DerDieDas® ErgoFlex Exclusive - Superflash Silver Soccer, 5-deler.

DerDieDas® ErgoFlex Exclusive - Superflash Silver Soccer, 5-deler.


Variant:
 • DerDieDas® ErgoFlex Exclusive - Superflash Silver Soccer, 5-deler.
 • DerDieDas® ErgoFlex Exclusive - Superflash Silver Shine, 5-deler.

Pris
3352 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A301484

EAN: 4006047051452

DerDieDas® ErgoFlex Exclusive - Superflash Silver Soccer, 5-deler.
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Vil du ha noe veldig spesielt? ErgoFlex og ErgoFlex MAX er igjen tilgjengelig i et begrenset opplag. Den eksklusive ""Superflash"" lyser i to lyse motiver når lyset treffer den: Silver Soccer og Silver Shine. Og den eksklusive LED-en kommer til og med i fire forskjellige utseende: for jentene blinker LED-ringen rundt koøyen med Glitter Rose og Star Shine. Gutter har det gøy med Red Planet og Superhero.

Alle modeller av Exclusive Edition har blitt tildelt en pris av ""Aktion Gesunder Rücken"" * for deres ergonomiske bærestroppsystem. Og fordi stoffet er laget av resirkulerte PET-flasker, er de også spesielt bærekraftige. DerDieDas er tross alt en bluesign®-SYSTEMPARTNER - av hensyn til miljøet.

""Superflash"" skylder sitt navn sin spesielle lysstyrke. Overflatene trykt med reflekterende materiale foran, lokket og sidene ser sterke ut om dagen og kommer virkelig til sin rett i mørket, for eksempel når de blir belyst av billykter.

I ErgoFlex-modellen, "" Superflash ""har også mye å tilby når det gjelder bærekomfort. I tillegg til den glassfiberforsterkede ryggen, har den ryggputer som kan brukes hver for seg: i en dobbel pakke, enkeltvis, eller, avhengig av barnets rygg, kan du klare deg helt uten dem.

Om DerDieDas ®:

Letthet.
Som før, ""Vi lager skolen. Lettere."" DerDieDas skoletasker er blant de letteste på markedet. Ingen modeller veier mer enn 950 gram. Med utvendige og sidelommer er ikke et gram spart på komfort og funksjoner!

Funksjon.
Ryggsekker fra DerDieDas er svært funksjonelle. Den magnetiske låsen er barns lek å betjene, inne i smart delte rom har god plass til lagring. Bunnpanelene beskytter mot fuktighet nedenfra og sikkerheten blir heller ikke neglisjert: store retroreflekterende overflater på forsiden og sidene reflekterer innfallende lys.

Kvalitet.
Bare materialer av høy kvalitet brukes til DerDieDas skoletasker. De er fri for azofargestoffer, kadmium, PCP og allergifremkallende fargestoffer. Stoffene som brukes er vannavvisende og ekstremt slitesterke. Materiale og produksjonsprosesser er underlagt konstant kontroll, slik at vi kan gi en 4-års garantiperiode fra kjøpsdatoen.

Ergonomi.
Alle modeller fra DerDieDas har ergonomisk formet ryggpolstring, komfortable skulderstropper og en bekkenstropp som forskyver vekten til hoftene og kan fjernes om nødvendig. ErgoFlex og ErgoFlex MAX, med sitt høydejusterbare sele-system og posisjonskontrollstropper, er til og med så ergonomiske at de er sertifisert av Aktion Gesunder Rücken e. V. (AGR) * som spesielt bra for ryggen. (AGR) * som spesielt ryggvennlig.

Bærekraft.
Skolesekker fra DerDieDas er ikke bare resirkulerbare, men laget av resirkulert materiale: ytterstoff og innerfor er laget fra resirkulerte PET-flasker. Kvalitetsblyanter fra Staedtler® er laget av trematerialet Wopex, som små deler av trær fra bærekraftig tysk skogbruk brukes til. Som en bluesign® SYSTEMPARTNER er vi forpliktet til å redusere miljøpåvirkningen under produksjonsprosessen.

Sekken har alt:
 • Posisjonskontroll stropper for optimal justering i skulderområdet.
 • Høydejusterbart bæresystem: ergonomisk formede, polstrede bærestropper, enkle å feste med borrelås og kan justeres trinnvis fra XS til XL for å passe barnets rygg lengde
 • Høydejusterbar bryststropp, optimaliserer passform
 • Glassfiberarmert rygg for ekstra stabilitet og optimal belastningsfordeling på bekkenområdet
 • Ergonomisk formet, pustende rygg polstring tilpasser seg optimalt til barnets rygg
 • Bekkenstropp med polstrede sidevinger: forskyver vekten til hoftene og avlaster dermed belastningen på skuldre og rygg. Avtakbar hvis nødvendig
 • Fidlock magnetisk lås: høydejusterbar og barnevennlig å åpne og lukke - med en hånd
 • Romslig frontlomme med glidelås - ideell til matboks eller skolesekk
 • Fleksible sidelommer for vannflaske og paraply. Hold deg pen og flat når den er tom
 • To store hovedrom - ideell for ryggvennlig pakking (tunge bøker i bakrommet)
 • Termoformet bunn: solid, lett og dimensjonsstabil for stabilitet og for å beskytte mot fuktighet nedenfra
Produktdetaljer:
 • Dimensjoner på ryggsekken (bredde x høyde x dybde): 29 x 39 x 25 cm
 • Tilgjengelig i et 5-delt sett: ErgoFlex Exclusive, sportsveske med praktisk borrelås, studentveske med bruddsikker Staedtler® kvalitet fargestifter ""Noris Color"", solid treningsbokskasse og blyantveske for slackers
 • Volum: ca. 22 l
 • Vekt: 800 g
 • Med retroreflekterende materiale
 • Inkl. front- og sidelommer
 • Alder: fra 6 år


Merk *:
Testet og anbefalt av forumet: Gesunder Rücken - besser leben e. V. og Bundesverbanddeutscher Rückenschulen (BdR) e. V. Ytterligere informasjon på: AGR e. V., Stader Str. 6, 27432 Bremervörde, Tlf. 04761/926 358 0, www.agr-ev.de02"

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

DerDieDas® ErgoFlex Exclusive - Superflash Silver Soccer, 5-deler.
DerDieDas® ErgoFlex Exclusive - Superflash Silver Soccer, 5-deler.
3352 kr