Britax Römer Safefix Plus bilstol Moonlight Blue

Britax Römer Safefix Plus bilstol Moonlight Blue


4457 kr
Pris
3509 kr
Fri frakt
Du sparer
948 kr-21%
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A256429

EAN: 4000984196931

Britax Römer Safefix Plus bilstol Moonlight Blue
Gruppe 1, 9 til 18 kg, fra ca 9 mnd til 4 år

Safefix Plus tilbyr et høyt sikkerhetsnivå i et komfortabelt barnesete. ISOFIX-teknologien gjør monteringen enkel og sikker. Støttebeinet forhindrer dreiebevegelser i setet. Og det unike Pivot Link Isofix System-et reduserer bevegelse fremover ved en ulykke. Med justerbar hodestøtte, selesystem med flere innstillinger, og forskjellige sitteposisjoner sørger det for en behagelig reise.

Fleksibel montering
Fleksibel, men sikker montering: Safefix Plus kan monteres med 3-punktsselen i bilen, og med støttefoten, eller alternativt med ISOFIX og støttebeinet. Sørger for ekstra stabilitet Anti-tilt systemet i ISOFIX basen øker stabiliteten og reduserer framoverbevegelsen av barnebilstolen ved en frontkollisjon. Dette reduserer risikoen for skade på hode-, skulder-, og halsområdene til barnet.

Produktdetaljer:
Britax Römer Pivot Link System
Systemet reduserer framoverbevegelsen slik at barnebilstolen styrer støtkraften nedover. På denne måten forsvinner mye av kraften fra treffet gjennom polstringen og ledes vekk, og risikoen for skade på barnets skjøre hode og nakke reduseres betydelig.

Høydejusterbar støttefot
Sørger for ekstra stabilitet Støttefoten reduserer både tilting- og rotering av bilstolen i tilfelle en ulykke. For sikker installasjon kan støttebenet justeres i lengden slik at den tilpasser seg bilsetets høyde. Behjelpelig på mange måter: En fargeindikator viser deg når støttebenet er stabilt plassert på kjøretøyets gulv.

Dype, myke, og polstret sideputer
De myke, dype, og polstrede sideputene fanger opp barnets kropp ved en sidekoliisjon. Slik at risikoen for skade på barnet reduseres betydelig.

Enkel justering av setebeltet og innstilling av hodestøtten
Høyden på setebeltet tilpasser seg automatisk til justeringen av hodestøtten. Før du setter fast barnet i stolen må du passe på at hodestøtten er i riktig posisjon - like over skulderene til barnet.

5-punktssele
I stolen sitter barnet trygt fastspent med 5-punkt selen som fordeler kreftene på de 5 punktene. Dermed sikres avkommet optimalt i barnesetets beskyttende skall. I tillfelle kollisjon, fordeles kreftene på de 5 punktene i skulder-, midje-, og belteområdene mellom beina. Dermed minimaliseres kreftene på barnet i tilfelle uhell.

Spesiell-skulderpolstring
I en front-kollisjon vil barnet skyves framover. Dermed er barnebilstolen utstyrt med en spesiell skulderpolstring som reduserer belastningen betydelig i tilfelle barnet kastes fremover i en ulykke. Systemet fordeler kreftene som oppstår ved en frontkollisjon jevnt utover slik at belastningen på barnets skulder og bryst reduseres.

Ryggstøtten kan justeres i flere posisjoner
Kjøring bør være så behagelig som mulig for den lille. Derfor har bilstolen 4 forskjellige sitte- og hvilestillinger som kan instilles uten å måtte fjerne sikkerhetselen og forstyrre barnet.

Framovervendt beltespenne
Spenningen på festebelte rettes framover slik at barnet ikke belastes unødvendig.

Setetrekket kan lett tas av og vaskes
Noen ganger blir det kaotisk på veiene. Da er det lett å søle både mat og drikke i tillegg til at barnet blir lei av å sitte i bilen. Derfor er det betryggende å vite at setetrekket er avtagbart og tåler maskinvask. Setetrekket kan til og med tas av uten å fjerne sikkerhetsbeltet. Det blir raskt rent igjen. og klar for en ny tur.

Tekniske detaljer:
  • Installasjon: Med kjøreretningen fra 9-18kg
  • Dimensjoner (Høyde/Bredde/Dybde): 67 x 46 x 60 cm
  • Vekt: 14 kg

PDF kjøretøyliste

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Våre Toppselgere

Britax Römer Safefix Plus bilstol Moonlight Blue
4457 kr
3509 kr