Britax Römer Kidfix III M bilstol Burgundy Red
Variant:
  • Britax Römer Kidfix III M bilstol Cosmos Black
  • Britax Römer Kidfix III M bilstol Storm Grey
  • Britax Römer Kidfix III M bilstol Moonlight Blue
  • Britax Römer Kidfix III M bilstol Burgundy Red

Pris
2902 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A256521

EAN: 4000984164848

Britax Römer Kidfix III M bilstol Burgundy Red
Gruppe 2-3, Vekt: 15 til 36 kg, alder: fra ca. 3,5 til 12 år

Den stilige og komfortable Kidfix III M er den ideelle forøkningen til vårt populære og prisvinnende Kidfix-sortiment. Med et nytt design og lengre sitteflate gir det mer komfort for små og store passasjerer, også på lange reiser. Det forener SICT-sikkerhetsteknologien med SecureGuard, så barn fra 3,5 til 12 år kan sitte i bilen mest mulig sikkert og behagelig.

Komfort for alle - garantert
Kidfix III M er et av de mest behagelige barnesetene med rygglene på markedet, og har et ergonomisk design som gjør at barnet er komfortabelt, også på lange reiser. Den store sitteflaten med mykt frontparti gir en mer behagelig og avslappet benstilling for mindre og større barn. Den brede V-formede ryggen vokser sammen med barnet. Den gir behagelig hold for mindre barn, og er utviklet slik at barnet får mer plass rundt ryggen og skuldrene når det vokser.

Alltid sikker
Kidfix III M er basert på erfaringer samlet under produksjonen av Kidfix-serien, og leverer sikkerhet fra øverste hylle. SecureGuard-en vår passer på at beltet over barnets mage holdes korrekt plassert over barnets bekkenben. Samtidig sikrer SICT-teknologien optimal sidekollisjonsbeskyttelse. Alt dette, sammen med store sideputer gjør at barnet er optimalt beskyttet fra alle kanter.

Et ekte blikkfang
Kidfix III M er designet, utviklet og produsert i Tyskland. Det nye og moderne designet, og det sorte skallet passer den utmerket i alle biler. Det stilfulle trekket gir barnesetet et sprtslig utseende. Barnet kommer frem sikkert, og i stil.

Produktdetaljer:

Ergonomisk optimert sitteflate
Sitteflaten på Kidfix III er ca 20% større enn på lignende modeller. Det betyr maksimal komfort, også for større barn. På lengre reiser gir den tilpassede formen og den ekstra myke polstringen i tillegg en behagelig og ergonomisk optimal posisjon.

SecureGuard
SecureGuard-en hjelper til med å beskytte barnets ømfintlige mageparti, med ett fjerde festepunkt til 3-punktsselen for voksne. Den optimale plasseringen av bekkenbeltet over bekkenbenet til barnet gjør at SecureGuard reduserer kraften som virker på barnet ved en frontkollisjon med opp til 35%*, samtidig som barnet fremdeles har godt med bevegelsesfrihet.

Sidebeskyttelse med SICT
SICT systemet gir barnet en optimal beskyttelse mot sidestøt. Systemet aborberer og avleder støtkreftene vekk fra barnet. For optimal effekt av SICT systemet bør du vende det mot dørsiden

Lett tilpasset V-formet rygg
Ryggen er utviklet for at barnet skal få mer plass rundt skuldrene ettersom det vokser. På den måten er alltid beskyttelsen perfekt. I tillegg til dette tilpasser seteryggen seg bilens sete og holder en tilsvarende vinkel. Da passer det bedre, og barnet får en behagelig sitteposisjon.

Beskytter med høyere ryggstøtte
Seteskallet med ryggstøtten beskytter barnet ditt på 3 måter: (1) seteskallet beskytter barnet fra hode til hofte, spesielt ved sidekollisjon Belteposisjonen sørger for at bilens setebelte sitter på rett sted, og at den polstrede hodestøtten gir sikkerhet og komfort for barnets hode og hals.

Avtagbare setetrekk
Noen ganger blir det kaotisk på veiene. Da er det lett å søle både mat og drikke i tillegg til at barnet blir lei av å sitte i bilen. Derfor, er det betryggende å vite at setetrekket er avtagbart og tåler maskinvask. Slik at setetrekket snart er rent til bruk igjen etter hyppige vask.

