Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

cybex GOLD Bilstol Sirona S i-Size inkludert Sensorsafe Magnolia Pink
For øyeblikket utsolgt

cybex GOLD Bilstol Sirona S i-Size inkludert Sensorsafe Magnolia Pink


Variant:
 • cybex GOLD Bilstol Sirona S i-Size inkludert Sensorsafe Magnolia Pink
  For øyeblikket utsolgt
 • cybex GOLD Bilstol Sirona S i-Size inkludert Sensorsafe Soho Grey
 • cybex GOLD Bilstol Sirona S i-Size inkludert Sensorsafe River Blue
 • cybex GOLD Bilstol Sirona S i-Size inkludert Sensorsafe Navy Blue

Pris
6248 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A286342

EAN: 4058511831329

cybex GOLD Bilstol Sirona S i-Size inkludert Sensorsafe Magnolia Pink
Denne teksten er automatisk oversatt.
"


Sirona S i-Size Re board er
360 ° komfort for deg - optimalisert sikkerhet for barnet ditt

Sensor Safe
For å endelig bekymre deg fordi du vet barnet er trygt. Med introduksjonen av SensorSafe kombinerer cybex smart teknologi og smart design, og sikrer at sikkerheten og helsen til barnet alltid kommer først. Systemet er tilgjengelig for utvalgte barneseter i Platinum og Gold. Klemmen er festet til bilbeltesystemet og lyder en alarm for å forhindre kritiske situasjoner - for eksempel hvis barnet åpner klemmen, hvis det blir for varmt eller for kaldt i interiøret i bilen, hvis barnet får være alene i bilen eller er i setet for lenge. Alle varsler sendes via Bluetooth til den tilkoblede smarttelefonenheten og mottas via en brukervennlig app. Appen gir også informasjon om installering av barnesetet, hvordan-til-videoer, vanlige spørsmål og mer.

Hovedfunksjoner SensorSafe
Sikkerhetsbeltesystemets sikkerhet
SensorSafe-klippet forhindrer at barnet sklir ut av beltet. Hvis barnet åpner klippet, blir en øyeblikkelig sendt en push-melding til den tilkoblede mobiltelefonen.

Temperaturvarsel
SensorSafe-klippet måler omgivelsestemperaturen i bilen for å forhindre at barnet blir for varmt eller for kaldt. Hvis temperaturen inne i bilen er for høy eller for lav, sendes en push-melding til den tilkoblede mobiltelefonen.

Advarsel hvis barnet er alene i bilen
Hvis barnet er alene i bilen, SensorSafe Clip sender påminnelser direkte til den tilkoblede mobiltelefonen. Om ønskelig informerer SensorSafe også nødkontakter om plasseringen av bilen.

Installasjons sjekkliste
Øker barnesikkerheten og sikrer at produktet er riktig installertDen lettfattelige sikkerheten sjekkliste guider den grunnleggende brukeren gjennom den første installasjonsprosessen, inkludert bruk av LSP og riktig håndtering av Isofix. Denne installasjonssjekklisten minner også regelmessig om at setet må justeres i henhold til barnets vekst.

Pausealarm
Hvis SensorSafe Clip er stengt i uvanlig lang tid , sender det et alarmsignal. Dette forhindrer barnet i å sitte i bilen for lenge.

I den nye cybex Sirona M2 i-Size kan barn trygt transporteres bakover fra fødselen og opp til en høyde på 105 cm (ca. fire år). Takket være de nye, intelligente designene har enda større barn nok benplass til å sitte komfortabelt. Samtidig kan setet enkelt installeres i små biler. Praktiske funksjoner som justering av enhånds sete og sofa gjør det også lettere å bruke daglig bruk.

Ryggvennlig
Ingen mer ubehagelige løftebevegelser og ryggsmerter når du hjelper barnet ditt komme inn eller ut. Den innovative, håndhevede 360 ??° rotasjonsmekanismen gir en behagelig inn- og utposisjon, som er mye lettere på baksiden for foreldrene.
Siden det er tryggest for barnet ditt å reise med ryggen i kjøreretningen , Sirona S i-Size garanterer en komfortabel bakre reiseposisjon for barn opp til 105 cm høye og opptil cirka 4 år gamle. Directional Driving Control (DDC) forhindrer fremover kjøring for barn under 16 måneder og 76 cm høye. Selv i fremre stilling, tilbyr Sirona S i-Size barnet ditt ekstra sikkerhet takket være energireduksjonsteknologien. Den aktiveres når slagkraften er på sitt kraftigste i en motkjøring: hodestøtten glir ned for gradvis å minimere påvirkningen av slagkraften på nakkeområdet og låses deretter sikkert i en definert posisjon.

