Britax Römer Swingfix i-Size barnesete Cosmos Black

Britax Römer Swingfix i-Size barnesete Cosmos Black


Variant:
  • Britax Römer Swingfix i-Size barnesete Cosmos Black
  • Britax Römer Swingfix i-Size barnesete Blue Marble

Pris
5999 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A247754

EAN: 4000984159080

Britax Römer Swingfix i-Size barnesete Cosmos Black
i-Size/Størrelse: 40 - 105 cm kroppslenge, vekt: 0 til 18 kg, fra fødsel til ca. 4 år

Swingfix i-Size er det fleksible alternativet for ditt barn, fra fødselen til ca 4 år (105 cm) Bilstolen kan dreies i 90 grader og gir ultimat komfort for foreldre og barn. Ettersom setet kan vendes mot en åpen bildør er det lettere enn noen gang å sette barnet ned i bilstolen sin. Setet er ikke bare stilig, det har også all vår kunnskap om barnesikkerhet innebygget, og gir en god følelse på alle turer.
Swingfix i-Size vant testen hos ''Stiftung Warentest'' i Tyskland (06/2018), og det er godt å vite. Med topp karakterer vant den testkategorien "i-Size opp til 105 cm kroppslengde"mot 13 andre testede seter.

4 år, 200 uker, 1500 dager, 1 barnesete
På de første fire årene vokser barn i gjennomsnitt 52 cm. Det betyr at barnet har vokst ut av 8 klesstørrelser før sin fjerde bursdag. Swingfix i-Size blir en komfortabel konstant i denne tiden. Med fler sitteposisjoner, en ergonomisk flat liggeposisjon for din nyfødte og mer beinfrihet for din "litt større" lille. Det betyr topp komfort i de første 1500 dagene i barnets liv.

Beroligende og sikker, hver dag.
Ditt barns sikkerhet er høyeste prioritet. Derfor inngår Britax Römer ingen kompromisser på sikkerhet. De interne kravene er strengere enn dem som stilles i direktivene. Swingfix i-Size er utstyrt med tallrike innovative sikkerhetsdetaljer: For eksempel det optimerte SICT Inside-systemet, et spesielt stålelement på innsiden av setet som beskytter mot støt fra siden. Barnet beskyttes på best mulig måte mot ulykker, om de skulle komme forfra, bakfra eller fra siden. Det ble også bekreftet i den svenske PLUS-testen, en av de mest prestisjetunge crashtestene for barneseter.

Kvalitet produsert i Tyskland
Britax Römer mener at veien fra produktutvikling til ferdig produkt bør være kortest mulig. Derfor er SwingFix i-Size komplett designet, utviklet og produsert i Tyskland, og testet på internet og topp moderne crashtest-anlegg. Best mulig kvalitet er garantert. Dette gjelder ikke bare for barnesetets interne komponenter, men også for trekkene og stoffene, som også er produsert i Europa. Alt det for at ditt barn og våre barn alltid skal være sikre underveis.

Produktegenskaper:

Seteinnlegg til den nyfødte
Nyfødtinnlegget er spesielt utviklet for å dekke nyfødtes behov. Støtdempende skumstoffpolstring tir en helt spesiell beskyttelse og høy komfort for babyen din. Barnet får en mer ergonomisk posisjon i det forminskede setet, og kan ligge flatere.

90 graders rotasjon
90-graders rotasjonen gjør at du kan dreie setet mot den åpne døren når bilen er parkert, så blir det enklere å sette barnet ned i setet. Når det er gjort snur du bare setet tilbake i korrekt posisjon, så kan kjøreturen starte.

Justerbar beskyttelsesbøyle
Støttebøylen hjelper ikke bare til med å beskytte setet mot ulykker, men kan også justeres. Da justeres også ryggen på setet, og barnet kan få nesten 10 % mer benplass.

Integrert sidekollisjonsbeskyttelse SICT Inside
SICT systemet gir barnet en optimal beskyttelse mot sidestøt. Systemet aborberer og avleder støtkreftene vekk fra barnet ved kollisjon fra siden. Du trenger ikke å justere eller tilpasse noe - SICT Inside er klar når som helst det trengs.

Lang brukstid mot kjøreretningen
I tilfelle en frontkollisjon byr bakvendte bilstoler på den beste sikkerheten med hensyn til monteringsretningen Dette skyldes at støtkraften absorberes av ryggen på baksetet og bilstolens rygglenet før den ytterligere fordeles på hode- og nakkestøttene - slik at belastningen på overkroppen reduseres. I kjøreretningen, vil støtkraften fordeles over seteskallet og festebeltet. Dermed er belastningen på barnet ikke optimalt redusert. Derfor anbefaler vi at bilstolen alltid monteres i mot kjøreretningen så lenge som mulig.

Ryggstøtten kan justeres i flere posisjoner
Kjøring bør være så behagelig som mulig for den lille. Derfor har bilstolen flere sitte- og hvileposisjoner som kan justeres i flere trinn uten å forstyrre barnet.

Dype, myke, polstret sideputer
Sidekollisjonsbeskyttelsen demper kreftene ved et sidestøt og omfavner barnet inn i en trygghetsone. Slik at skaderisikoen på barnet minimaliseres.

V-formet hodestøtte
Den V-formede hodestøtten er spesielt utviklet for å kontrollere bevegelsene til det skjøre barnehodet under en sidekollisjon. Det gir optimal beskyttelse. Og naturligvis masse komfort I tillegg kan du justere hodestøtten og beltesystemet så de passer babyen perfekt, helt enkelt fra fremsiden av setet.

Myk spesial-skulderpolstring av neopren
Den nye myke spesial-skulderpolstringen av neopren smyger seg lett rundt barnets kropp. Skulle det skje en ulykke vil ikke denne bare redusere barnets bevegelse fremover, men også gjøre 5-punktsselen mer komfortabel. I tillegg kan du ta trekkene av til vask uten å måtte gripe inn i beltesystemet.

5-punktsseler for optimal sikkerhet
I stolen sitter barnet trygt fastpent med 5-punkt selen som fordeler kreftene på de 5 punktene. Systemet er et velkjent sikkerhetsstandard for optimal beskyttelse av barnet i autostolen. I tillfelle kollisjon, fordeles kreftene på de 5 punktene i skulder-, midje-, og belteområdene mellom beina. Dermed minimaliseres kreftene på barnet i tilfelle uhell.

Høydejusterbar støttefot
Sørger for ekstra stabilitet Støttefoten reduserer både tilting- og rotering av bilstolen i tilfelle en ulykke. For sikker installasjon kan støttebenet justeres i lengden slik at den tilpasser seg bilsetets høyde. I tillegg, viser en fargeindikator når støttebenet er stabilt plassert på kjøretøyets gulv.

Setetrekket kan lett tas av og vaskes
Noen ganger blir det kaotisk på veiene. Da er det lett å søle både mat og drikke i tillegg til at barnet blir lei av å sitte i bilen. Derfor er det betryggende å vite at setetrekket er avtagbart og tåler maskinvask. Setetrekket kan til og med tas av uten å fjerne sikkerhetsbeltet. Slik at setetrekket snart er rent til bruk igjen etter hyppige vask.

Tekniske detaljer:
  • Monteringsmuligheter i bilen: Isofix med støttefot
  • Installasion: montering mot kjøreretningen 40 - 105 cm
  • Mål (Høyde/Bredde/Dybde): 48 x 44 x 74 cm
  • Vekt: 15kg

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Våre Toppselgere

Britax Römer Swingfix i-Size barnesete Cosmos Black
5999 kr