chicco Bæresele Easy Fit Sandshell

chicco Bæresele Easy Fit Sandshell

  • På lager
  • Leveringstid: Ca 3-7 virkedager
  • Gratis frakt fra 1000 kr
  • chicco Bæresele Easy Fit Black Night
  • chicco Bæresele Easy Fit Power Blue
  • chicco Bæresele Easy Fit Paprika
  • chicco Bæresele Easy Fit Empire

439 kr
329 kr
Pris inkl. Mva.
Du sparer 110 kr

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A193753

chicco Bæresele Easy Fit Sandshell
Easy fit fra Chicco gjør det enklere å bære barnet komfortabelt og behagelig. Bæresele er et flott bæretøy som er enkel i bruk: Den er enkelt å ta på, og enkelt å tilpasse både til deg og barnet ditt.

Den ergonomiske sittestillingen sikrer den korrekte posisjonen av barnets hofter. Bæreselens ergonomiske form og det brede setepanelet sørger for en sunn og naturlig spredt sittestilling med beina vinklet utover, den korrekte M-sitteposisjonen (froskeposisjonen). Hoften til den nyfødte babyen får en god og riktig støtte og holdes i en optimal stilling med beina vinklet utover. Denne posisjonen fremmer den sunne og riktige utviklingen av hoftepartiet som er svært viktig de første månedene i babyens liv. Bæreselen Easy Fit er blitt testet og anerkjent av The International Hip Dysplasia Institute (IHDI) som en ''hip-healthy'' bæresele. Dette innebærer at den følger anbefalingenene fra dette instituttet om å være et hofte-vennlig produkt, som sikrer barnet den korrekte stilllingen i bæreselen.

Easy Fit er både enkel og funksjonell. Bærestillingen med ansiktet vendt mot foreldrene anvendes fra fødselen. I tillegg sørger bæreselen for en bra posisjon for barnet med stabil støtte for rygg og nakke. Barnets stilling kan endres med en bevegelse, fra innovervendt til utovervendt. Når barnet blir noen måneder gammelt, er det mulig å bære barnet utovervendt, altså med ansiktet vendt mot omgivelsene. I denne posisjonen har barnet mulighet til å oppdage den spennende verden rundt seg, samtidig som hoftene får den riktige støtte og holdes i en optimal stilling når beina er vinklet utover. Passer barn fra nyfødt og opp til 9 kg. Spesielt praktisk: En praktisk smokkholder sørger for at smokken alltid er med på turen.

Service

Vi ønsker at du alltid føler deg trygg og sikker når du handler hos oss.

Til å begynne med tilbyr vi et bra vareutvalg som vi etter hvert kommer til å utvide. Samtidig tilbyr vi en bra kundeservice som er tilgjengelig for deg om du behøver tips eller råd. Er det noe du savner i produktbeskrivelsen? Finner du ikke det du leter etter?

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg på best mulig måte!

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

chicco Bæresele Easy Fit Sandshell
439 kr
329 kr