cybex GOLD Barnevogn Iris M-Air Lavastone Black-black

cybex GOLD Barnevogn Iris M-Air Lavastone Black-black


3499 kr
Pris
2799 kr
Fri frakt
Du sparer
700 kr (20%)
Pris inkl. Mva.
Leveringstid: Ca 3-5 virkedager

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A219826

cybex GOLD Barnevogn Iris M-Air Lavastone Black-black
Komfort og urban fleksibilitet på høyeste nivå
Iris M-Air er det perfekte valget for dere som er på utkikk etter en lett og fleksibel hverdagsvogn for turer i byen.

Vognen har en flott og moderne design, er veldig praktisk i bruk og byr på en perfekt kombinasjon av optimal kjørekomfort og førsteklasses standardutrustning. En av de praktiske funksjonene som vognen er utstyrt med er for eksempel det vendbare setet som justeres med bare èn hånd i 3 ulike posisjoner og felles helt ned til en bekvem liggestilling. Takket være de lette og manøvreringsdyktige hjul ruller vognen spesielt smidig på jevne underlag.

Cybex er et praktisk 3-i-1 reisesystem - utstyrt med et understell, men byr på tre ulike kombinasjoner som tilpasses ulike behov etter hvert som barnet vokser.
Iris M-Air er en sikker og stilig vogn for familier som verdsetter de smarte løsningene og justeringsmulighetene for å gjøre familielivet og hverdagen enklere.
Ved hjelp av en passende adapter kan modellen bygges om til tre ulike vognkombinasjoner. Du kan kombinere Iris M-Air enten med en passende liggedel M eller en babybilstol fra Cybex. Senere når barnet blir eldre og er i stand til å sitte selv, kan du bruke modellen som en luksuriøs sittevogn med en sportslig sittedel. (En passende liggedel, adapter og babybilstol kan du få kjøpt separat som tilleggstilbehør.)

Kompakt enhånds foldemekanisme - frittstående i sammenlagt posisjon
Vognen er enkel å klappe sammen med èn hånd til en kompakt størrelse både i fram- og bakovervendt konfigurasjon.
Iris M-Air kan dessuten stå oppreist i sammenlagt stilling og kan dermed oppbevares frittstående i trange boder og ganger.

Vendbart komfortsete
Setet kan vendes i fram- og bakovervendt retning slik at du selv kan velge om barnet skal sitte vendt mot deg eller vendt mot omgivelsene.
Seteryggen justeres og felles ned til en bekvem hvile- og liggestilling både når setet vendes i fram- og bakovervendt retning.

City Light hjul - spesielt egnet for jevne overflater
Lettstyrte og punkteringsfrie gummidekk byr på en smidig og bekvem trilletur spesielt på jevne veier.
De lettstyrte og punkteringsfrie hjulene byr på en smidig og bekvem trilletur spesielt på jevne veier. Små og lette hjul gjør vognen hovedsaklig lettstyrt i trange gater med pulserende folkeliv. Støtdempende firehjulsfjæring og punkteringsfrie gummihjul gjør trilleturen myk og behagelig både for de små og foreldre.

XXL Solkalesje
Den ekstra store solkalesjen kan justeres individuell i høyden og trekkes fram for optimal beskyttelse mot sol, men også regn og vind. Den store kalesjen byr på mer enn en gjennomsnittlig UV-beskyttelse og oppfyller dermed de strikse krav i henhold til australske UVP 50+ standardnormer.
Den kan tas av og vaskes i vaskemaskinen ved 30 °C.

Produktdetaljer:
  • Vendbart komfortsete med 3 ulike posisjoner felles helt ned til en bekvem hvile- og liggestilling.
  • Justerbar fotstøtte med 2 posisjoner
  • UVP 50+
  • Lettstyrte og punkteringsfrie gummihjul samt støtdempende firehjulsfjæring
  • Lettvekts aluminiumsunderstell
  • Romslig oppbevaringskurv under setet:
  • Avtagbart og vaskbart setetrekk (Vaskes ved 30 °C)
Tekniske detaljer:
  • Vognen kan tas i bruk allerede fra nyfødt sammen med en passende liggedel til og brukes helt fram til barnet veier 17 kg.
  • Mål: I sammenslått tilstand uten håndtak og uten hjul (lengde/bredde/høyde): 37 cm x 57 cm x 84 cm
  • Vekt (inklusive hjul og setetrekk): ca. 9,7 kg

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

Vi ønsker at du alltid føler deg trygg og sikker når du handler hos oss.

Til å begynne med tilbyr vi et bra vareutvalg som vi etter hvert kommer til å utvide. Samtidig tilbyr vi en bra kundeservice som er tilgjengelig for deg om du behøver tips eller råd. Er det noe du savner i produktbeskrivelsen? Finner du ikke det du leter etter?

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg på best mulig måte!

Merke

cybex GOLD

cybex Gold barnebilstoler & barnevogner – Design, sikkerhet og funksjonalitet i perfekt forening.

Design, sikkerhet og funksjonalitet (innovasjonsprinsippet vårt D.S.F) er kjerneegenskapene hos hvert eneste cybex-produkt. Cybex Gold-kolleksjonen tilbyr en stor mengde produkter med moderne design, prisvinnende sikkerhet og innovative egenskaper kombinert med fantastisk funksjonalitet, samtidig som man får mye kvalitet for pengene. Strenge interne og eksterne sikkerhets- og kvalitetestester garanterer at produktene ikke bare er sikre, men også utrolig komfortable, brukervennlige og funksjonelle.
cybex GOLD Barnevogn Iris M-Air Lavastone Black-black
3499 kr
2799 kr
Toppmerker