cybex GOLD Barnevogn Balios M Lavastone Black-black

cybex GOLD Barnevogn Balios M Lavastone Black-black


 • cybex GOLD Barnevogn Balios M Rebel Red-red
 • cybex GOLD Barnevogn Balios M Passion Pink-purple
 • cybex GOLD Barnevogn Balios M Manhattan Grey - Mid Grey

3699 kr
Pris
3571 kr
Fri frakt
Du sparer
128 kr (3%)
Pris inkl. Mva.
Leveringstid: Ca 3-5 virkedager

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A219833

cybex GOLD Barnevogn Balios M Lavastone Black-black
Denne barnevognen kan tas i bruk fra nyfødt (sammen med en passende liggedel) og kan brukes helt fram til barnet veier 17 kg.

Fleksibel, elegant og med førsteklasses egenskaper og funksjoner
En kombinasjon av stilig design og optimal kjørekomfort gjør Balios M til en utmerket hverdagsvogn for turer i byen. Vognen er utstyrt med store og robuste hjul som gjør den lett fremkommelig på ujevne underlag og lettstyrt på brosteinsveier og over fortauskanter. Det store og flotte komfortsetet kan blant annet dreies 180 grader og dessuten legges ned til en bekvem liggestilling når den lille blir trøtt og skal ta seg en liten lur.

Cybex er et praktisk 3-i-1 reisesystem - utstyrt med et understell, men byr på tre ulike kombinasjoner som tilpasses ulike behov etter hvert som barnet vokser.
Balios M er en sikker og stilig vogn for familier som verdsetter de smarte løsningene og justeringsmulighetene for å gjøre familielivet og hverdagen enklere.
Ved hjelp av en passende adapter kan modellen bygges om til tre ulike vognkombinasjoner. Du kan kombinere Balios M enten med en passende liggedel M eller en babybilstol fra Cybex. Senere når barnet blir eldre og er i stand til å sitte selv, kan du bruke modellen som en luksuriøs sittevogn med en sportslig sittedel. (En passende liggedel, adapter og babybilstol kan du få kjøpt separat som tilleggstilbehør.)

Kompakt enhånds foldemekanisme - frittstående i sammenlagt posisjon
Vognen er enkel å klappe sammen med èn hånd til en kompakt størrelse både i fram- og bakovervendt konfigurasjon.
Balios M kan dessuten stå oppreist i sammenlagt stilling og kan dermed oppbevares frittstående i trange boder og ganger.

Vendbart sete med liggestilling
Vognen har et dreibart og vendbart komfortsete slik at du selv kan velge i hvilken retning barnet ditt skal sitte på trilleturen, forovervendt (vendt mot omgivelsene) eller bakovervendt (vendt mot deg).
Uansett om barnet kjører i framovervendt eller bakovervendt retning, kan setet justeres og felles ned til en bekvem liggestilling.

All Terrain hjul - for ujevne underlag og tøffe terreng
Balios M er utstyrt med punkteringsfrie og skumfylte gummihjul som egner seg perfekt for kjøreturer i tøffe terreng.
Fordelen med punkteringsfrie hjul med gummidekk er at du får den samme behagelige kjørefølelsen som med lufthjul, og at de ruller stillere og småstein fester seg ikke like lett. Store og brede hjul sørger for ekstra støtdemping og dermed også for økt trillekomfort spesielt på brosteinsveier og tøffe landeveier. Med sine punkteringsfrie hjul med skumfylte gummidekk er Balios M en meget luksuriøs sittevogn slik at du kan være sikker på at barnet ditt kjører med komfort og stil.

XXL Solkalesje
Den ekstra store solkalesjen kan justeres individuell i høyden og trekkes fram for optimal beskyttelse mot sol, men også regn og vind. Den store kalesjen byr på mer enn en gjennomsnittlig UV-beskyttelse og oppfyller dermed de strikse krav i henhold til australske UVP 50+ standardnormer. Den kan tas av og vaskes i vaskemaskinen ved 30 °C.

Andre egenskaper:
 • Vognen har en vektkapasitet på 17 kg.
 • Vendbart sete med 3 ulike posisjoner felles ned til en bekvem liggestilling.
 • Fotstøtte med 2 posisjoner
 • Håndtaket kan høydejusteres: for egen komfort
 • Lettvekts aluminiumsunderstell
 • Romslig oppbevaringskurv under setet: ekstra stor og praktisk
 • Avtagbart og vaskbart setetrekk (Vaskes ved 30 °C)
Tekniske detaljer:
 • Mål i sammenslått tilstand med hjul på (lenge/bredde/høyde): 59 cm x 43 cm x 84 cm
 • Mål i oppslått tilstand (lengde/bredde/høyde): 102 cm x 59 cm x 100 cm - 110 cm
 • Vekt (vognramme, sittedel samt hjul): 11,2 kg
 • Hjulenes diameter (forhjul/bakhjul): 20 cm / 29 cm

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

Vi ønsker at du alltid føler deg trygg og sikker når du handler hos oss.

Til å begynne med tilbyr vi et bra vareutvalg som vi etter hvert kommer til å utvide. Samtidig tilbyr vi en bra kundeservice som er tilgjengelig for deg om du behøver tips eller råd. Er det noe du savner i produktbeskrivelsen? Finner du ikke det du leter etter?

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg på best mulig måte!

Merke

cybex GOLD

cybex Gold barnebilstoler & barnevogner – Design, sikkerhet og funksjonalitet i perfekt forening.

Design, sikkerhet og funksjonalitet (innovasjonsprinsippet vårt D.S.F) er kjerneegenskapene hos hvert eneste cybex-produkt. Cybex Gold-kolleksjonen tilbyr en stor mengde produkter med moderne design, prisvinnende sikkerhet og innovative egenskaper kombinert med fantastisk funksjonalitet, samtidig som man får mye kvalitet for pengene. Strenge interne og eksterne sikkerhets- og kvalitetestester garanterer at produktene ikke bare er sikre, men også utrolig komfortable, brukervennlige og funksjonelle.
cybex GOLD Barnevogn Balios M Lavastone Black-black
3699 kr
3571 kr
Toppmerker