360 ° rotasjonsmekanisme - enkel inn- og utkjøring
En genial 360 ° rotasjonsmekanisme gjør foreldrenes liv enklere og mindre motbøyelig.
Den innovative 360 ??° rotasjonsmekanismen til Sirona S i-Size tilbyr en komfortabel inn- og utposisjon som er enkel på foreldrenes rygg. Dette gjør det enkelt å veksle mellom bakover og fremover.

Bakovervendt barnesete - trygt bakovervendt fra fødselen og opp til ca. 4 år
Reduserer betydelig risikoen for skader i tilfelle en frontalkollisjon.
I cybex Sirona S i-Size, barn opp til en høyde på 105 cm (opptil 18 kg, ca. fire år gammel) kan transporteres trygt bakover fra fødselen. Valgfritt kan Sirona S brukes i en retning i-størrelse fremover (fra minimum 76 cm og 16 måneder opp til en høyde på 105 cm).

Kontroll av kjøreretningskontroll - DDC
Forhindrer bruk i fremovervendt stilling før barnet er 16 måneder gammelt og 76 cm høyt.
Retningskontroll (DDC) forhindrer at den fremovervendte sittestillingen brukes for tidlig. Dette sikrer at den fremovervendte posisjonen ikke kan brukes før barnet er minst 16 måneder gammelt og 76 cm høyt.

Energireduksjonsteknologi (ER-Tech)
Reduserer krefter påført nakken på barnet i tilfelle frontal påvirkning (forovervendt).
Energireduksjonsteknologien til Sirona S i-Size gir økt sikkerhet i fremre stilling i tilfelle frontal påvirkning. Det reduserer kreftene som virker på nakken på barnet i tilfelle en frontal påvirkning med mer enn 20% sammenlignet med andre beltesystemer.

Integrert lineær sidekollisjonsbeskyttelse (LSP System)
Bretter ut på dørsiden.
Det integrerte LSP-systemet i Sirona S i-Size gir økt sikkerhet i tilfelle sidekollisjon. Kreftene til en sidekollisjon reduseres med ca. 25% i kombinasjon med det energiabsorberende skallet.

produktdetaljer:
 • 360 ° rotasjon med enkel inngangsposisjon
 • Bakover opp til en størrelse på 105 cm (opp til 18 kg, ca 4 år)
 • Valgfri fremovervendt mulig (fra min. 76 cm og 16 måneder opp til en størrelse på 105 cm)
 • Driving Direction Control (DDC)
 • Energireduksjonsteknologi i fremre stilling (fra 16 måneder og en størrelse på 76 cm)
 • Integrert LSP-system
 • Høydejusterbar nakkestøtte
 • Inkludert nyfødt innlegg
 • Høydejusterbar nakkestøtte: 12 stillinger for individuell tilpasning til det voksende barnet
 • Enhåndsjustering av sete / sofa: For optimal sittende og liggende stilling (5 bakover, 3 forover)
 • Energiabsorberende skall: absorberer støtkraften og omslutter babyen beskyttende
 • Beltebærer: For en komfortabel inn- og utkjøringsposisjon
Tekniske detaljer:
 • Mål (lengde / bredde / høyde): 70 x 43 x 63. 5 cm
 • Vekt: 15 kg
 • Lastekapasitet: opp til ca. 18 kg
 • Cover vaskbar ved 30 ° C
 • Dette produktet ble utviklet og designet i Tyskland
"

Tilbehør

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Merke

cybex GOLD

cybex Gold barnebilstoler & barnevogner – Design, sikkerhet og funksjonalitet i perfekt forening.

Design, sikkerhet og funksjonalitet (innovasjonsprinsippet vårt D.S.F) er kjerneegenskapene hos hvert eneste cybex-produkt. Cybex Gold-kolleksjonen tilbyr en stor mengde produkter med moderne design, prisvinnende sikkerhet og innovative egenskaper kombinert med fantastisk funksjonalitet, samtidig som man får mye kvalitet for pengene. Strenge interne og eksterne sikkerhets- og kvalitetestester garanterer at produktene ikke bare er sikre, men også utrolig komfortable, brukervennlige og funksjonelle.

Våre Toppselgere