cybex SILVER Bilstol Pallas-fix Pure Black-Black

cybex SILVER Bilstol Pallas-fix Pure Black-Black


 • Cybex SILVER Bilstol Pallas-fix Gray Rabbit
 • Cybex SILVER Bilstol Pallas-fix Blue Moon

2622 kr
Pris
2299 kr
Fri frakt
Du sparer
323 kr-12%
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-5 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A038714

EAN: 4250183709627

cybex SILVER Bilstol Pallas-fix Pure Black-Black
Gruppe 1/2/3, 9 til 36 kg, fra ca. 9 måneder til 12 år

2-in-1 Cybex Pallas Fix har en lang brukstid på opptil 12 år. I gruppe 1 har en dybejusterbar sikkerhetspute, tilsvarende en airbag, som sprer slagkraften på frontområdet av puten, og aborberer støtenergien gjennom det støtabsorberende materialet. Etter en alder på ca. 3 år kan bilstolen lett omdannes til en gruppe 2/3 bilstol fra Cybex Solution X-Fix. Isofix Connect-systemet forbedrer stabiliteten og sikkerheten over hele levetiden. Barnebilstolen kan også monteres i bilen uten ISOFIX tilkoblinger ettersom låsearmene kan foldes vekk.

Justerbar fangsbord for maksimal sikkerhet for barnet spesielt ved front-kollisjon.
Den nye dybdejusteringen (av fangstbordet) gir barnet mer komfort og bevegelsesfrithet sammenlignet med konvensjonelle bilstoler med liknende fangstbord.
Fangstbordet fanger og aborberer bevegelsesenergien og holder barnet tryggt i bilstolen, spesielt ved en front-kollisjon. Sikkerhetsputen er dybdejusterbar for maksimal sikkerhet til barnet ved uhell. Dette systemet fjernes risikoen for kutting av selen på barnets følsomme nakke- og skulderområdene. I tillegg beskytter sikkerhetsputen på frontområdet mot skader i indre organer.

2-in-1 barnebilstol med en brukstid på ca 12 år
Setet har en lang bruktids på ca. 12 år. I gruppe 1 er bilstolen utstyrt med en sikkerhetspute som likner på en airbag ved front-kollisjon. Dermed unngår man beltekutting i skulder- og halsområdene til barnet. Setet kan, med kun enkle grep, omdannes til en gruppe 2 og 3 barnebilstol med allerede installerte funskjoner.

L.S.P. System- Lineær Sidekollisjonsbeskyttelse
Systemet aborberer effektivt støtenergien på et tidlig tidspunkt.
Det revolusjonære L.S.P. systemet innebærer at støtenergien reduseres systematisk via lineære kjedereaksjoner spesielt ved hode- og skulderområdene. Samtidig blir den kinetiske energien til kroppen fanget opp på et tidlig tidspunkt slik at barnets skjøre hode holdes godt innenfor. sikkerhetssonen. De L.S.P beskyttelsesputene er individuel justerbare for økt passform av barnets kropp, optimal sikkerhet, og tilpassing til bilens utforming. Høydejusterbar hodesøtte for komfort og medvoksende beskyttelse av barnet.

Komfortabel hvilestilling (gruppe 1)
Setet kan lett instilles i flere behagelige sitte- og liggstillinger.
Justeringen betjenes enkelt med en hånd via en knapp på fronten av barnestolen

. 3-trinns justering av hødestøtten - Patentert
Isofix Connect-systemet forbedrer stabiliteten og sikkerheten over hele levetiden. ISOFIX-armene kan foldes vekk slik at bilstolen også kan fastgjøres i biler uten ISOFIX punkter. Barnebilstolen kan også monteres i bilen uten ISOFIX tilkoblinger ettersom låsearmene kan foldes vekk.

