cybex GOLD Eezy S Twist + barnevogn Denim - Denim Blue

cybex GOLD Eezy S Twist + barnevogn Denim - Denim Blue


Pris
4063 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A273305

EAN: 4058511704609

cybex GOLD Eezy S Twist + barnevogn Denim - Denim Blue
Denim-kolleksjonen
Farger slår grått - i mote og i livet. Det store mangfoldet av stoffer, mønster, farger og snitt er det som gir moten liv, og gir din egen stil sin karakter. Her spiller denim en sentral rolle. Det spesielt slitesterke og solide bomullsmaterialet som er tilpasset alle hverdagens utfordringer, har for lengst utviklet seg fra rent arbeidstøy til moteplagg. Jeansstoff er alltid en del av motebildet, og er derfor et perfekt utgangsmateriale for motekreasjoner. Den nye cybex denim-kolleksjonen bygger på dette og vil presentere et ubesværet, kult og urbant uttrykk. Stoffet er av høy kvalitet, og kombinert med luksuriøse lærinnslag gir den en moderne familie et elegant, stilbevisst utseende. Den gode slitestyrken sørger i tillegg for ekstra stabilitet i bruk.

Møt din kosmopolitiske følgesvenn - The Eezy S Twist +
Denne ultrakompakte, ultralette, funksjonskledde trillen ble laget for foreldre på farten. Uansett om du streifer byen eller er borte på ferie, tilbyr denne elegante vognen smarte funksjoner som gjør livet enklere for foreldre, samtidig som du sikrer en komfortabel tur for de små. En smart enhånds mekanisme roterer setedelen fra forover til bakover, helt uten å ta setet av rammen. Eezy S Twist + er utstyrt med fjæring på alle 4 hjul og en justerbar rygg, som kan plasseres helt ned for en lang lur underveis. Den enhånds foldemekanismen forvandler Eezy S Twist + til en pakke på bare 25x45x56 cm, som gjør at du enkelt kan lagre vognen eller ta den ombord som kabinbagasje. Å være på resie har aldri vært mer bekvem enn det!

En unik roterende sittedel
Her kan du velge om du vil ha barnet rettet mot deg eller mot omgivelsene på trilleturen. En smart enhånds mekanisme roterer setedelen fra forover til bakover, helt uten å ta setet av rammen.

En-hånds foldemekanisme Når vognen ikke er i bruk, kan den enkelt foldes sammen med en-hånds foldemekanisme for lagring. Således kan du holde babyen din under den andre armen, mens du klapper vognen sammen. Vognen kan stå oppreist i sammenlagt posisjon.

Svært kompakt i sammenslått tilstand
Smal avstand mellom hjulene: 25 x 45 x 56 cm (LXBXH) Den unike enhånds foldemekanismen forvandler Eezy S Twist + til en svært kompakt pakke, som gjør at du enkelt kan lagre vognen eller ta den ombord som kabinbagasje.

Lettvektsvogn
Den lette og kompakte designen gjør den spesielt smidig og manøvreringsdyktig. Med sin lette vekt på 8 kg er den enkel å transportere.

Smal avstand mellom hjulene
Vognen er bare 45 cm bred, slik at det er helt uproblematisk å komme seg gjennom trange og smale gater.

3-in-1 Reisesystem
Et understell, tre funksjoner, en design: Du kan kombinere sittedelen med Cocoon S eller med en babybilstol fra Cybex eller GB.

Andre egenskaper:
  • Ryggstøtten justeres trinnløst til en komfortabel hvilestilling.
  • Firehjulsfjæring for en myk og behagelig kjøretur. Sving- og låsbare forhjul.
  • Solkalesje med USF 50+
Tekniske detaljer:
  • Mål (lengde/bredde/høyde): 85 cm x 45 cm x 103 cm
  • Mål i sammenslått tilstand med hjul på (lenge/bredde/høyde): 32 x 45 x 54 cm
  • Vekt: ca. 8,3 kg

Tilbehør

Pris
1221 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

Vi ønsker at du alltid føler deg trygg og sikker når du handler hos oss.

Til å begynne med tilbyr vi et bra vareutvalg som vi etter hvert kommer til å utvide. Samtidig tilbyr vi en bra kundeservice som er tilgjengelig for deg om du behøver tips eller råd. Er det noe du savner i produktbeskrivelsen? Finner du ikke det du leter etter?

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg på best mulig måte!

Merke

cybex GOLD

cybex Gold barnebilstoler & barnevogner – Design, sikkerhet og funksjonalitet i perfekt forening.

Design, sikkerhet og funksjonalitet (innovasjonsprinsippet vårt D.S.F) er kjerneegenskapene hos hvert eneste cybex-produkt. Cybex Gold-kolleksjonen tilbyr en stor mengde produkter med moderne design, prisvinnende sikkerhet og innovative egenskaper kombinert med fantastisk funksjonalitet, samtidig som man får mye kvalitet for pengene. Strenge interne og eksterne sikkerhets- og kvalitetestester garanterer at produktene ikke bare er sikre, men også utrolig komfortable, brukervennlige og funksjonelle.

Våre Toppselgere

cybex GOLD Eezy S Twist + barnevogn Denim - Denim Blue
4063 kr