cybex GOLD Babybilstol Aton M i-Size Scuderia Ferrari inkludert Sensorsafe Racing Red

cybex GOLD Babybilstol Aton M i-Size Scuderia Ferrari inkludert Sensorsafe Racing RedPris
2970 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 4-8 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A278079

EAN: 4058511752945

cybex GOLD Babybilstol Aton M i-Size Scuderia Ferrari inkludert Sensorsafe Racing Red
Denne teksten er automatisk oversatt.
Fra fødselen fra 45 cm til 87 cm (maks. 13 kg)

Sensorsikker
For å endelig bekymre deg mindre fordi du vet at barnet er trygt. Med introduksjonen av SensorSafe kombinerer cybex smart teknologi og smart design, og sikrer at sikkerheten og helsen til barnet alltid kommer først. Systemet er tilgjengelig for utvalgte barneseter i Platinum og Gold. Klemmen er festet til bilbeltesystemet og lyder en alarm for å forhindre kritiske situasjoner - for eksempel hvis barnet åpner klemmen, hvis det blir for varmt eller for kaldt i interiøret i bilen, hvis barnet får være alene i bilen eller er i setet for lenge. Alle varsler sendes via Bluetooth til den tilkoblede smarttelefonenheten og mottas via en brukervennlig app. Appen gir også informasjon om installering av barnesetet, hvordan-til-videoer, vanlige spørsmål og mer.

Hovedfunksjoner Sensorsafe
Sikkerhetsbeltesystemets sikkerhet
Holder barnet trygt i setet til enhver tid. SensorSafe-klippet forhindrer at barnet sklir ut av beltet. Hvis barnet åpner klippet, blir en øyeblikkelig sendt en push-melding til den tilkoblede mobiltelefonen.

Temperaturvarsel
Sikrer at barnet alltid reiser ved en behagelig temperatur. SensorSafe Clip måler omgivelsestemperaturen i bilen for å forhindre at barnet blir for varmt eller for kaldt. Hvis temperaturen inne i bilen er for høy eller for lav, sendes en push-melding til den tilkoblede mobiltelefonen.

Advarsel hvis barnet er alene i bilen
Make sikker på at barnet alltid er under tilsyn. Hvis barnet er alene i bilen, sender SensorSafe Clip påminnelser direkte til den tilkoblede mobiltelefonen. Om ønskelig informerer SensorSafe også nødkontakter om plasseringen av bilen.

Sjekkliste for installasjon
Øker barnesikkerheten og sikrer at produktet er riktig installert. Den lettfattelige sikkerhetskontrollisten guider den første installasjonen gjennom grunnleggende s, for eksempel bruk av LSP og riktig håndtering av Isofix. Denne sjekklisten for installasjon minner også regelmessig om at setet må justeres i henhold til barnets vekst.

Pausealarm
Forsikre deg om at barnet ikke sitter i bilen alt for lenge. Hvis SensorSafe Clip er stengt i uvanlig lang tid, vil det sende et alarmsignal. Dette vil forhindre at barnet sitter i bilen for lenge.

Aton M i-Size er utstyrt med de nyeste sikkerhetsteknologiene. I kombinasjon med den ekstra tilgjengelige Base M-basestasjonen, oppfyller spedbarnsbæreren kravene i i-Size-standarden. Den foreskriver blant annet den bakovervendte transporten av barn opp til 15 måneders alder. Aton M i-Size kan brukes til nyfødte og babyer med en høyde på 45 cm opp til 87 cm (maks. 13 kg).

Den lette Aton M i-Size tilbyr en flatest mulig liggende vinkel for nyfødte og premature spedbarn takket være det avtakbare nyfødtinnsettet. Sammen med LSP-systemet og det energiabsorberende skallet beskytter det sofistikerte sikkerhetskonseptet babyen. Komforten ytes av de høydejusterbare nakkestøttene, de myke polstrede stroppene og XXL solskjerm.

cybex Modular system
Dette modulære systemet oppfyller alle krav. Med Aton M babybarn i-Size og Sirona M2 i-Size barnesete, tilbyr det to seter som klikker inn i samme base, Base M. På denne måten kan barnet ditt reise komfortabelt, trygt og bakover - fra fødsel til omtrent fire års alder.

11-folding høydejustering
11-folders høydejustering sikrer at setet vokser med barnet og har en ekstremt lang levetid . Hode- og skulderbeskyttere vokser med barnets personlige plassbehov.

Lineær sidekollisjonsbeskyttelse (LSP-system)
Det sjeldne evolusjons-LSP-systemet (Linear Side-impact Protection) systematisk reduserer vekten av en sidekollisjon i en lineær kjedereaksjon via skulder- og hodebeskyttere. Samtidig absorberes den kinetiske energien i kroppen som oppstår i en ulykke tidlig, og hodet ledes aktivt til en sikker stilling. Spesielt er det følsomme hodet og skuldrene beskyttende i sikkerhetssonen til barnesetet ved LSP-systemet.

Avtakbart nyfødt innsett
For en så flatest mulig og ideell løgn vinkel for nyfødte og babyer

Reisesystem
Kompatibel med buggies og barnevogner fra cybex og gb og de av utvalgte andre merker.
Flere funksjoner:
  • Integrert XXL soltak: Med USF50 + solbeskyttelse
  • Energiabsorberende skall: absorberer slagkraften og omslutter babyen beskyttende
  • Ekstra brede Y-belter: Med mykt belte og spenneunderlag
Tekniske detaljer:
  • Mål (lengde x bredde x høyde): 66 x 44 x 39 - 56,5 cm
  • Vekt: 4,2 kg
  • Cover avtakbart og vaskbart ved 30 ° C i den milde vaskesyklusen
  • Dette produktet ble utviklet og designet i Tyskland

Tilbehør

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Merke

cybex GOLD

cybex Gold barnebilstoler & barnevogner – Design, sikkerhet og funksjonalitet i perfekt forening.

Design, sikkerhet og funksjonalitet (innovasjonsprinsippet vårt D.S.F) er kjerneegenskapene hos hvert eneste cybex-produkt. Cybex Gold-kolleksjonen tilbyr en stor mengde produkter med moderne design, prisvinnende sikkerhet og innovative egenskaper kombinert med fantastisk funksjonalitet, samtidig som man får mye kvalitet for pengene. Strenge interne og eksterne sikkerhets- og kvalitetestester garanterer at produktene ikke bare er sikre, men også utrolig komfortable, brukervennlige og funksjonelle.

Våre Toppselgere

cybex GOLD Babybilstol Aton M i-Size Scuderia Ferrari inkludert Sensorsafe Racing Red
2970 kr