chicco Bæresele Easy Fit Blue Passion

chicco Bæresele Easy Fit Blue Passion


  • chicco Bæresele Easy Fit Black Night
  • chicco Bæresele Easy Fit Paprika

Veil. pris
439 kr
Pris 369 kr Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
70 kr (16%)
Pris inkl. Mva.
Leveringstid: Ca 3-7 virkedager

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A223379

chicco Bæresele Easy Fit Blue Passion
Easy fit fra Chicco gjør det enklere å bære barnet komfortabelt og behagelig. Bæresele er et flott bæretøy som er enkel i bruk: Den er enkelt å ta på, og enkelt å tilpasse både til deg og barnet ditt.

Den ergonomiske sittestillingen sikrer den korrekte posisjonen av barnets hofter. Bæreselens ergonomiske form og det brede setepanelet sørger for en sunn og naturlig spredt sittestilling med beina vinklet utover, den korrekte M-sitteposisjonen (froskeposisjonen). Hoften til den nyfødte babyen får en god og riktig støtte og holdes i en optimal stilling med beina vinklet utover. Denne posisjonen fremmer den sunne og riktige utviklingen av hoftepartiet som er svært viktig de første månedene i babyens liv. Bæreselen Easy Fit er blitt testet og anerkjent av The International Hip Dysplasia Institute (IHDI) som en ''hip-healthy'' bæresele. Dette innebærer at den følger anbefalingenene fra dette instituttet om å være et hofte-vennlig produkt, som sikrer barnet den korrekte stilllingen i bæreselen.

Easy Fit er både enkel og funksjonell. Bærestillingen med ansiktet vendt mot foreldrene anvendes fra fødselen. I tillegg sørger bæreselen for en bra posisjon for barnet med stabil støtte for rygg og nakke. Barnets stilling kan endres med en bevegelse, fra innovervendt til utovervendt. Når barnet blir noen måneder gammelt, er det mulig å bære barnet utovervendt, altså med ansiktet vendt mot omgivelsene. I denne posisjonen har barnet mulighet til å oppdage den spennende verden rundt seg, samtidig som hoftene får den riktige støtte og holdes i en optimal stilling når beina er vinklet utover. Passer barn fra nyfødt og opp til 9 kg. Spesielt praktisk: En praktisk smokkholder sørger for at smokken alltid er med på turen.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

Vi ønsker at du alltid føler deg trygg og sikker når du handler hos oss.

Til å begynne med tilbyr vi et bra vareutvalg som vi etter hvert kommer til å utvide. Samtidig tilbyr vi en bra kundeservice som er tilgjengelig for deg om du behøver tips eller råd. Er det noe du savner i produktbeskrivelsen? Finner du ikke det du leter etter?

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg på best mulig måte!

Anmeldelser

Kundebedømmelser - chicco Bæresele Easy Fit Blue Passion
Gjennomsnittlig produkt vurdering: 1 Vurdering
 
1
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHva er eKomi?
  • 100% uavhengig
  • Helt gjennomsiktig
  • Fra kunde til kunde
Anmeldelser
chicco Bæresele Easy Fit Blue Passion
439 kr
369 kr
Toppmerker