bugaboo Solseil Fox 3 Stormy Blue
Variant:
 • bugaboo Solseil Fox 3 / Lynx Mid night Black
 • bugaboo Solseil Fox 3 Grey Melange
 • bugaboo Solseil Fox 3 Stormy Blue
 • bugaboo Solseil Fox 3 Skogsgrønn
 • +3

Pris
1206 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A326125

EAN: 8717447143710

bugaboo Solseil Fox 3 Stormy Blue
Denne teksten er automatisk oversatt.
Bugaboo Fox 3 solseil beskytter barnet ditt perfekt mot vær og vind. Med glitrende nye farger som spenner fra muntre til stilige nøytrale toner, er den nye Fox 3 solseil et flott tilbehør med sine elegante detaljer. Velg din personlige favorittfarge og se frem til førsteklasses komfort og kvalitet i et moderne utseende.

Bugaboo solseil er det perfekte barnevogntilbehøret for skygge på solfylte dager. Solseilet med SPF 50+ beskytter barnet ditt ikke bare mot solen, men også mot vind og regn.

Den forbedrede utformingen av bugaboo-solseilet har nå også vårt eksklusive Peekaboo-vindu og integrerte mesh-innsatser - så du kan holde et øye med barnet ditt og holde kontakten lettere.

Kelsestagene og klemmene er ikke inkludert i leveransen.

Kompatibel med:
 • bugaboo Fox
 • bugaboo Fox 2
 • bugaboo Fox 3
 • bugaboo Lynx
Produktdetaljer:
 • Beskytt babyen din mot været hele året
 • SPF 50+
 • Tilgjengelig i en rekke farger – velg en solseil som matcher din stil
 • En flott måte å gi vognen din et friskt, nytt utseende
Tekniske detaljer:
 • Materiale: 100 % polyester
 • Kan vaskes ved 30°C på skånsom syklus

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

Vi ønsker at du alltid føler deg trygg og sikker når du handler hos oss.

Til å begynne med tilbyr vi et bra vareutvalg som vi etter hvert kommer til å utvide. Samtidig tilbyr vi en bra kundeservice som er tilgjengelig for deg om du behøver tips eller råd. Er det noe du savner i produktbeskrivelsen? Finner du ikke det du leter etter?

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg på best mulig måte!

Merke

Bugaboo

Bugaboo barnevogner for trendy hverdagsbruk

Bugaboo har levert vellykkede barnevognmodeller fra Nederland over hele verden siden 1999. Bugaboo barnevogner har vært i stand til å hevde seg på markedet fra dag én takket være deres allsidighet, mange praktiske detaljer og moderne design. De var de første vognene med et modulsystem. Barnevognene er også ekstremt plassbesparende samtidig som de tilbyr høyeste nivå av komfort og kvalitet, noe som gjør dem perfekte for moderne hverdagsliv i byen. Vognen kan gjøres om til en buggy og skyvehøyden kan justeres med noen få enkle trinn.

Fire vellykkede barnevognmodeller for dagens familier

Totalt fire modeller er tilgjengelige fra Bugaboo: "Cameleon", "Bee", "Donkey" og "Buffalo". Det finnes også et stort utvalg av tilbehør, fra Bugaboo fotsekken til ullseteunderlaget eller solseilet til myggnettet eller koppholderen.

Cameleon-modellen er den eldste av de velprøvde modulvognene og står for en designhistorie på mer enn 15 år, noe som har gjort den til en absolutt suksessmodell. Bugaboo Cameleon er spesielt allsidig og skjærer en fin figur i fotgjengerområdet så vel som på skogsstien eller i snøen. Den har justerbar fjæring, et vendbart og tilbakestillebart sete, et roterende bærehåndtak og et styre som kan foldes ned og kan justeres i høyden. Bugaboo Cameleon er barnesetekompatibel og har en tohjulsposisjon.

Bugaboo Bee er den urbane modellen av den praktiske barnevognen fordi den er ekstremt lett og plassbesparende. Den har en myk bæreseng og er den perfekte følgesvennen fra fødsel til spedbarn. Enten det er styret som kan justeres i høyden, det uttrekkbare, vendbare og tilbakeleggbare setet eller firehjulsopphenget – Bugaboo Bee lar ingenting bli glemt.

Bugaboo Donkey-modellen er unik på grunn av sin allsidighet og er spesielt verdsatt av familier med flere barn. Den kan enkelt konverteres fra en enkel monovogn til en duovogn og tilbake i bare tre enkle trinn. Den gir enten plass til ett barn eller to barn i ulike aldre, eller den kan brukes som en praktisk tvillingvogn. Den er ekstremt lett, plassbesparende og manøvrerbar, noe som gjør den til en veldig populær allrounder.

Bugaboo Buffalo er egnet for alle underlag takket være de fire store hjulene. Den takler sand, gjørme, stein eller snø uten problemer, så du kan ta den med deg nesten hvor som helst. Buffalo er også kompakt og plassbesparende, den kan brettes sammen i ett stykke og står for seg selv.Bugaboo Buffalo er som de andre modellene også barnesetekompatibel.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: bugaboo Solseil Fox 3 Stormy Blue
5
5 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 5
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

bugaboo Solseil Fox 3 Stormy Blue
bugaboo Solseil Fox 3 Stormy Blue
1206 kr