cybex GOLD Babybilstol Aton 5 Deep Black

Pris
1471 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A280472

EAN: 4058511812298

cybex GOLD Babybilstol Aton 5 Deep Black
Gruppe 0+, 0 til 13 kg, fra fødsel til ca. 18 månederDen femte generasjonen av den vellykkete babybilstolen
En spesiell funksjon som garanterer en flatest mulig liggeposisjon med hensyn til hodet, nakken, og brystet slik at hodet ikke vippes framover og at kveling ikke inntreffer. Gode sikkerhetsfunskjoner inkludert en (1) høydejusterbar hodestøtte, (2) integrert belteføring, og (3) energiabsorberende materiale i seteskallet i kombinasjon med det (4) lineære sidekollisjonsbeskyttelsen, og en (5) XXL kalesje danner grunnlaget for optimal sikkerhet og komfort til det nyfødte barnet. Babybilstolen fastgjøres med bilens sele eller på en base for enkel og sikker installasjon.

Høydejusterbar hodestøtte (8 trinn)
En 8-trinns høydejusterbar hodestøtte med integrert belteføring yter en maksimal sidestøtbeskyttelsen.
Festebeltet tilpasser seg automatisk til justeringen av hodesøtten. Belteføringen er optimal slik at kutting og kvelning som følge av feil belteføring er utelukket. Y beltesystemet har vist seg å være en meget sikker og komfortabel reserveløsning - også til det nyfødte.

Optimalisert lineær sidekollisjonsbeskyttelse (L.S.P. System)
Optimalisert lineær sidekollisjonsbeskyttelse (L.S.P. System) absorberer kreftene fra en sidekollisjon via det energiabsorberende seteskallet.
Det revolusjonære L.S.P. Systemet (Linear Side Impact Protection), leder bort støtenergien via lineære kjedereaksjoner i beskyttelsesmateriale som demper støtenergien på et tidlig tidspunk slik at belastningen på barnet reduseres. Den fleksible materialstrukturen til babybilstolen absorberer slagkraften og fører den vekk fra barnet.

Avtagbart seteinnlegg
Den største utfordringen med hensyn til sikkerhet er at muskelene til den nyfødte ikke er fullstendig utviklet. Dermed kan uegnede posisjoner føre til kvelning eller vridning av skjøre muskler.
Medisinske eksperter og jordmødre har kommet fram til en felles konklusjon at flatest mulig liggestilling er optimal med hensyn til barnets skjøre hode-, nakke og brystområdene. Takket være det avtagbare seteinnlegget kan sittestillingen tilpasses barnets størrelse samt sikre en flatest mulig liggestilling. Seteinnlegget kan tas av og øke plassen til et større barn.

Cybex Reisesystem
Takket være en reise-adapter, kan babybilstolen monteres på barne- og klappevogner fra Cybex, gb, og andre kjente produsenter til et praktisk Travel System.

Integriertes XXL Cabrio Solkalesje
Den nye og store XXL vinkelbare solkalesjen gir en spesiell stor beskyttelsesflate mot sterkt sollys og vind. Kalesjen er impregnert med en UV 50+ beskyttelse. Den er justerbar i 4 nivåer og kan foldes usynlig bak når den ikke benyttes.

Andre produktdetaljer:
  • Høydejusterbar nakkestøtte justeres i 8 posisjoner
  • Integrert XXL Solkalesje Perfekt sol- og vindbeskyttelse med USF50+
  • Myke og polstrede armlener Lengde- og høydejusterbar hodestøtte som er tilkoblet til seteinnlegget
  • Avtagbart seteinnlegg
  • Ekstra myk madrass
Tekniske detaljer:
  • Mål (lengde x bredde x høyde): 64 x 43 x 39 - 56 cm
  • Vekt: 4,8 kg
  • Setetrekket er avtagbart og vaskbart opptil 30 ° C (skånsomt)
  • Dette produktet ble utviklet og designet i Tyskland

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Merke

cybex GOLD

cybex Gold barnebilstoler & barnevogner – Design, sikkerhet og funksjonalitet i perfekt forening.

Design, sikkerhet og funksjonalitet (innovasjonsprinsippet vårt D.S.F) er kjerneegenskapene hos hvert eneste cybex-produkt. Cybex Gold-kolleksjonen tilbyr en stor mengde produkter med moderne design, prisvinnende sikkerhet og innovative egenskaper kombinert med fantastisk funksjonalitet, samtidig som man får mye kvalitet for pengene. Strenge interne og eksterne sikkerhets- og kvalitetestester garanterer at produktene ikke bare er sikre, men også utrolig komfortable, brukervennlige og funksjonelle.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: cybex GOLD Babybilstol Aton 5 Deep Black
5
2 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Innholdet lastes inn ...

Våre Toppselgere

cybex GOLD Babybilstol Aton 5 Deep Black
cybex GOLD Babybilstol Aton 5 Deep Black
1471 kr