cybex GOLD Barnevogn Eezy S Twist + Denim - Manhattan Grey

cybex GOLD Barnevogn Eezy S Twist + Denim - Manhattan Grey


  • cybex GOLD Eezy S Twist + barnevogn Denim Lavastone Black
  • cybex GOLD Eezy S Twist + barnevogn Denim - Denim Blue

Pris
4795 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-5 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A273299

cybex GOLD Barnevogn Eezy S Twist + Denim - Manhattan Grey
Denim-kolleksjonen
Farger slår grått - i mote og i livet. Det store mangfoldet av stoffer, mønster, farger og snitt er det som gir moten liv, og gir din egen stil sin karakter. Her spiller denim en sentral rolle. Det spesielt slitesterke og solide bomullsmaterialet som er tilpasset alle hverdagens utfordringer, har for lengst utviklet seg fra rent arbeidstøy til moteplagg. Jeansstoff er alltid en del av motebildet, og er derfor et perfekt utgangsmateriale for motekreasjoner. Den nye cybex denim-kolleksjonen bygger på dette og vil presentere et ubesværet, kult og urbant uttrykk. Stoffet er av høy kvalitet, og kombinert med luksuriøse lærinnslag gir den en moderne familie et elegant, stilbevisst utseende. Den gode slitestyrken sørger i tillegg for ekstra stabilitet i bruk.

Stilig mobilitet når du er på reise - designet for kosmopolitiske foreldre og babyen deres.
Utformingen av Eezy S Twist + tilbyr maksimalt med sofistikerte funksjoner, som alle kan håndteres med en hånd - holder hender mens du dreier den dreibare seteenheten til eller mot kjøreretningen. Sovetid? Det trinnløst justerbare ryggstøtten kan justeres til full liggestilling og gir babyen god komfort fra første dag. Tid for påstigning? Enhånds foldemekanismen gjør Eezy S Twist + til en kompakt og frittstående pakke. Å være på resie har aldri vært mer bekvem enn det!

En unik roterende sittedel
Her kan du velge om du vil ha barnet rettet mot deg eller mot omgivelsene på trilleturen. Seteenheten kan roteres med bare en hånd på noen få sekunder - selv når du er på farten.

En-hånds foldemekanisme Denne urbane barnevognen er utstyrt med en behagelig foldemekanisme som kan utføres med en hånd. Således kan du holde babyen din under den andre armen, mens du klapper vognen sammen. Vognen kan stå oppreist i sammenlagt posisjon.

Svært kompakt i sammenslått tilstand
Den smale avstanden mellom hjulene med bare (lengde / bredde / høyde) 25 x 45 x 56 cm gjør Eezy S Twist + til din perfekte følgesvenn i de trange gatene i byen. Den kompakte brettpakken kan plasseres hvor som helst - enten i små bagasjerom, under setet på toget eller på kaféen.

Lettvektsvogn
Den lette og kompakte designen gjør den spesielt smidig og manøvreringsdyktig. Med sin lette vekt på 8 kg er den enkel å transportere.

Smal avstand mellom hjulene
Vognen er bare 45 cm bred, slik at det er helt uproblematisk å komme seg gjennom trange og smale gater.

3-in-1 Reisesystem
Et understell, tre funksjoner, en design: Du kan kombinere sittedelen med Cocoon S eller med en babybilstol fra Cybex eller GB.

Andre egenskaper:
  • Ryggstøtten justeres trinnløst til en komfortabel hvilestilling - fra ettermiddagslur til oppdagelsestur, den trinnløst justerbare seteenheten tilbyr den perfekte posisjonen til enhver tid
  • Firehjulsfjæring for en myk og behagelig kjøretur.
  • Solkalesje med USF 50+ og ekstra solskjerm gir beskyttelse mot sol og vind
Tekniske detaljer:
  • Mål (lengde/bredde/høyde): 85 cm x 45 cm x 103 cm
  • Mål i sammenslått tilstand med hjul på (lenge/bredde/høyde): 32 x 45 x 54 cm
  • Vekt: ca. 8,3 kg

Tilbehør

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

Vi ønsker at du alltid føler deg trygg og sikker når du handler hos oss.

Til å begynne med tilbyr vi et bra vareutvalg som vi etter hvert kommer til å utvide. Samtidig tilbyr vi en bra kundeservice som er tilgjengelig for deg om du behøver tips eller råd. Er det noe du savner i produktbeskrivelsen? Finner du ikke det du leter etter?

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg på best mulig måte!

Merke

cybex GOLD

cybex Gold barnebilstoler & barnevogner – Design, sikkerhet og funksjonalitet i perfekt forening.

Design, sikkerhet og funksjonalitet (innovasjonsprinsippet vårt D.S.F) er kjerneegenskapene hos hvert eneste cybex-produkt. Cybex Gold-kolleksjonen tilbyr en stor mengde produkter med moderne design, prisvinnende sikkerhet og innovative egenskaper kombinert med fantastisk funksjonalitet, samtidig som man får mye kvalitet for pengene. Strenge interne og eksterne sikkerhets- og kvalitetestester garanterer at produktene ikke bare er sikre, men også utrolig komfortable, brukervennlige og funksjonelle.

Våre Toppselgere

cybex GOLD Barnevogn Eezy S Twist + Denim - Manhattan Grey
4795 kr
Toppmerker