bugaboo Footmuff High Performance Plus Misty Grey
-25%
Veil. pris¹
2140 kr
Pris
1614 kr
Fri frakt
Du sparer
526 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A291703

EAN: 8717447128571

bugaboo Footmuff High Performance Plus Misty Grey
Denne teksten er automatisk oversatt.
Koselig varme for barnet ditt på kalde dager.

Bugaboo-fotmuffen gir ditt barn beskyttelse og varme. Samtidig legger det en skvett farge til barnevognen. Materialet blir behandlet med bambus kullfiber, som vekker bort fuktighet for å holde barnet tørt og behagelig. Fotdekslets deksel kan delvis åpnes eller fjernes helt hvis barnet ditt blir for varmt. Bugaboo-fotmuffen er tilgjengelig i mange forskjellige farger for å matche din barnevogn og din individuelle smak.

I stedet for to separate deksler har Bugaboo High Performance Footmuff Plus nå et deksel med et avtakbart nedfylt innlegg for de kaldere dagene i året. På varmere dager kan det nedfylte innsatsen enkelt fjernes mens dekselet fremdeles holder barnet varmt. Selve dekselet er nå laget helt nede.

produktdetaljer:
 • Komfortabelt design med mykt, pustende fôr som regulerer temperaturen og avviser fuktighet
 • Temperatur og fuktighet
 • Beskytter barnet ditt med trekkledningen på toppdekselet
 • Gir barnevognen din en ekstra fargeklatt - for en ny kombinasjon
 • 2-veis glidelås: Bugaboo-fotmuffen kan åpnes fra begge sider (topp og bunn)
 • enkel festing til alle bugaboo barnevognseter for en trygg tur
 • Vannavvisende ytre materiale fra mikrofleece
 • vaskbar maskin

Tekniske detaljer:
 • Mål (lengde x bredde x høyde): 102 x 45 x 10 cm
 • Vekt: 1,16 kg
 • materiale: ytterstoff: 100% polyester, sokkel: 100% polyester, dekkefylling: 60% dun, 40% fjær, vinterinnsats: 60 % ned, 40% fjær
Merk: TEFLON® er et registrert varemerke for DuPont.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

Vi ønsker at du alltid føler deg trygg og sikker når du handler hos oss.

Til å begynne med tilbyr vi et bra vareutvalg som vi etter hvert kommer til å utvide. Samtidig tilbyr vi en bra kundeservice som er tilgjengelig for deg om du behøver tips eller råd. Er det noe du savner i produktbeskrivelsen? Finner du ikke det du leter etter?

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg på best mulig måte!

Merke

Bugaboo

Bugaboo barnevogner for trendy hverdagsbruk

Bugaboo har levert vellykkede barnevognmodeller fra Nederland over hele verden siden 1999. Bugaboo barnevogner har vært i stand til å hevde seg på markedet fra dag én takket være deres allsidighet, mange praktiske detaljer og moderne design. De var de første vognene med et modulsystem. Barnevognene er også ekstremt plassbesparende samtidig som de tilbyr høyeste nivå av komfort og kvalitet, noe som gjør dem perfekte for moderne hverdagsliv i byen. Vognen kan gjøres om til en buggy og skyvehøyden kan justeres med noen få enkle trinn.

Fire vellykkede barnevognmodeller for dagens familier

Totalt fire modeller er tilgjengelige fra Bugaboo: "Cameleon", "Bee", "Donkey" og "Buffalo". Det finnes også et stort utvalg av tilbehør, fra Bugaboo fotsekken til ullseteunderlaget eller solseilet til myggnettet eller koppholderen.

Cameleon-modellen er den eldste av de velprøvde modulvognene og står for en designhistorie på mer enn 15 år, noe som har gjort den til en absolutt suksessmodell. Bugaboo Cameleon er spesielt allsidig og skjærer en fin figur i fotgjengerområdet så vel som på skogsstien eller i snøen. Den har justerbar fjæring, et vendbart og tilbakestillebart sete, et roterende bærehåndtak og et styre som kan foldes ned og kan justeres i høyden. Bugaboo Cameleon er barnesetekompatibel og har en tohjulsposisjon.

Bugaboo Bee er den urbane modellen av den praktiske barnevognen fordi den er ekstremt lett og plassbesparende. Den har en myk bæreseng og er den perfekte følgesvennen fra fødsel til spedbarn. Enten det er styret som kan justeres i høyden, det uttrekkbare, vendbare og tilbakeleggbare setet eller firehjulsopphenget – Bugaboo Bee lar ingenting bli glemt.

Bugaboo Donkey-modellen er unik på grunn av sin allsidighet og er spesielt verdsatt av familier med flere barn. Den kan enkelt konverteres fra en enkel monovogn til en duovogn og tilbake i bare tre enkle trinn. Den gir enten plass til ett barn eller to barn i ulike aldre, eller den kan brukes som en praktisk tvillingvogn. Den er ekstremt lett, plassbesparende og manøvrerbar, noe som gjør den til en veldig populær allrounder.

Bugaboo Buffalo er egnet for alle underlag takket være de fire store hjulene. Den takler sand, gjørme, stein eller snø uten problemer, så du kan ta den med deg nesten hvor som helst. Buffalo er også kompakt og plassbesparende, den kan brettes sammen i ett stykke og står for seg selv.Bugaboo Buffalo er som de andre modellene også barnesetekompatibel.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: bugaboo Footmuff High Performance Plus Misty Grey
5
148 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 133
 
4 stjerner
| 11
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 2
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

norske anmeldelser:

Se flere Kundeanmeldelser
Innholdet lastes inn ...

Våre toppselgere

bugaboo Footmuff High Performance Plus Misty Grey
bugaboo Footmuff High Performance Plus Misty Grey
Veil. pris¹ 2140 kr
1614 kr