cybex GOLD Baby bilsete Aton S2 i-Size River Blue
-11%

Veil. pris¹
2299 kr
Pris
2042 kr
Fri frakt
Du sparer
257 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A334407

EAN: 4063846192151

cybex GOLD Baby bilsete Aton S2 i-Size River Blue
Denne teksten er automatisk oversatt.
Fra fødsel til ca. 24 måneder maksimalt 13 kg 45 til 87 cm kroppshøyde.

Alt barnet trenger fra den aller første turen. Med sin elegante design og testede sikkerhetselementer tilbyr Aton S2 i-Size babybilstol pålitelig beskyttelse og stilig komfort helt fra starten. Aton S2 i-Size er godkjent i henhold til den nyeste UNECE-sikkerhetsstandarden R129/03 og har integrert og uttrekkbar lineær sidekollisjonsbeskyttelse (LSP) for maksimal beskyttelse i tilfelle en ulykke.

Takk til 11- måte justerbar hodestøtte, kan setet følge med utviklingen til barnet ditt - og det selv med rask vekst i opptil 24 måneder. I tillegg gir den integrerte og sammenleggbare XXL solseilen skygge og skjermer babyen din mot sollys og vind. Så du og barnet ditt kan nå reisemålet ditt trygt og komfortabelt utenfor kjøretøyet.

Verifisert sikkerhet for avslappet reise
Aton S2 i-Size ble utviklet med de nyeste sikkerhetsstandardene i tankene. Både barneselen og Base One (selges separat) er godkjent i henhold til barnesetestandard R129/03 og har i-Size-kompatibilitet, som også krever omfattende sidekollisjonstesting.

Reduserer ulykkeskrefter i tilfelle. ved sidekollisjon
Den integrerte lineære sidekollisjonsbeskyttelsen, som kan foldes ut på dørsiden, avleder opptil 25 % av kreftene ved en sidekollisjon inn i det energiabsorberende skallet, og bidrar til å sikre best mulig sikkerhet.

Vokser med barnet ditt
Takket være den høydejusterbare hodestøtten i 11 posisjoner, vokser babyselen med barnet ditt opp til 24 måneders alder . Hode, nakke og skuldre forblir ergonomisk støttet på hvert trinn, mens selen automatisk tilpasser seg hver vekstfase.

Beskytter barnet ditt mot sol og vind
Den integrerte, sammenleggbare XXL solseilet skjermer pålitelig mot solens stråler. Stoffet har en USF50+ solbeskyttelsesfaktor for å beskytte babyens sensitive hud. Utenfor bilen beskytter kalesjen også mot vind.

Enkel og ukomplisert håndtering
Aton S2 i-Size veier kun 4,2 kg og er enkel å bære og plassere i bil eller på barnevogn. På denne måten reduserer du belastningen på ryggen og kan fortsatt bære babyen når han er to år gammel.

Fortsett reisen utenfor bilen
Aton S2 i-Size kan enkelt festes til enhver cybex eller gb barnevogn eller buggy. Dette sikrer en rask og jevn overgang fra en biltur til en tur rundt i byen.

Ergonomisk komfort selv for nyfødte
Nyfødtinnlegget gir babyer opptil 60 cm høye den ergonomiske støtte de trenger. Hvis babyen blir høyere, kan innsatsen tas ut for å gi mer plass i bæreselen. Så du kan være sikker på at babyen din nyter optimal komfort, fra dag én.

Tekniske detaljer:
  • Dimensjoner (lengde x bredde x høyde): 66 x 44 x 39 cm.
  • Vekt: 4,2 kg
  • Vedlikehold: stofftrekk kan vaskes i maskin ved 30°C
  • Materialetrekk: 100 % polyester
  • Utviklet og designet i Tyskland
Kompatibilitet:
  • Base One (selges separat)
  • SensorSafe 4-i- 1 sett (selges separat)
Leveringsomfang:
  • Aton S2 bæresele i-Size
  • Newborn-innlegg

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Merke

cybex GOLD

cybex Gold barnebilstoler & barnevogner – Design, sikkerhet og funksjonalitet i perfekt forening.

Design, sikkerhet og funksjonalitet (innovasjonsprinsippet vårt D.S.F) er kjerneegenskapene hos hvert eneste cybex-produkt. Cybex Gold-kolleksjonen tilbyr en stor mengde produkter med moderne design, prisvinnende sikkerhet og innovative egenskaper kombinert med fantastisk funksjonalitet, samtidig som man får mye kvalitet for pengene. Strenge interne og eksterne sikkerhets- og kvalitetestester garanterer at produktene ikke bare er sikre, men også utrolig komfortable, brukervennlige og funksjonelle.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: cybex GOLD Baby bilsete Aton S2 i-Size River Blue
5
6 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 6
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

cybex GOLD Baby bilsete Aton S2 i-Size River Blue
cybex GOLD Baby bilsete Aton S2 i-Size River Blue
Veil. pris¹ 2299 kr
2042 kr