"Cubika trebyggesett ""Clock"
Bærekraftig
Pris
148 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A345431

EAN: 4823056514354

"Cubika trebyggesett ""Clock"
Denne teksten er automatisk oversatt.
Leken består av en base, 7 fargerike nummererte deler og 2 hender på magneter. Barnet ditt kan sette sammen en klokke av treklosser. Lærer barnet ditt en første forståelse av tid og fremmer finmotorikk.

Treet til Cubika Toys-produktene kommer fra Karpatene i det sørvestlige Ukraina. Takket være stor avstand fra industrianlegg er miljøbelastningen i regionen lav. Skogene som treet er hentet fra er bærekraftig drevet.

Produktdetaljer:
  • Materiale: FSC-tre
  • Farget med vannbasert maling
  • Utvikler oppmerksomhet, koordinasjon og finmotorikk
  • Alder: fra 3 år

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
129 kr
Pris
164 kr

Bærekraft

Bærekraftige materialer

Bærekraftige materialer inkluderer på den ene siden naturlige råvarer fra kontrollert dyrking av jord- og skogbruk eller kontrollert dyrehold, men også plast og fiber som er basert på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrollert dyrking bidrar til å bevare naturressursene og redusere den negative påvirkningen (f.eks. plantevernmidler) på miljøet. Biobasert plast har lavere andel fossile ressurser og lavere utslipp i produksjon enn konvensjonell plast. Det finnes også en rekke forseglinger som identifiserer produkter laget av bærekraftige materialer. Disse inkluderer for eksempel FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bærekraftig skogforvaltning, LENZING ECOVERO-merket, som produserer bærekraftig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelferd og bærekraftig bruk. av beiteområder garantert.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre toppselgere

"Cubika trebyggesett ""Clock"
"Cubika trebyggesett ""Clock"
148 kr