cybex Sensor Safe 4 i 1 sikkerhetssett for små barn

cybex Sensor Safe 4 i 1 sikkerhetssett for små barn


Pris
709 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 4-7 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A300454

EAN: 4063846008179

cybex Sensor Safe 4 i 1 sikkerhetssett for små barn
Denne teksten er automatisk oversatt.
Til slutt, bekymre deg mindre fordi du vet at barnet ditt er trygt. Med introduksjonen av SensorSafe kombinerer cybex smart teknologi med smart design, noe som sikrer at barnets sikkerhet og helse alltid kommer først. Systemet er tilgjengelig for utvalgte barneseter i PLATINUM og GOLD i-Size.

Klippet er festet til beltesystemet og utløser en alarm for å forhindre kritiske situasjoner - for eksempel hvis barnet åpner klippet, hvis det blir for varmt eller for kaldt i bilens interiør, hvis barnet blir alene i bilen eller er i setet for lenge. Alle varsler sendes via Bluetooth til den tilkoblede smarttelefonen og mottas via en brukervennlig app. Appen gir også informasjon om installering av barnesetet, instruksjonsvideoer, vanlige spørsmål og mer.

produktdetaljer:
  • Beltesystemets sikkerhetsenhet: Holder barnet trygt i setet til enhver tid
  • Temperaturvarsel: Sikrer at barnet alltid reiser ved en behagelig temperatur
  • Advarsel hvis barnet er alene i bilen: Sørg for at barnet alltid er under tilsyn
  • Installasjonssjekkliste: Øker barnesikkerheten og sørger for at produktet er riktig installert. Den lettfattelige sikkerhetssjekklisten guider den første installasjonen gjennom Basic s, for eksempel bruk av LSP og riktig håndtering av ISOFIX. Denne sjekklisten for installasjon gir også en regelmessig påminnelse om at setet må justeres når barnet vokser
  • Pause alarm: Sikrer at barnet ikke sitter i bilen for lenge Hvis SensorSafe Clip er stengt i en uvanlig lang periode tid, sender det et alarmsignal. Dette forhindrer at barnet sitter i bilen for lenge

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Merke

cybex GOLD

cybex Gold barnebilstoler & barnevogner – Design, sikkerhet og funksjonalitet i perfekt forening.

Design, sikkerhet og funksjonalitet (innovasjonsprinsippet vårt D.S.F) er kjerneegenskapene hos hvert eneste cybex-produkt. Cybex Gold-kolleksjonen tilbyr en stor mengde produkter med moderne design, prisvinnende sikkerhet og innovative egenskaper kombinert med fantastisk funksjonalitet, samtidig som man får mye kvalitet for pengene. Strenge interne og eksterne sikkerhets- og kvalitetestester garanterer at produktene ikke bare er sikre, men også utrolig komfortable, brukervennlige og funksjonelle.

Våre Toppselgere

cybex Sensor Safe 4 i 1 sikkerhetssett for små barn
cybex Sensor Safe 4 i 1 sikkerhetssett for små barn
709 kr