Funksjoner:
 • Isofix Connect Til ekstra stabilitet og sikkerhet
 • Vinkelbar rygstøtte
 • 11- trinns høydejusterbar hodestøtte
 • Avtagbart seteinnlegg
 • Mål (lengde/bredde/høyde): 45,5 x 47 x 72-89 cm
 • Vekt: 11 kg
 • Setetrekket kan vaskes ved 30 grader
 • Trekket er av 100% polyester

Tilleggsinformasjon om Cybex Silver Pallas-fix barnebilstol

Cybex Silver Pallas-fix er en 2-in-1 barnebilstol som lett kan omdannes til gruppe 2 og 3 med kun enkle grep. Bilstolen gir optimal sikkerhet til barn fra ca. 9mnd til 3 år (tilsvarende 9 til 18kg) i tillegg til barn fra 3 til 12 år (tilsvarende 15 til 36kg).

Patentert sikkerhetspute gir barnebilstolen en særegen stabilitet

I motsetning til konvensjonelle skulderseler, byr sikkerhetsputen på betydelig mer sikkerhet og beskyttelse i tillegg til at man unngår kutting av belter på barnets skjøre hode- og skulderområdene. Fangstbordet fungerer som en airbag som er dybejusterbar for tilpassning og bevegelsesfrihet. Sikkerhetsputen fanger og aborberer bevegelsesenergien og holder barnet tryggt i bilstolen, spesielt ved en front-kollisjon.

Justerbare hode- og ryggstøtter for maksimal komfort

Cybex Silver Pallas-fix har en 3 trinns vinkelbar ryggstøtte og 11 trinns justerbar hodestøtte for maksimal komfort og sikkerhet Seteinnlegget sikrer en optimal størrelsejustering til de små barna. Bilstolen har følgende dimensjoner (lengde / bredde / høyde) 45,5 x 47 x 72 til 89 cm og en vekt på 11 kg slik at den lett kan anvendes i adskillige biler. Setetrekket kan fjernes og vaskes ved 30 ° C.

Sikkerhet i en dobbeltpakke

I gruppe 1 er bilstolen utstyrt med sikkerhetsputen og Pallas-fix basen slik at sikkerheten optimaliseres bydelig i forhold til den konvensjonelle 5-punk selen. Etter en enkel omstilling blir bilstolen omdannet til en Gruppe 1 og 2 bilstolen fra Cybex Solution X-fix serien.

2-in-1 barnebilstol

Pallas-fix har en sikkerhetspute i gruppe 1 og, som en 2-in-1 barnebilstol en lang brukstid på omtrent 12 år. Med kun enkle grep, omdannes bilstolen til en gruppe 2/3 SolutionX-fix barnebilstol fra en alder fra ca. 3 pr (15kg).

Justerbar sikkerhetspute for maksimal beskyttelse

Den dybejusterbare, patenterte sikkerhetsputen gir barnet betydelig mer bevegelsesfrihet i overkroppen, og i tilfelle en frontpåvirkning, det høyeste sikkerhetsnivået i forhold til det tradisjonelle beltesystemet. Påvirkningsenergien er jevnt fordelt over det store puteområdet som reduserer støtenergien via det energiabsorberende materialet. Prinsippet er tilnærmet lik en airbag. I motsetning til konvensjonelle festebelter er barnets skjøre nakke- og skulderområdene betydelig mer beskyttet spesielt mot kutting.

Komfortabel vinkling av liggeposisjoner

I gruppe 1 kan komfortfunksjonene til Pallas-fix betjenes med en knapp på frontområdet.

Isofix tilkobling for forsterket stabilitet

Isofix Connect-systemet forbedrer stabiliteten og sikkerheten over hele brukstiden. Låsearmene fastgjøres i ISOFIX punktene i bilens baksete. ISOFIX-armene kan foldes vekk slik at bilstolen også kan fastgjøres i biler uten ISOFIX punkter.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Anmeldelser

Kundebedømmelser - cybex SILVER Bilstol Pallas-fix Pure Black-Black
Gjennomsnittlig produkt vurdering: 2 Vurdering
 
2
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHva er eKomi?
 • 100% uavhengig
 • Helt gjennomsiktig
 • Fra kunde til kunde
Anmeldelser

Våre Toppselgere

cybex SILVER Bilstol Pallas-fix Pure Black-Black
2622 kr
2299 kr