Tekniske detaljer:
  • Monteringsalternativer i bilen: 3-punktssele og/eller ISOFIX
  • Montering: Med kjøreretningen fra 15-36kg
  • Mål (lengde x bredde x høyde): 67 - 85 x 54 x 43 cm
  • Vekt: 7,5 kg

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Merke

Britax Römer

Britax Römer

Britax Römer er en ledende produsent av bilseter som kombinerer komfort, helse, bekvemmelighet og sikkerhet. Bilsetet er designet for å enkelt passe inn i kjøretøyet ditt og justeres etter barnets størrelse. Den har også en trykk-på-knapp-teknologi som lar deg raskt justere setet til riktig posisjon for barnets sikkerhet under kjøring, trygg og sikker 5-punktssele som sikrer riktig plassering for alle aldre. I tillegg sørger Britax Römer for at både nyfødte og småbarn er komfortable med sin overlegne ryggstøtte og justerbare nakkestøtter. Dessuten har den et ISOFIX-system som bidrar til å sikre bilsetet på plass med minimal innsats, og gir ekstra beskyttelse for den lille. Britax Römer - det beste med tanke på brukervennlighet, trygg og pålitelig bilseter til barn.

ISOFIX & Kjøretøy

Biler og bilstoler er en viktig del av livene våre. De gir oss en trygg, effektiv og praktisk måte å reise på med nyfødte og eldre barn. Med økende sikkerhetstiltak og fremskritt i bilindustrien, har det blitt avgjørende at også bilseter oppfyller de høyeste standardene for både komfort og sikkerhet.Pris er også en viktig faktor når man leter etter bakovervendte bilseter for nyfødete av høy kvalitet, i tillegg til at de oppfyller sikkerhetssertifiseringer som ISOFIX-sertifisering, noe alle bilstoler hos oss i Pinkorblue oppfyller. ISOFIX-system er idag en sikkerhetsstandard hos alle produsenter av bilstoler. Det eksisterer baser for nesten alle slags bilstol-modeller som festes til bilens ISOFIX anker. Bilseter av forskjellige merker og modeller kommer med en rekke funksjoner som; bakovervendt installasjon, fremovervendt installasjon, ISOFIX baser som kan snurres 360 grader, justeres i liggeposisjon fra hvile til sitteposisjon, noe som enkeltgjør å sette barnet inn og ut av stolen og å pleie barnet eller underholde ved hvilepauser fra kjøreturer, dette gjøres ved å snu stolen mot enn selv på en enkel og effektiv knappetrykk.

For å få mest mulig ut av investeringen, bør foreldre også vurdere å kjøpe med ekstra polstring eller avansert stoffteknologi for å holde barna varme på kalde dager. Det er også mange rimelige alternativer tilgjengelig for nyfødte som tilbyr budsjettvennlige løsninger uten å gå på akkord med funksjoner som holdbarhet eller stil. Siden bilseter først og fremst brukes til å beskytte det mest verdifulle vi har, er helse og sikkerhet noen av de viktigste hensynene når det kommer til design og konstruksjon. Dette inkluderer å gi maksimal demping for en komfortabel tur, samt å gjøre dem brukervennlige slik at de kan sikres effektivt i alle typer kjøretøy og ulykkes tilfeller. Bilsete-produsenten Britax Römer streber etter å tilby ikke bare kvalitet, men også funksjonalitet, avslutningsvis kan en investering i et ergonomisk og brukervennlig bilsete som gir god ryggstøtte utgjøre hele forskjellen når det kommer til å nyte komfortable reiser med sikkerhetsgaranti og komfort for barnet. Vi ønsker ingen distraheringer for fører under kjøreturen, som igjen kan skape farlige situasjoner.

På den måten sørger du for at bilsetekjøring med barneseter er gjort trygg og komfortabel for alle passasjerer uavhengig av alder, høyde eller vekt.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Britax Römer Kidfix III M bilstol Burgundy Red
5
711 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 635
 
4 stjerner
| 68
 
3 stjerner
| 4
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 3
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Britax Römer Kidfix III M bilstol Burgundy Red
Britax Römer Kidfix III M bilstol Burgundy Red
2902 kr