Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

Britax Römer King II LS bilstol Black Series Moonlight Blue
For øyeblikket utsolgt

Britax Römer King II LS bilstol Black Series Moonlight Blue


Pris
2992 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A256598

EAN: 4000984184044

Britax Römer King II LS bilstol Black Series Moonlight Blue
Gruppe 1, Vekt: 9 til 18 kg, alder: fra ca. 9 mnd. til 4 år

Det nye bilsetet King II LS utmerker seg med et unikt lysvarslingssystem, som hjelper til med trygg montering av barnesetet. Derfor er det alltid sikkert og komfortabelt på veien. Å beskytte barnet når dere er på tur har aldri vært enklere enn med vårt patenterte system for riktig spenning på setebeltet, som sikrer rett beskyttelse for barnet ved kollisjon.

Kidfix II LS vant testen hos ''Stiftung Warentest'' i Tyskland (11/2015), og det er godt å vite. Setet vant sin klassen ''9 - 18 kg'' med topp karakterer og resultater.

Beroligende trygghet
King II LS lar deg reise uten bekymringer. Setet har et innovativt lyssystem (LS) som viser med lys og lyd når beltet er festet rett. Pass på å se grønt lys og å høre en klikkelyd, så vet du at den lille er trygg i bilsetet sitt. Veldig komfortabel.

Utmerket kompitabilitet, lett å montere
King II LS er meget fleksibel. Modellen er universielt designet slik at bilstolen lett og sikkert kan fastgjøres i bilen med 3punkt selesystemet og tilhørende beltekroker. Bilstolen og seteskallet kan åpnes slik at føringen av sikkerhetsselen via 3-punktene er selvforklarende. Så snart sikkerhetsbeltet er festet, strammer den seg automatisk rund bilstolen slik at barnet er trygt fastpent i bilstolen.

Produktegenskaper:

Dype, myke, og polstret sideputer
Sidekollisjonsbeskyttelsen demper kreftene ved et sidestøt og omfavner barnet inn i en trygghetsone. Slik at skaderisikoen på barnet minimaliseres.

Enkel justering av setebeltet og innstilling av hodestøtten
Enklere enn det blir det ikke: Du kan justere den polstrede hodestøtten og skulderselen med en hånd for enkel tilpassning av barnets størrelse. Før du setter på setebeltet, må du sørge for at hodesøtten er i riktig posisjon nemlig like over skuldrene til babyen.

5-punktssele
I stolen sitter barnet trygt fastspent med 5-punkt selen som fordeler kreftene på de 5 punktene. Dermed sikres avkommet optimalt i barnesetets beskyttende skall. I tillfelle kollisjon, fordeles kreftene på de 5 punktene i skulder-, midje-, og belteområdene mellom beina. Barnet er altså beskyttet mot uhell fra alle retninger.

Spesiell skulderpolstring
I en front-kollisjon vil barnet skyves framover. Dermed er barnebilstolen utstyrt med en spesiell skulderpolstring som reduserer belastningen betydelig i tilfelle barnet kastes fremover i en ulykke. Systemet fordeler kreftene som oppstår ved en frontkollisjon jevnt utover slik at belastningen på barnets skulder og bryst reduseres.

Ryggstøtten kan justeres i flere posisjoner
Kjøring bør være så behagelig som mulig for den lille. Derfor har bilstolen 4 forskjellige sitte- og hvilestillinger som kan instilles uten å måtte fjerne sikkerhetselen og forstyrre barnet.

Framovervendt beltespenne
Spennen på setebeltet rettes framover slik at barnet ikke belastes unødvendig.

Setetrekket kan lett tas av og vaskes
Noen ganger blir det kaotisk på veiene. Da er det lett å søle både mat og drikke i tillegg til at barnet blir lei av å sitte i bilen. Derfor er det betryggende å vite at setetrekket er avtagbart og tåler maskinvask. Setetrekket kan til og med tas av uten å fjerne sikkerhetsbeltet. Slik at setetrekket snart er rent til bruk igjen etter hyppige vask.

Light System (LS)
Med det innovative lyssystemet kan du både se og høre om beltet har rett spenning. Toneindikatoren og grønne lys indikerer om barnet sitter sikkert med rett spenning i beltet.

Tiltende seteskall og beltesystem
Det patenterte belteføringsystemet inkluderer det tiltbare seteskallet, beltekroker og festes lekende lett til bilens 3-punkt sele. Etter at belteføringen og festingen er utført trykker du bilstolen tilbake på seteskallet og bilstolen er da ferdig montert i bilsetet.

Tekniske detaljer:
  • Montering: Med kjøreretningen fra 9 til 18 kg
  • Dimensjoner (Høyde/Bredde/Dybde): 67 x 45 x 54 cm
  • Vekt: 10,3 kg

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Britax Römer King II LS bilstol Black Series Moonlight Blue
4.5
88 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 67
 
4 stjerner
| 19
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere