cybex GOLD Bilstol Sirona M2 i-Size inkludert sensorsikker med Base M Navy Blue

cybex GOLD Bilstol Sirona M2 i-Size inkludert sensorsikker med Base M Navy BluePris
4582 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A286334

EAN: 4058511828473

cybex GOLD Bilstol Sirona M2 i-Size inkludert sensorsikker med Base M Navy Blue
Denne teksten er automatisk oversatt.
"


Fra fødsel til 105 cm , fra fødselen til ca. 4 år

Sensorsikker
For å endelig bekymre deg fordi du vet at barnet er trygt. Med introduksjonen av SensorSafe kombinerer cybex smart teknologi og smart design, og sikrer at sikkerheten og helsen til barnet alltid kommer først. Systemet er tilgjengelig for utvalgte barneseter i Platinum og Gold. Klemmen er festet til bilbeltesystemet og lyder en alarm for å forhindre kritiske situasjoner - for eksempel hvis barnet åpner klemmen, hvis det blir for varmt eller for kaldt i interiøret i bilen, hvis barnet får være alene i bilen eller er i setet for lenge. Alle varsler sendes via Bluetooth til den tilkoblede smarttelefonenheten og mottas via en brukervennlig app. Appen gir også informasjon om installering av barnesetet, hvordan-til-videoer, vanlige spørsmål og mer.

Hovedfunksjoner Sensorsafe
Sikkerhetsbeltesystemets sikkerhet
SensorSafe-klippet forhindrer at barnet sklir ut av beltet. Hvis barnet åpner klippet, blir en øyeblikkelig sendt en push-melding til den tilkoblede mobiltelefonen.

Temperaturvarsel
SensorSafe-klippet måler omgivelsestemperaturen i bilen for å forhindre at barnet blir for varmt eller for kaldt. Hvis temperaturen inne i bilen er for høy eller for lav, sendes en push-melding til den tilkoblede mobiltelefonen.

Advarsel hvis barnet er alene i bilen
Hvis barnet er alene i bilen, SensorSafe Clip sender påminnelser direkte til den tilkoblede mobiltelefonen. Om ønskelig informerer SensorSafe også nødkontakter om plasseringen av bilen.

Installasjons sjekkliste
Øker barnesikkerheten og sikrer at produktet er riktig installertDen lettfattelige sikkerheten sjekkliste guider den grunnleggende brukeren gjennom den første installasjonsprosessen, inkludert bruk av LSP og riktig håndtering av Isofix. Denne sjekklisten for installasjon minner også regelmessig om at setet må justeres i henhold til barnets vekst.

Pausealarm
Hvis SensorSafe Clip er stengt i uvanlig lang tid , sender det et alarmsignal. Dette forhindrer barnet i å sitte i bilen for lenge.

I den nye cybex Sirona M2 i-Size kan barn trygt transporteres bakover fra fødselen og opp til en høyde på 105 cm (ca. fire år). Takket være de nye, intelligente designene har selv eldre barn nok benplass til å sitte komfortabelt. Samtidig kan setet enkelt installeres i små biler. Praktiske funksjoner som justering av enhåndssete og sofa gjør det også lettere å bruke daglig bruk.

Bakovervendt barnesete - trygt bakovervendt fra fødselen og opp til ca. 4 år
Reduserer betydelig risikoen for skader i tilfelle en frontalkollisjon.
I den nye cybex Sirona M2 i-Size kan barn trygt transporteres bakover fra fødselen og opp til en høyde på 105 cm (ca. fire år).

Alternativt fremovervendt - klikk-system for enkel endring av kjøreretning
Sirona M2 i-Size har et brukervennlig klikksystem som lar deg veksle mellom forover og bakover.
Avhengig av preferanser og individuelle behov, kan Sirona M2 i-Size brukes til barn fra 16 måneder og en høyde på minst 76 cm (opp til en størrelse på 105 cm).

Integrert lineær beskyttelse mot sidekollisjon - For økt sikkerhet ved sidekollisjon.
Den integrerte linjære sidekollisjonsbeskyttelsen (LSP System) er brettet ut på dørsiden og reduserer kreftene ved sidekollisjon på et tidlig tidspunkt.
Enten fremover eller bakovervendt, den lineære sidekollisjonsbeskyttelsen (LSP System) til cybex Siro na M2 i-Size øker beskyttelsen i tilfelle sideeffekt. LSP-systemet kan brettes ut på dørsiden, og i forbindelse med skulder- og hodebeskyttere, reduserer kreftene som genereres i en sidekollisjon.

12-folders høydejusterbar nakkestøtte - Komfortabel beskyttelse som vokser med barnet ditt
12-stillings høydejusterbar nakkestøtte for optimal vekst og maksimal sikkerhet.
Det 12-veis justerbare hodestøtten med integrert belteføring vokser beskyttende med barnet.

Cybex Modular System
Dette modulære systemet oppfyller alle krav.
Med barnesetet Aton M og Sirona M2 i-Size barnesete, tilbyr det to seter som klikker inn i samme base, Base M. Dette betyr at barnet ditt kan reise komfortabelt, trygt og i revers - fra fødsel til rundt fire år gammel.

Ytterligere funksjoner:
  • Energiabsorberende skall: absorberer slagkraften og omslutter babyen beskyttende
  • Enhåndsjustering av sete / sofa: For en optimal sittende og liggende stilling (5 bakover, 3 forover)
Tekniske detaljer:
  • Mål (lengde x bredde x høyde): 72 x 44 x 66 cm
  • Vekt: 14,3 kg
  • Deksel avtakbart og vaskbart ved 30 ° C i den milde vaskesyklusen
  • >
  • Dette produktet ble utviklet og designet i Tyskland

Leveringsomfanget inkluderer barnesetet Sirona M2 i-Size inkludert basestasjonen Base M."

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Merke

cybex GOLD

cybex Gold barnebilstoler & barnevogner – Design, sikkerhet og funksjonalitet i perfekt forening.

Design, sikkerhet og funksjonalitet (innovasjonsprinsippet vårt D.S.F) er kjerneegenskapene hos hvert eneste cybex-produkt. Cybex Gold-kolleksjonen tilbyr en stor mengde produkter med moderne design, prisvinnende sikkerhet og innovative egenskaper kombinert med fantastisk funksjonalitet, samtidig som man får mye kvalitet for pengene. Strenge interne og eksterne sikkerhets- og kvalitetestester garanterer at produktene ikke bare er sikre, men også utrolig komfortable, brukervennlige og funksjonelle.

Våre Toppselgere

cybex GOLD Bilstol Sirona M2 i-Size inkludert sensorsikker med Base M Navy Blue
4582 kr