cybex GOLD Bæresele Maira Click Lavastone Black-black

cybex GOLD Bæresele Maira Click Lavastone Black-black


  • cybex GOLD Bæresele Maira Click Denim Blue-blue
  • cybex GOLD Bæresele Maira Click Manhattan Grey-mid grey
  • cybex GOLD Bæresele Maira Click Cashmere Beige-beige

1559 kr
Pris
1229 kr
Fri frakt
Du sparer
330 kr-21%
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-5 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A226006

cybex GOLD Bæresele Maira Click Lavastone Black-black
Maira Click kan tas i bruk helt fra nyfødt og brukes helt fram til småbarns alder, fra ca. 3,5 kg - 15 kg.

Dette er en allsidig funksjonell og samtidig en svært komfortabel bæresele fra Cybex Gold Label-serien. Bæreselen er laget av diagonalt elastisk stoff som tilpasser seg på en naturlig måte barnets kropp og støtter samtidig babyens naturlige runde rygg. Selen kan lett justeres, slik at den tilpasses til foreldrenes kropp og behov, og den er også sikret gjennom en "easy click" sikkerhetsmekanisme for en hurtig klikk på og klikk av. Bæreselens ergonomiske sitteposisjon og multifunksjonell hode- og nakkestøtte er enkel å tilpasse til babyens kroppsstørrelse og justeres (fra nyfødt til småbarn, ca. 2 år) både i lengden og bredden for ergonomisk og komfortabel bæring i en naturlig spredt sitteposisjon, altså med bred beinstilling.

Sunn og ergonomisk bæreposisjon fra nyfødt til småbarn
En ergonomisk sitteposisjon sikres ved at man enten fastgjør skulderstroppene til hoftebeltet eller panellene som også justeres i bredden og høyden for så å tilpasse disse individuelt til barnets størrelse.
Dette innebærer at babyens hofte får en riktig støtte og holdes i en optimal posisjon med beina vinklet utover gjennom hele bruksperioden, altså en spredt stilling. Dette fremmer en god og sunn utviklig av hofteledd som er svært viktige de første månedene i babyens liv.

Høyde- og breddejusterbare paneler
Bæreselen sørger for en sunn og ergonomisk sitteposisjon ved at paneler justeres både i høyden og i bredden. Dette sørger for en enkel tilpasning uavhengig av barnets størrelse.

Multifunksjonell hode- og nakkestøtte
Den multifunksjonelle hode- og nakkestøtten er enkel å tilpasse barnets behov og er dessuten enkel å gjemme når man ikke har behov for det.

Kryssede eller parallelle bæreseler
Bæreselen har myk vatterte skulderseler som du enten kan krysse eller plassere parallelt. I tillegg til dette brukes en tverrgående stabilitetsreim for optimal sikkerhet og komfort.

Bæreposisjoner:
  • Bæreposisjon foran på magen
  • Bæreposisjon på hoften
  • Bæreposisjon bak på ryggen
Produktdetaljer:
  • Intuitiv & fleksibel: Enkel tilpasning til hver enkel person
  • Justerbar fra nyfødt til småbarn
  • Sunn og ergonomisk bærestilling
  • Sikkerhetsmekanisme ved midjebeltet

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

Vi ønsker at du alltid føler deg trygg og sikker når du handler hos oss.

Til å begynne med tilbyr vi et bra vareutvalg som vi etter hvert kommer til å utvide. Samtidig tilbyr vi en bra kundeservice som er tilgjengelig for deg om du behøver tips eller råd. Er det noe du savner i produktbeskrivelsen? Finner du ikke det du leter etter?

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg på best mulig måte!

Merke

cybex GOLD

cybex Gold barnebilstoler & barnevogner – Design, sikkerhet og funksjonalitet i perfekt forening.

Design, sikkerhet og funksjonalitet (innovasjonsprinsippet vårt D.S.F) er kjerneegenskapene hos hvert eneste cybex-produkt. Cybex Gold-kolleksjonen tilbyr en stor mengde produkter med moderne design, prisvinnende sikkerhet og innovative egenskaper kombinert med fantastisk funksjonalitet, samtidig som man får mye kvalitet for pengene. Strenge interne og eksterne sikkerhets- og kvalitetestester garanterer at produktene ikke bare er sikre, men også utrolig komfortable, brukervennlige og funksjonelle.

Våre Toppselgere

cybex GOLD Bæresele Maira Click Lavastone Black-black
1559 kr
1229 kr
Toppmerker