cybex GOLD Bilstol Pallas S-Fix Scuderia Ferrari Victory Black

cybex GOLD Bilstol Pallas S-Fix Scuderia Ferrari Victory BlackPris
4271 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A249856

EAN: 4058511397191

cybex GOLD Bilstol Pallas S-Fix Scuderia Ferrari Victory Black
Patentert beskyttelse opp til ca. 12 år.
Det passer ikke! For liten! Utrykk, som vi ofte hører i barnets første leveår. Men Pallas S-Fix passer alltid: Denne 2-i-1 bilstolen, er den perfekte autostol, som kan brukes fra 9 måneder til 12 år.

Den forbedrede sikkerhetsputen redserer risikoen for nakkeskader uden å begrense barnets bevegelsesfrihet. Den vippbare hodestøtten forhindrer barnets hodet i å tippe forover under søvn, slik at hodet forblir i stolens sikkerhetssone. Sammen med det integrerte L.S.P. Systemet: Dette er spesielt viktig ved en sidekollisjon, hvor hodebeskyttelsen og LSP Systemet tilbyr økt sikkerhet for ditt barn.

Justerbar sikkerhetspute - kan tilpasses med èn hånd (Gr.1)
Den justerbare sikkerhets puten reduserer risikoen for alvorlige nakkeskader uten å avgrense barnet (patent anmeldt). Kraften av en frontkollisjon fordeles over sikkerhets puten og absorberes av sine støtdempende materialer.
Dette systemet ligner en oppblåst airbag og bidrar til å redusere styrken av virkningen i tilfelle en ulykke. Selen skader ikke barnet, mens på samme tid blir de følsomme hode, nakke skuldre og indre organer beskyttet. Den nyutviklede, enhånds justerbare sikkerhetsputen (patent anmeldt) tilpasser for høyeste komfort perfekt til barnets kropp. Puten har i tillegg mer bevegelsesfrihet for overkroppen, samt maksimal sikkerhet, spesielt i frontkollisjoner sammenlignet med konvensjonell fem-punkts selesystemer.

3-posisjons hvilende nakkestøtte - patentert
Den 3-posisjons hvilende nakkestøtten hindrer smart at barnets hode faller fremover mens det sover.
CYBEX`s patenterte hvilende nakkestøtten garanterer optimal beskyttelse i tilfelle av en sidekollisjon. Denne revolusjonerende teknologien skifter trygt balansepunktet for barnets hode litt tilbake og hindrer det fra å falle fremover når barnet sover. I tilfelle av en sidekollisjon, forblir barnets følsomme hode i sikkerhetssonen av setet, noe som sikrer optimal beskyttelse. Videre tilbyr vår patenterte 3-posisjons nakkestøtte en mer komfortable sovestilling for en trygg og fredelig reise.

Integrert linær sidekollisjon beskyttelse (L.S.P. System)
Uttekk på siden mot bildør. L.S.P. systemet til Solution S-fix tilbyr økt sikkerhet ved en sidekollisjon. L.S.P Systemet reduserer kraften av en innvirkning ved en sidekollisjon med ca 25%. Dette ved sammenligning med samme bilsete uten L.S.P forlenget.

Komfortabel enhånds hvilestilling (Gr.1)
For en avslappende og fredelig reise. Takket være en behagelig hvilestilling kan setet enkelt justeres med bare én hånd.

2-i-1 Sete
Kan enkelt konverteres til en Solution S-Fix.
Setet vokser med barnet og kan derfor brukes i opp til 11 år. I Gruppe 1 dobler den justerbare sikkerhets puten seg som en oppblåsbar airbag, og i en kollisjon, beskytter den mot nakkeskader uten å være restriktiv. For barn fra ca. 3 år og oppover, kan setet enkelt konverteres til en gruppe 2/3 sete fra Solution-serien.

Andre egenskaper:
 • Energiabsorberende skall: Den fleksible materialstrukturen absorberer støtkraften.
 • Ventilasjonssystem: Ventilasjonssystemet sørger for en behagelig kroppstemperatur selv på varme dager.
 • 12-posisjon høydejusterbar nakkestøtte: Komfortabel beskyttelse som vokser med barnet.
 • Ekstra bred og dyp setepute: Med ekstra myk polstring
Produktdetaljer:
 • Mål (lengde/bredde/høyde): 43 cm x 50 cm x 68,5 cm
 • Vekt: 10 kg
 • Setetrekket kan vaskes ved 30 grader.
 • Dette produktet ble utviklet og designet i Tyskland.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Merke

cybex GOLD

cybex Gold barnebilstoler & barnevogner – Design, sikkerhet og funksjonalitet i perfekt forening.

Design, sikkerhet og funksjonalitet (innovasjonsprinsippet vårt D.S.F) er kjerneegenskapene hos hvert eneste cybex-produkt. Cybex Gold-kolleksjonen tilbyr en stor mengde produkter med moderne design, prisvinnende sikkerhet og innovative egenskaper kombinert med fantastisk funksjonalitet, samtidig som man får mye kvalitet for pengene. Strenge interne og eksterne sikkerhets- og kvalitetestester garanterer at produktene ikke bare er sikre, men også utrolig komfortable, brukervennlige og funksjonelle.

Anmeldelser

Kundebedømmelser - cybex GOLD Bilstol Pallas S-Fix Scuderia Ferrari Victory Black
Gjennomsnittlig produkt vurdering:
6 Vurdering
 
4
 
1
 
1
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHva er eKomi?
 • 100% uavhengig
 • Helt gjennomsiktig
 • Fra kunde til kunde
Anmeldelser
Vis alle kundeanmeldelser

Våre Toppselgere

cybex GOLD Bilstol Pallas S-Fix Scuderia Ferrari Victory Black
4271 kr