Britax Römer Kidfix² S barnesete Moonlight Blue
-25%
Variant:
  • Britax Römer Kidfix² S barnesete Cosmos Black
  • Britax Römer Kidfix² S barnesete Storm Grey
  • Britax Römer Kidfix² S barnesete Moonlight Blue
  • Britax Römer Kidfix² S barnesete Blue Marble
  • +2

2695 kr
Pris
2015 kr
Fri frakt
Du sparer
680 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A265598

EAN: 4000984165975

Britax Römer Kidfix² S barnesete Moonlight Blue
Gruppe 2-3, Vekt: 15 til 36 kg, alder fra ca. 4 til 12 år

Den prisbelønnede Kidfix-familien har fått en smart tilvekst: 2-i-1-barnesetet Kidfix² S for barn fra ca 3,5 til 12 år. Den V-formede ryggen med SICT gjør at barnet i tillegg til å få mer skulderplass ettersom det vokser, også er topp beskyttet ved en sidekollisjon. Vi anbefaler at barnet bruker et barnesete med rygg så lenge det er mulig. For enda mer fleksibilitet er det mulig å fjerne ryggen på setet ved behov, om barnets kroppslengde er mer enn 125 cm. SecureGuard-en og beltespennen passer på at beltet er plassert på best mulig måte for barnet.

Alltid komfortabel på tur
Ganske enkelt behagelig, uansett alder: 2-i-1-setet vokser med barnet ditt fra ca 3,5 til 12 år. Den V-formede ryggen gir setet en god posisjon for mindre barn, og vokser sammen med barnet, og gir samtidig både god plass og riktig støtte i skulderområdet når barnet vokser, alt skjer automatisk når du tilpasser høyden på hodestøtten. I tillegg kan du også ta ryggen helt av setet når barnet blir mer enn 135 cm langt. Ikke bare behagelig, men fleksibelt også.

Sikkerheten først
Alltid sikker på veien: Kidfix²'s høye rygg har mykt polstrede sidevinger og utmerket sidepollisjonsbeskyttelse takket være det justerbare SICT-systemet. Disse beskytter barnet ditt om det skulle skje en sidekollisjon. Samtidig er SecureGuard med på å sikre at barnets bekkenområde alltid har en optimal posisjon, og gjør sjansen mindre for skader på barnets mageområde. Beltespennen sørger for å holde bilbeltet i bilen i korrekt posisjon i skuldernivå når bilsetet brukes som seteforhøyning uten ryggen. Da kan du ta det helt med ro bak rattet.

Produsert i Tyskland
Det betyr pålitelig kvalitet: Alle Kidfix-modeller blir designet, utviklet og produsert i Tyskland. De må gjennomgå tallrike tester på vårt crashtest-anlegg og holder garantert topp kvalitet. Men Kidfix-setene er ikke bare populære testobjekter internt - De hører også til blant de mest testede setene i EuroNCAP-systemet. Det betyr at de testes regelmessig både med og uten rygglenet, i de nyeste bilene med den mest moderne sikkerhetsteknologien - med overbevisende resultater. Britax Römer følger utviklingen i bilindustrien tett, og derfor kan de tilpasse produktene så de blir best, og sikrest mulig.

Produktegenskaper:

Beskytter med høyere ryggstøtte
Seteskallet med ryggstøtten beskytter barnet ditt på 3 måter: Seteskallet beskytter barnet fra hode til hofte, spesielt ved sidekollisjon Belteføringen sørger for at bilstolen er sikkert fastspent mens beltesystemet og skulderstroppene gir barnet både sikkerhet og komfort

Lett tilpasset V-formet rygg
Ryggen er utviklet for at barnet skal få mer plass rundt skuldrene ettersom det vokser. På den måten er alltid beskyttelsen perfekt. I tillegg kan du tilpasse ryggen på barnesetet Du kan endre posisjonen i forhold til bilsetet så det passer barnet og gir en mer avspent posisjon.

Lett justerbar, ergonomisk hodestøtte
Den er designet med spesiell hensyn til eldre barn som er fastspent i bilstolen med 3-punkt selen over skulderene og midjen. Hodestøtten kan enkelt settes til ønsket posisjon med kun en hånd selv om barnet er fastspent i stolen. Og ettersom hodestøtten er ergonomisk utformet støtter den også opp barnets hode når det holder på å sovne.

Avtagbare setetrekk
Noen ganger blir det kaotisk på veiene. Da er det lett å søle både mat og drikke i tillegg til at barnet blir lei av å sitte i bilen. Derfor, er det betryggende å vite at setetrekket er avtagbart og tåler maskinvask. Det blir raskt rent igjen. og klar for en ny tur.

Sidebeskyttelse med SICT
SICT systemet gir barnet en optimal beskyttelse mot sidestøt. Systemet aborberer og avleder støtkreftene vekk fra barnet. For optimal effekt av SICT systemet bør du vende det mot dørsiden

Avtagbar ryggstøtte
Et barnesete med rygg er det sikreste valget for barnet ditt. Derfor anbefaler vi at barnet bruker et sete med rygg så lenge som mulig. Ryggen kan fjernes for mer fleksibilitet, når barnet har blitt 135 cm lang eller lengre. SecureGuard og beltespennen tilpasser bilbeltet, og posisjonerer bilsetet uten rygg optimalt.

SecureGuard
SecureGuard-en hjelper til med å beskytte barnets ømfintlige mageparti, med ett fjerde festepunkt til 3-punktsselen for voksne. Den optimale plasseringen av bekkenbeltet over bekkenbenet til barnet gjør at SecureGuard reduserer kraften som virker på barnet ved en frontkollisjon med opp til 35%*, samtidig som barnet fremdeles har godt med bevegelsesfrihet.

*Interne Britax-tester med en Q6-dukke, laget i kroppstørrelsen og vekten til en gjennomsnittlig 6-åring.

Tekniske detaljer:
  • Monteringsalternativer i bilen: Med 3-punktsselen i kjøretøyet eller med Isofix og belte
  • Montering: Med kjøreretningen fra 15-36kg
  • Dimensjoner (Høyde/Bredde/Dybde): 67-85 x 54 x 39 cm
  • Vekt: 7,2 kg

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Britax Römer Kidfix² S barnesete Moonlight Blue
5
524 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 475
 
4 stjerner
| 46
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 2
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

norske anmeldelser:

Se flere Kundeanmeldelser
Innholdet lastes inn ...

Våre toppselgere

Britax Römer Kidfix² S barnesete Moonlight Blue
Britax Römer Kidfix² S barnesete Moonlight Blue
2695 kr
2015 kr