cybex GOLD Sensorsafe Dongle
Pris
523 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 4-8 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A296036

EAN: 4058511837086

cybex GOLD Sensorsafe Dongle
Denne teksten er automatisk oversatt.
Avslapning for deg. Mer sikkerhet for barnet ditt. Med introduksjonen av SensorSafe kombinerer cybex smart teknologi og smart design og hjelper deg å holde rede på barnets sikkerhet og helse. Klippet lyder alarmen i kritiske situasjoner - for eksempel når det blir for varmt eller for kaldt i bilinnredningen, når barnet blir alene i bilen eller sitter i setet for lenge. Alle varsler sendes via Bluetooth til den tilkoblede smarttelefonenheten og mottas via en brukervennlig app. Appen gir også informasjon om montering av barnesetet, videospill, vanlige spørsmål og mer.

Sikkerhetsbeltesystemets sikkerhet
Holder barnet trygt i setet til enhver tid. SensorSafe Clip hjelper deg med å forhindre at barnet sklir ut av beltesystemet. Hvis barnet åpner klippet, blir en øyeblikkelig sendt en push-melding til den tilkoblede mobiltelefonen.

Temperaturvarsling
Sikrer at barnet reiser ved en behagelig temperatur SensorSafe-klippet måler omgivelsestemperaturen i bilen for å forhindre at barnet blir for varmt eller for kaldt Hvis temperaturen inne i bilen er for høy eller for lav, sendes en push-melding til den tilkoblede mobiltelefonen.

Advarsel hvis barnet er alene i bilen
Hvis barnet er alene i bilen, sender SensorSafe Clip påminnelser til den tilkoblede smarttelefonen. I tillegg informerer SensorSafe også nødkontakter om plasseringen av bilen, om ønskelig.

Sjekkliste for installasjon
Øker barnesikkerheten og sikrer at produktet er riktig installert. Den lettfattelige sikkerhetskontrollisten guider første gangs installasjon gjennom grunnleggende s, for eksempel bruk av LSP og riktig håndtering av Isofix. Denne installasjonssjekklisten minner også regelmessig om at setet må justeres i henhold til barnets vekst. av barnet ditt.

Bruddalarm
Sikrer at barnet ikke sitter i bilen for lenge Hvis SensorSafe Clip er stengt i uvanlig lang tid, sender det et alarmsignal. Dette forhindrer at barnet sitter i bilen for lenge.

For Sirona Z i-Size, Sirona S i-Size og Sirona M2 i-Size

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Merke

cybex GOLD

cybex Gold barnebilstoler & barnevogner – Design, sikkerhet og funksjonalitet i perfekt forening.

Design, sikkerhet og funksjonalitet (innovasjonsprinsippet vårt D.S.F) er kjerneegenskapene hos hvert eneste cybex-produkt. Cybex Gold-kolleksjonen tilbyr en stor mengde produkter med moderne design, prisvinnende sikkerhet og innovative egenskaper kombinert med fantastisk funksjonalitet, samtidig som man får mye kvalitet for pengene. Strenge interne og eksterne sikkerhets- og kvalitetestester garanterer at produktene ikke bare er sikre, men også utrolig komfortable, brukervennlige og funksjonelle.

Våre Toppselgere

cybex GOLD Sensorsafe Dongle
523 kr