cybex GOLD Eezy S+ barnevogn Denim Lavastone Black

cybex GOLD Eezy S+ barnevogn Denim Lavastone Black


 • cybex GOLD Barnevogn Eezy S+ Denim Blue-blue
 • cybex GOLD Barnevogn Eezy S+ Rebel Red-red
 • cybex GOLD Barnevogn Eezy S+ Love Red-rød
 • cybex GOLD Barnevogn Eezy S+ Fancy Pink

Pris
3872 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-5 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A262024

cybex GOLD Eezy S+ barnevogn Denim Lavastone Black
Denim-kolleksjonen
Farger slår grått - i mote og i livet. Det store mangfoldet av stoffer, mønster, farger og snitt er det som gir moten liv, og gir din egen stil sin karakter. Her spiller denim en sentral rolle. Det spesielt slitesterke og solide bomullsmaterialet som er tilpasset alle hverdagens utfordringer, har for lengst utviklet seg fra rent arbeidstøy til moteplagg. Jeansstoff er alltid en del av motebildet, og er derfor et perfekt utgangsmateriale for motekreasjoner. Den nye cybex denim-kolleksjonen bygger på dette og vil presentere et ubesværet, kult og urbant uttrykk. Stoffet er av høy kvalitet, og kombinert med luksuriøse lærinnslag gir den en moderne familie et elegant, stilbevisst utseende. Den gode slitestyrken sørger i tillegg for ekstra stabilitet i bruk.

Eezy S+ (Fra fødselen til 17 kg, ca 4 år)
En pålitelig partner til de daglige turene: Denne lette by-buggyen har en rekke intelligente funksjoner så foreldre kan bruke tid på å bry seg om barnet i stedet for å holde på med vognen. Den smarte og stilige barnevognen kan med bare en hånd forandres til en kompakt, selvstående pakke.

 • Vognen kan lett foldes sammen med bare èn hånd.
 • Lettvektsvogn
 • 2-in-1 Reisesystem
 • Trinnløs justerbar seterygg felles helt ned til en bekvem liggestilling.
 • Store hjul med myk fjæring
 • XXL solkalesje
Eezy S+ er en lett og smidig barnevogn som er lett å styre og enkel og kompakt å legge sammen. Den praktiske en-hånds foldemekanismen gjør at du kan ha en hånd fri til å holde babyen mens du folder sammen og setter fra deg den kompakte (29 x 45 x 59 cm) Eezy S+vognen Eezy S+ passer uten problemer i små biler, trange husrom og små lagringsflater. Den integrerte firehjulsfjæringen gir foreldre og babyer en rolig tur. Fra humpete fortau til off-road turer, kan man hygge seg med behagelig og smidig mobilitet over alt. Ett understell, to funksjoner, ett design: Som 2-i-1 reisesystem med en ypperlig babybilstol fra cybex eller gb på Eezy S+' flate ryggstøtte fra den nye moderne S-serien.

Vognen kan lett foldes sammen med bare èn hånd.
Når vognen ikke er i bruk, kan den enkelt foldes sammen med en-hånds foldemekanisme for lagring. Således kan du holde babyen din under den andre armen, mens du klapper vognen sammen. Vognen kan stå oppreist i sammenlagt posisjon.

Lettvektsvogn
Med sin lette vekt på 7 kg er den enkel å transportere.

2-in-1 Reisesystem
Ett understell, to funksjoner, ett design: Som by-buggy med komfortabel sitteenhet, eller som reisesystem med en ypperlig babybilstol fra cybex eller gb

Trinnløs justerbar seterygg felles helt ned til en bekvem liggestilling.
Den trinnløst justerbare seteryggen byr alltid på en komfortabel sitte eller liggeposisjon, så Eezy S+ egner seg som barnevogn helt fra fødselen av.

Store hjul med myk fjæring
Gir foreldre og babyer en rolig reise Både på humpete fortau og off-road turer.

XXL solkalesje
Solkalesje med USF 50+ og ekstra solskjerm gir på beskyttelse mot sol og vind.

Tekniske detaljer:
 • Mål (lengde x bredde x høyde): 80,5 x 45 x 101 cm
 • Vekt: 7 kg
 • Setetrekket kan vaskes ved 30 grader.
 • Dette produktet ble utviklet og designet i Tyskland.

Tilbehør

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

Vi ønsker at du alltid føler deg trygg og sikker når du handler hos oss.

Til å begynne med tilbyr vi et bra vareutvalg som vi etter hvert kommer til å utvide. Samtidig tilbyr vi en bra kundeservice som er tilgjengelig for deg om du behøver tips eller råd. Er det noe du savner i produktbeskrivelsen? Finner du ikke det du leter etter?

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg på best mulig måte!

Merke

cybex GOLD

cybex Gold barnebilstoler & barnevogner – Design, sikkerhet og funksjonalitet i perfekt forening.

Design, sikkerhet og funksjonalitet (innovasjonsprinsippet vårt D.S.F) er kjerneegenskapene hos hvert eneste cybex-produkt. Cybex Gold-kolleksjonen tilbyr en stor mengde produkter med moderne design, prisvinnende sikkerhet og innovative egenskaper kombinert med fantastisk funksjonalitet, samtidig som man får mye kvalitet for pengene. Strenge interne og eksterne sikkerhets- og kvalitetestester garanterer at produktene ikke bare er sikre, men også utrolig komfortable, brukervennlige og funksjonelle.

Våre Toppselgere

cybex GOLD Eezy S+ barnevogn Denim Lavastone Black
3872 kr
Toppmerker