cybex GOLD Liggedel/Bærebag Cot S Lavastone Black-black

cybex GOLD Liggedel/Bærebag Cot S Lavastone Black-black


  • cybex GOLD Liggedel Cot S Tropical Blue
  • cybex GOLD Liggedel/Bærebag Cot S Trust Blue-blue
  • cybex GOLD Cot S liggedel Denim - Denim Blue
  • cybex GOLD Cot S liggedel Denim Manhattan Grey

1599 kr
Pris
1142 kr
Fri frakt
Du sparer
457 kr (29%)
Pris inkl. Mva.
Leveringstid: Ca 3-5 virkedager

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A227629

cybex GOLD Liggedel/Bærebag Cot S Lavastone Black-black
Fra fødsel og opp til 9 kg (ca. 6 måneder)

I babyens første måneder er denne liggedelen den perfekte sengen på farten. Cot S passer perfekt på din Balios S. I babyens første måneder er denne liggedelen den perfekte sengen på farten. Cot S passer perfekt på din Balios S. Kalesjen har solbeskyttelse på UPF50+ og skjermer barnet for vær og vind. Bærehåndtaket til Cot S er plassert i kalesjen langs solskjermen for å skape et godt balansepunkt for når man bærer bagen og at den er enkel å plassere på og av trillen. Madrassen er utstyrt med en minneskummadrass som sørger for korrekt støtte og liggeposisjon. Liggedelen er romslig og komfortabel og tilbyr en skjermet plass for familiens nyeste tilskudd.

Liggedelen Cot S klikker du enkelt og greit på din cybex Gold Balios S barnevogn, og den passer ypperlig den første tiden frem til den lille kan gå over til å sitte i barnevognen!

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

Vi ønsker at du alltid føler deg trygg og sikker når du handler hos oss.

Til å begynne med tilbyr vi et bra vareutvalg som vi etter hvert kommer til å utvide. Samtidig tilbyr vi en bra kundeservice som er tilgjengelig for deg om du behøver tips eller råd. Er det noe du savner i produktbeskrivelsen? Finner du ikke det du leter etter?

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg på best mulig måte!

Merke

cybex GOLD

cybex Gold barnebilstoler & barnevogner – Design, sikkerhet og funksjonalitet i perfekt forening.

Design, sikkerhet og funksjonalitet (innovasjonsprinsippet vårt D.S.F) er kjerneegenskapene hos hvert eneste cybex-produkt. Cybex Gold-kolleksjonen tilbyr en stor mengde produkter med moderne design, prisvinnende sikkerhet og innovative egenskaper kombinert med fantastisk funksjonalitet, samtidig som man får mye kvalitet for pengene. Strenge interne og eksterne sikkerhets- og kvalitetestester garanterer at produktene ikke bare er sikre, men også utrolig komfortable, brukervennlige og funksjonelle.
cybex GOLD Liggedel/Bærebag Cot S Lavastone Black-black
1599 kr
1142 kr
Toppmerker