Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

DerDieDas® ErgoFlex Exclusive LED - Red Planet, 5-deler.
For øyeblikket utsolgt

DerDieDas® ErgoFlex Exclusive LED - Red Planet, 5-deler.


Variant:

Pris
2900 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A301497

EAN: 4006047051506

DerDieDas® ErgoFlex Exclusive LED - Red Planet, 5-deler.
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Vil du ha noe veldig spesielt? ErgoFlex og ErgoFlex MAX er igjen tilgjengelig i et begrenset opplag. Den eksklusive ""Superflash"" lyser i to lyse motiver når lyset treffer den: Silver Soccer og Silver Shine. Og den eksklusive LED-en kommer til og med i fire forskjellige utseende: for jentene blinker LED-ringen rundt koøyen med Glitter Rose og Star Shine. Gutter har det gøy med Red Planet og Superhero.

Alle modeller i Exclusive Edition har blitt tildelt en pris av ""Aktion Gesunder Rücken"" * (Healthy Back Campaign) for deres ergonomiske bærestroppsystem. Og fordi stoffet er laget av resirkulerte PET-flasker, er de også spesielt bærekraftige. DerDieDas er tross alt en bluesign® SYSTEMPARTNER - av hensyn til miljøet.

I LED-utgaven lyser ringen rundt DerDieDas-motivet i øynene på modellene ErgoFlex og ErgoFlex MAX. LED-lyset kan aktiveres ganske enkelt ved å trykke på en knapp og lyser så lenge barnet er i bevegelse. Hvis ryggsekken settes ned på skolen eller hjemme, slukkes lampen - og batteriet spares.
Slå på og begynn å blinke! Lysdioder lyser opp ringen rundt DerDieDas-koøyen med stor effekt. Batterirommet er lagret i et ekstra rom i frontlommen. To AA-batterier er inkludert.

I ErgoFlex-modellen har ""LED"" også mye å tilby når det gjelder bærekomfort. I tillegg til den glassfiberforsterkede ryggen, har den ryggputer som kan brukes hver for seg: i en dobbel pakke, enkeltvis, eller, avhengig av barnets rygg, kan du klare deg helt uten dem.

Om DerDieDas ®:

Enkelhet.
Fortsatt sant: ""Vi lager skolen. Lettere."" DerDieDas skolesekker er blant de letteste på markedet. Ingen modeller veier mer enn 950 gram. Med utvendige og sidelommer, fordi ingen gram spares på komfort og utstyr!

Funksjon.
Skolesekker fra DerDieDas er svært funksjonelle. Den magnetiske låsen er barns lek å betjene, og de smart delte rommene inne gir rikelig med lagringsplass. Bunnpanelene beskytter mot fuktighet nedenfra og sikkerheten blir ikke neglisjert: store refleksreflekser foran og på sidene reflekterer innfallende lys.

Kvalitet.
Det er bare materialer av høy kvalitet som brukes til DerDieDas skolesekker. De er fri for azofargestoffer, kadmium, PCP og allergifremkallende fargestoffer. Stoffene som brukes er vannavvisende og ekstremt slitesterke. Materiale og produksjonsprosesser er underlagt konstant kontroll, slik at vi kan gi en 4-års garantiperiode fra kjøpsdatoen.

Ergonomi.
Alle modeller fra DerDieDas har ergonomisk formet ryggpolstring, komfortable skulderstropper og en bekkenstropp som forskyver vekten til hoftene og kan fjernes om nødvendig. ErgoFlex og ErgoFlex MAX, med sitt høydejusterbare sele-system og posisjonskontrollstropper, er til og med så ergonomiske at de er sertifisert av Aktion Gesunder Rücken e. V. (AGR) * som spesielt bra for ryggen. (AGR) * som spesielt ryggvennlig.

Bærekraft.
Skoletasker fra DerDieDas er ikke bare resirkulerbare, men også laget av resirkulert materiale: ytterstoff og innerfor er laget av resirkulerte PET-flasker. Kvalitetsblyanter fra Staedtler® er laget av trematerialet Wopex, som små deler av trær fra bærekraftig tysk skogbruk brukes til. Som en bluesign® SYSTEMPARTNER er vi forpliktet til å redusere miljøpåvirkningen under produksjonsprosessen.

Sekken har alt:
 • Posisjonskontroll stropper for optimal justering i skulderområdet
 • Høydejusterbart bæresystem: ergonomisk formede, polstrede bærestropper, enkle å feste med borrelås og kan justeres trinnvis fra XS til XL for å passe barnets rygglengde
 • Høydejusterbar bryststropp, optimaliserer passform
 • Glassfiberforsterket rygg for ekstra stabilitet og optimal belastningsfordeling på bekkenområdet
 • Ergonomisk formet, pustende ryggpolstring tilpasser seg optimalt til barnets rygg
 • Bekkenstropp med polstrede sidevinger: forskyver vekten til hoftene og avlaster dermed belastningen på skuldre og rygg. Avtakbar hvis nødvendig
 • Fidlock magnetisk lås: høydejusterbar og barnevennlig å åpne og lukke - med en hånd
 • Romslig frontlomme med glidelås - ideell til matboks eller skolesekk
 • Fleksible sidelommer for vannflaske og paraply. Hold deg pen og flat når den er tom
 • To store hovedrom - ideell for ryggvennlig pakking (tunge bøker i bakrommet)
 • Termoformet bunn: solid, lett og dimensjonsstabil for stabilitet og for å beskytte mot fuktighet nedenfra
Produktdetaljer:
 • Dimensjoner på ryggsekken (bredde x høyde x dybde): 29 x 39 x 25 cm
 • Tilgjengelig i et 5-delt sett: ErgoFlex Exclusive, sportsveske med praktisk borrelås, studentveske med bruddsikker Staedtler® kvalitet fargestifter ""Noris Color"", solid treningsbokskasse og blyantveske for slackers
 • Volum: ca. 22 l
 • Vekt: 800 g
 • Med retroreflekterende materiale
 • Inkl. front- og sidelommer
 • LED-versjon - 2 x AA-batterier inkludert
 • Alder: fra 6 år


Merk:
Batterier er inkludert i leveransen!
* Testet og anbefalt av forumet: Gesunder Rücken - besser leben e. V. og Bundesverbanddeutscher Rückenschulen (BdR) e. V. Ytterligere informasjon på: AGR e. V., Stader Str. 6, 27432 Bremervörde, Tlf. 04761/926 358 0, www.agr-ev.de02"

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere