Forlenget: 10% rabatt 👶
Forlenget: 10% rabatt 👶
Kopier denne koden:
REANO6836
00
tim
00
min
00
sek
Bare i dag!i
cybex GOLD Barnesete Pallas G i-Size Magnolia Pinkcybex GOLD Barnesete Pallas G i-Size Magnolia Pink

cybex GOLD Barnesete Pallas G i-Size Magnolia Pink


Variant:
  • cybex GOLD Barnesete Pallas G i-Size Magnolia Pink
  • cybex GOLD Barnesete Pallas G i-Size Navy Blue
  • cybex GOLD Barnesete Pallas G i-Size River Blue
  • cybex GOLD Barnesete Pallas G i-Size Autumn Gold
  • +4

Pris
3549 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Hos deg om ca. 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A304103

EAN: 4063846051755

cybex GOLD Barnesete Pallas G i-Size Magnolia Pink
Denne teksten er automatisk oversatt.
Høyde: Fra 76 til 150 cm Vekt: Fra ca. 9 til 50 kg Alder: Fra ca. 15 måneder til 12 år

Sikkerhet som vokser med barnet ditt
For å sikre barna dine har foreldre valgt barneseter fra Pallas-serien i mange år. Pallas G i-Size barnesete er den siste modellen i den prisbelønte serien. Barnesetet gir pålitelig beskyttelse i over ti år. Som et 2-i-1-sete vokser Pallas G i-Size med barnet ditt og gir sikkerhet i alle ledd i utviklingen. De første årene tilbyr et nytt, optimalisert slagskjold eksepsjonell beskyttelse, komfort og bevegelsesfrihet. Dette gjør det lettere enn noensinne å sette barnet ditt i setet og spenne. Den patenterte lenestøtten holder barnets hode i en beskyttet stilling selv om de sovner under turen. Pallas G i-Size passer perfekt i årene som kommer - alltid klar til å beskytte barnet ditt.

40% mindre nakkeskader
Den avanserte utformingen av støtbeskyttelsen reduserer risikoen for nakkeskade ved en frontpåvirkning med over 40% sammenlignet med et sele-system. Ved frontkollisjon kan barnets overkropp rulle over slagkroppen, som fungerer på samme måte som en kollisjonspute. Slagkraften fordeles over sitt store overflateareal. Dette reduserer belastningen på den følsomme nakken og beskytter barnets hode.

En levetid på mer enn 10 år
2-i-1 setet som vokser med barnet ditt - fra småbarn til tolv år gammel. Barnet ditt er beskyttet av en sikkerhetssele til han eller hun når en vekt på 21 kg. Deretter fjernes støtskjoldet og setet sikres med bilbeltet, noe som gir pålitelig beskyttelse til barnet ditt når en høyde på 150 cm (ca. 12 år).

Sikrer barnet i løpet av sekunder
Det integrerte, justerbare støtbeskyttelsen beskytter barnet ditt enkelt, raskt og pålitelig. Forskning har vist at begrensninger har en betydelig lavere feilrate enn selesystemer. Denne nye sikkerhetsselen har et praktisk, brukervennlig spennesystem - ikke lenger lener seg over barnet ditt eller sliter med selen. Seleens justerbare passform sørger for at ditt voksende barn nyter maksimal komfort.

Ingen helling av hodet fremover
Det patenterte trippelhodestøtten hindrer barnets hode i å tippe fremover under sove. Barnets hode forblir i barnesetets sikkerhetssone - for optimal sikkerhet, spesielt ved sidekollisjon. Med nakkestøttens tre vippeinnstillinger kan du også finne den perfekte posisjonen der barnet ditt kan slappe av og sovne.

Utmerket integrert beskyttelse mot sidekollisjon
The Linear Side Impact Protection System Plus gir ekstra sikkerhet i tilfelle sidekollisjon. LSP System Plus reduserer kollisjonskreftene ved sidekollisjonskollisjon med mer enn 20% sammenlignet med samme barnesete uten LSP-systemet.

Intuitiv og stressfri installasjon
ISOFIX og Top Tether muliggjør enkel og sikker montering av barnesetet. ISOFIX sørger for riktig montering av setet, mens Top Tether gir en ekstra forankring for mer sikkerhet og stabilitet. Begge festene har visuelle indikatorer for å bekrefte at barnesetet er riktig installert og klart til bruk.

Bare sett setet i en behagelig soveposisjon
Enhåndsjusteringen av setet til en mer tilbakelent stilling holder barnet ditt komfortabelt og lykkelig. Uansett hvor gammelt barnet ditt er, kan du praktisk talt lene setet med et håndledd slik at de kan sove godt på farten.

Behagelig luftsirkulasjon selv på varme dager
Luftsirkulasjonssystemet sørger for sirkulasjon av kjøleluft gjennom barnesetet, slik at det ikke akkumuleres varme i setet, og selv på varme dager skapes det en behagelig temperatur i setet.

Teknisk detaljer:
  • Størrelse (lengde x bredde x høyde): 40,5 x 59,5 x 59 cm
  • Vekt: 8,9 kg
  • Trekk på materiale: 100% polyester
  • Trekk maskinvask på skånsom syklus ved 30 ° C

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Merke

cybex GOLD

cybex Gold barnebilstoler & barnevogner – Design, sikkerhet og funksjonalitet i perfekt forening.

Design, sikkerhet og funksjonalitet (innovasjonsprinsippet vårt D.S.F) er kjerneegenskapene hos hvert eneste cybex-produkt. Cybex Gold-kolleksjonen tilbyr en stor mengde produkter med moderne design, prisvinnende sikkerhet og innovative egenskaper kombinert med fantastisk funksjonalitet, samtidig som man får mye kvalitet for pengene. Strenge interne og eksterne sikkerhets- og kvalitetestester garanterer at produktene ikke bare er sikre, men også utrolig komfortable, brukervennlige og funksjonelle.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: cybex GOLD Barnesete Pallas G i-Size Magnolia Pink
5
1 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Innholdet lastes inn ...

Våre Toppselgere

cybex GOLD Barnesete Pallas G i-Size Magnolia Pink
cybex GOLD Barnesete Pallas G i-Size Magnolia Pink
3549 kr