Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

DerDieDas® ErgoFlex MAX Exclusive - Superflash Silver Shine, 5-delt.
For øyeblikket utsolgt

DerDieDas® ErgoFlex MAX Exclusive - Superflash Silver Shine, 5-delt.


Variant:
 • DerDieDas® ErgoFlex MAX Exclusive - Superflash Silver Shine, 5-delt.
  For øyeblikket utsolgt
 • DerDieDas® ErgoFlex MAX Exclusive - Superflash Silver Soccer, 5 stk.

Pris
3611 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A301504

EAN: 4006047081466

DerDieDas® ErgoFlex MAX Exclusive - Superflash Silver Shine, 5-delt.
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Vil du ha noe veldig spesielt? ErgoFlex og ErgoFlex MAX er igjen tilgjengelig i et begrenset opplag. Den eksklusive ""Superflash"" skinner med innfallende lys i to glorete motiver: Silver Soccer og Silver Shine. Og Exklusiv LED er til og med tilgjengelig i fire forskjellige utseende: For jentene blinker LED-ringen rundt koøyen i glitterrosa og stjernelys. Gutter har det gøy med Red Planet og Superhero.

Alle modeller av Exclusive Edition er tildelt av ""Aktion Gesunder Rücken"" * (kampanje for sunne rygg) * for deres ergonomiske bærestroppsystem. Og fordi stoffet er laget av resirkulerte PET-flasker, er de også spesielt bærekraftige. DerDieDas er tross alt bluesign® SYSTEM PARTNER - av hensyn til miljøet.

""Superflash"" skylder navnet sitt for den spesielle lysstyrken. Overflatene trykt med reflekterende materiale på fronten, lokket og sidene har et sterkt utseende om dagen og er veldig imponerende i mørket, for eksempel når de belyses av billykter.

Med ErgoFlex-modellen, ""Superflash ""har også mye å tilby når det gjelder bærekomfort. I tillegg til den glassfiberforsterkede ryggen, har den ryggputer som kan brukes hver for seg: i en dobbel pakke, hver for seg eller avhengig av barnets rygg, kan du klare deg helt uten dem.

Via DerDieDas ®:

Letthet.
Mottoet er fortsatt: ""Vi lager skolen. Lysere."" DerDieDas skoletasker er blant de letteste på markedet. Ingen modeller veier mer enn 950 gram. Med utvendige og sidelommer, fordi ingen gram spares på komfort og utstyr!

Funksjon.
Ryggsekker fra DerDieDas har høy funksjonalitet. Magnetlåsen er veldig enkel å bruke, inne i smart delte rom gir god plass til lagring. Gulvpaneler beskytter mot fuktighet nedenfra og sikkerheten blir heller ikke neglisjert: store retroreflekterende overflater på forsiden og sidene reflekterer innfallende lys.

kvalitet.
Bare materialer av høy kvalitet brukes til DerDieDas skolesekker. De er fri for azofargestoffer, kadmium, PCP og allergifremkallende fargestoffer. Stoffene som brukes er vannavvisende og ekstremt slitesterke. Materiell og produksjonsprosesser er underlagt konstant kontroll, slik at vi kan tilby en 4-års garantiperiode fra kjøpsdatoen.

Ergonomi.
Alle modeller fra DerDieDas har ergonomisk formet ryggpolstring, komfortable skulderstropper og et hoftebelte som flytter vekten til hoftene og kan fjernes om nødvendig. ErgoFlex og ErgoFlex MAX med sitt høydejusterbare bæresystem og posisjonskontrollremmer er til og med så ergonomiske at de er godkjent av Aktion Gesunder Rücken e. V. (AGR) * som spesielt ryggvennlig.

Bærekraft.
Skolesekker fra DerDieDas er ikke bare resirkulerbare, men laget av resirkulert materiale: ytterstoff og fôr er laget av resirkulerte PET-flasker. Kvalitetsblyanter fra Staedtler® er laget av det trebaserte materialet Wopex, som også små deler av trær fra bærekraftig tysk tysk skogbruk brukes til. Som bluesign® SYSTEM PARTNER er vi forpliktet til å redusere miljøpåvirkningen under produksjonsprosessen.

Ryggsekken har alt det:
 • Posisjonskontrollremmer for optimal justering i skulderområdet
 • Høydejusterbart bærestroppsystem: ergonomisk formede, polstrede bærestropper, enkle å feste med borrelås og justerbar i trinn fra XS til XL til lengden på barnets rygg
 • Høydejusterbar bryststropp, optimaliserer passformen
 • Glassfiberforsterket rygg for ekstra stabilitet og optimal lastfordeling til bekkenområdet
 • Ergonomisk formet, pustende ryggpolstring tilpasser seg optimalt til barnets rygg
 • Bekkenbelte med polstrede sidevinger: forskyver vekten til hoftene og avlaster dermed skuldre og rygg. Avtakbar om nødvendig
 • Bryggerhusmagnetisk lås: barnevennlig Design, lett å gripe - lukkes automatisk når lokket lukkes
 • Hemmelig rom under fronten: skjult rom med glidelås tilgjengelig fra siden - passer til studentvesken
 • Store, utfoldbare sidelommer på vingene: mer volum ved å frigjøre borrelåsforbindelsen i sidelommens nederste kil, med lang glidelås for enkel fylling
 • Elastiske festestropper i lokket, for eksempel for skoletasker
 • Delt indre rom med god plass til bøker og DerDieDas-boksen
 • Bunnplate: stabil og solid med føtter for å beskytte mot fuktighet nedenfra
produktdetaljer:
 • Dimensjoner på ryggsekken (bredde x høyde x dybde): 29 x 39 x 25 cm
 • Tilgjengelig i 5-delt sett: ErgoFlex MAX Exclusive, sportsveske med praktisk borrelås innerlomme, studentveske med uknuselig Staedtler® kvalitet fargestifter ""Noris Color"", solid notisbok og lat penn cil koffert
 • Volum: ca. 22 l
 • Vekt: 800 g
 • Med retroreflekterende materiale
 • Inkl. front- og sidelommer
 • Alder: fra 6 år

Hint:
* Sertifisert og anbefalt av forumet: Gesunder Rücken - besser leben e. V. og Bundesverbanddeutscher Rückenschulen (BdR) e. V. Ytterligere informasjon på: AGR e. V., Stader Str. 6, 27432 Bremervörde, Tlf. 04761/926 358 0, www.agr-ev.de02"

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere