10% rabatt i appen 📱
10% rabatt i appen 📱
Hent koden i appen:
APPNO5368
00
tim
00
min
00
sek
Se mer heri

Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

Britax Römer Kidfix III M bilstol Burgundy Red
For øyeblikket utsolgt

Pris
2547 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A256521

EAN: 4000984164848

Britax Römer Kidfix III M bilstol Burgundy Red
Gruppe 2-3, Vekt: 15 til 36 kg, alder: fra ca. 3,5 til 12 år

Den stilige og komfortable Kidfix III M er den ideelle forøkningen til vårt populære og prisvinnende Kidfix-sortiment. Med et nytt design og lengre sitteflate gir det mer komfort for små og store passasjerer, også på lange reiser. Det forener SICT-sikkerhetsteknologien med SecureGuard, så barn fra 3,5 til 12 år kan sitte i bilen mest mulig sikkert og behagelig.

Komfort for alle - garantert
Kidfix III M er et av de mest behagelige barnesetene med rygglene på markedet, og har et ergonomisk design som gjør at barnet er komfortabelt, også på lange reiser. Den store sitteflaten med mykt frontparti gir en mer behagelig og avslappet benstilling for mindre og større barn. Den brede V-formede ryggen vokser sammen med barnet. Den gir behagelig hold for mindre barn, og er utviklet slik at barnet får mer plass rundt ryggen og skuldrene når det vokser.

Alltid sikker
Kidfix III M er basert på erfaringer samlet under produksjonen av Kidfix-serien, og leverer sikkerhet fra øverste hylle. SecureGuard-en vår passer på at beltet over barnets mage holdes korrekt plassert over barnets bekkenben. Samtidig sikrer SICT-teknologien optimal sidekollisjonsbeskyttelse. Alt dette, sammen med store sideputer gjør at barnet er optimalt beskyttet fra alle kanter.

Et ekte blikkfang
Kidfix III M er designet, utviklet og produsert i Tyskland. Det nye og moderne designet, og det sorte skallet passer den utmerket i alle biler. Det stilfulle trekket gir barnesetet et sprtslig utseende. Barnet kommer frem sikkert, og i stil.

Produktdetaljer:

Ergonomisk optimert sitteflate
Sitteflaten på Kidfix III er ca 20% større enn på lignende modeller. Det betyr maksimal komfort, også for større barn. På lengre reiser gir den tilpassede formen og den ekstra myke polstringen i tillegg en behagelig og ergonomisk optimal posisjon.

SecureGuard
SecureGuard-en hjelper til med å beskytte barnets ømfintlige mageparti, med ett fjerde festepunkt til 3-punktsselen for voksne. Den optimale plasseringen av bekkenbeltet over bekkenbenet til barnet gjør at SecureGuard reduserer kraften som virker på barnet ved en frontkollisjon med opp til 35%*, samtidig som barnet fremdeles har godt med bevegelsesfrihet.

Sidebeskyttelse med SICT
SICT systemet gir barnet en optimal beskyttelse mot sidestøt. Systemet aborberer og avleder støtkreftene vekk fra barnet. For optimal effekt av SICT systemet bør du vende det mot dørsiden

Lett tilpasset V-formet rygg
Ryggen er utviklet for at barnet skal få mer plass rundt skuldrene ettersom det vokser. På den måten er alltid beskyttelsen perfekt. I tillegg til dette tilpasser seteryggen seg bilens sete og holder en tilsvarende vinkel. Da passer det bedre, og barnet får en behagelig sitteposisjon.

Beskytter med høyere ryggstøtte
Seteskallet med ryggstøtten beskytter barnet ditt på 3 måter: (1) seteskallet beskytter barnet fra hode til hofte, spesielt ved sidekollisjon Belteposisjonen sørger for at bilens setebelte sitter på rett sted, og at den polstrede hodestøtten gir sikkerhet og komfort for barnets hode og hals.

Avtagbare setetrekk
Noen ganger blir det kaotisk på veiene. Da er det lett å søle både mat og drikke i tillegg til at barnet blir lei av å sitte i bilen. Derfor, er det betryggende å vite at setetrekket er avtagbart og tåler maskinvask. Slik at setetrekket snart er rent til bruk igjen etter hyppige vask.

Tekniske detaljer:
  • Monteringsalternativer i bilen: 3-punktssele og/eller ISOFIX
  • Montering: Med kjøreretningen fra 15-36kg
  • Mål (lengde x bredde x høyde): 67 - 85 x 54 x 43 cm
  • Vekt: 7,5 kg

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Britax Römer Kidfix III M bilstol Burgundy Red
4.9
294 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 259
 
4 stjerner
| 34
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

norske anmeldelser:

Se flere Kundeanmeldelser
Innholdet lastes inn ...

Våre toppselgere