med fullt integrert trilleunderstell nitro black
5
369 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 332
 
4 stjerner
| 32
 
3 stjerner
| 3
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere