Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

cybex GOLD Babybilstol Aton M Granite Black
For øyeblikket utsolgt
Variant:

Pris
2242 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A280573

EAN: 4058511816791

cybex GOLD Babybilstol Aton M Granite Black
Gruppe 0+, 0 til 13 kg, fra fødsel til ca. 18 måneder

Modulær innovasjon oppfyller selv de høyeste sikkerhetsstandardene
Aton M, sammen med Base M og Sirona M2 i-Size, tilbyr innovativ funksjonalitet og medvoksende design via det M-Line modulære systemet.
Dermed kan du montere to barnebilstoler på samme Base M. Slik, at barnet kan trygt transporteres over lengre tidsperiode grunnet muligheten til å kombinere 2 barnebilstoler på en samme base. Aton M kan også brukes som et reisesystem og er kompatibelt med gb og cybex barnevogner og andre kjente produsenter.

Den lette Aton M sørger for en flatest mulig liggevinkel takket være den avtagbare setetinnsatsen til de nyfødte. Sammen med det integrerte L.S.P. systemet. systemet sørger at støtenergien absorberes og ledes bort på et tidlig tidspunkt via utformingen av seteskallet og det energiabsorberende materialet. Den høydejusterbare hodestøtten og den myke og polstrede skulderstroppen samt XXL-solkalesjen sørger for maksimal komfort.

Cybex Modular System
Dette modulæret systemet oppfyller alle sikkerhetskrav. Aton M, sammen med Base M og Sirona M2 i-Size, tilbyr innovativ funksjonalitet og medvoksende design via det M-Line modulære systemet. Dermed kan du montere to barnebilstoler sikkert og bakovervendt ( fra fødsel til ca 4år).

11-trinns høydejustering
11-trinns høydejustering for best komfort og sikkerhet. Dette bidrar også til at brukstiden av bilstolen øker betydelig. Hodeputene vokser dermed med barnets plassbehov.

Optimalisert lineær sidekollisjonsbeskyttelse (L.S.P. System)
Systemet aborberer effektivt støtenergien på et tidlig tidspunkt.
Det revolusjonære L.S.P. systemet innebærer at støtenergien reduseres systematisk via lineære kjedereaksjoner spesielt ved hode- og skulderområdene. Samtidig blir den kinetiske energien til kroppen fanget opp på et tidlig tidspunkt slik at barnets skjøre hode holdes godt innenfor sikkerhetssonen. De L.S.P beskyttelsesputene er individuel justerbare for økt passform av barnets kropp, optimal sikkerhet, og tilpassing til bilens utforming. spesielt ved hode- og skulderområdene.

Avtagbart seteinnlegg
Til en flat og ideell liggestilling for den nyfødte og babyer.

Cybex Reisesystem
Takket være en reise-adapter, kan babybilstolen monteres på barne- og klappevogner fra Cybex, gb, og andre kjente produsenter til et praktisk Travel System.

Andre egenskaper:
  • Energiabsorberende skall: Absorberer kreftene i et sammenstøt og beskyttende dekker babyen.
  • Ekstra bred Y-belte: Sele- og låspolstring
  • Integrert XXL Solkalesje
Tekniske detaljer:
  • Mål (lengde/bredde/høyde): 660 x 440/ 390 - 570 mm
  • Vekt: 4,2 kg
  • Setetrekket er avtagbart og vaskbart opptil 30 ° C (skånsomt)
  • Dette produktet ble utviklet og designet i Tyskland

Leveringsomfanget inkluderer babaybilstolen Aton M med integrert XXL soltak.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Merke

cybex GOLD

cybex Gold barnebilstoler & barnevogner – Design, sikkerhet og funksjonalitet i perfekt forening.

Design, sikkerhet og funksjonalitet (innovasjonsprinsippet vårt D.S.F) er kjerneegenskapene hos hvert eneste cybex-produkt. Cybex Gold-kolleksjonen tilbyr en stor mengde produkter med moderne design, prisvinnende sikkerhet og innovative egenskaper kombinert med fantastisk funksjonalitet, samtidig som man får mye kvalitet for pengene. Strenge interne og eksterne sikkerhets- og kvalitetestester garanterer at produktene ikke bare er sikre, men også utrolig komfortable, brukervennlige og funksjonelle.

Våre Toppselgere