Britax Römer Evolva bilstol 123 SL SICT Graphite Marble

Britax Römer Evolva bilstol 123 SL SICT Graphite Marble2995 kr
Pris
2945 kr
Fri frakt
Du sparer
50 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A282908

EAN: 4000984200539

Britax Römer Evolva bilstol 123 SL SICT Graphite Marble
Gruppe 1/2/3, Vekt: 9 til 36 kg, alder: fra omtrent 9 måneder til 12 år

Innovative funksjoner, mer fleksibilitet
I over 10 år er favoritten til mange foreldre: Evolva-serien. Evolva 1/2/3 SL SICT er like sikker som elegant.
SICT systemet sørger for en optimal sidekollisjonsbeskyttelse som aborberer og reduserer påvirkningene på barnet ved en sidestøt. Soft-Latch Isofix systemet bidrar til enkel installasjon, økt sikkerhet og stabilitet.
Det myke stoffet på hodestøtten og spesiell skulderpolstring gir barnet den nødvendige kosefaktoren men også sikkerheten. Evolva serien har i mange år bidratt med komfort og sikkerhet.

Setet vokser med barnet ditt, fordi det passer for barn fra 9 kg til 36 kg.
Etter babybilstolen, trenger du bare en bilstol til. Fra barnet er på ca 9 til 18kg kan du benytte deg av det integrerte setebeltet. Deretter trenger du kun bilens 3-punkt sele (opptil 36kg).

I løpet av den lange levetiden, trenger du å anvende barnebilstolen i forskjellige biler: Ikke noe problem - med Evolva 123 SL SICT.
Bilstolen er lett av vekt, og enkel å montere i de fleste biler - enten med ISOFIX og 3-punktssele eller kun med 3-punktsselen. Begge installasjonsmulighetene tilbyr deg - sammen med vår Teknologi for beskyttelse mot sidekollisjon (patent på vent) - bare fleksibiliteten og sikkerheten du trenger som foreldre mens du er på farten.


Produkt egenskaper:
Side impact protection technology (SICT)
Ved sidekollisjon er barnet ditt beskyttet optimalt takket være vår Side Impact Protection Technology (SICT) - til og med to ganger. Systemet aborberer og avleder støtkreftene vekk fra barnet. For at beskyttelsessystemet skal fungere optimalt er det viktig at SICT systemet alltid vender mot dørsiden.

Hørbar sikker CLICK & SAFE®-selen
Ikke så lett å finne den rette balansen mellom for stramt og for løst når du stropper barnet ditt i bilsetet. Derfor ble CLICK & SAFE® systemet utviklet slik at foreldrene vet når barnet er riktig fastspent. Når foreldrene hører "Klikk", betyr det at selen er korrekt festet med riktig stramming.

Bedre beskyttet takket være ryggstøtten
Våre barneseter med ryggstøtte beskytter barnet ditt på tre måter: setet beskytter barnet ditt fra hode til hofte, spesielt i tilfelle sidekollisjon. Belteføringen sørger for at bilstolen er sikkert fastspent mens beltesystemet og skulderstroppene gir barnet både sikkerhet og komfort

Spesielle skulderputer - for optimal passform
I en frontkollisjon vil barnet bevege seg fremover. Dermed er barnebilstolen utstyrt med en spesiell skulderpolstring som reduserer belastningen betydelig i tilfelle barnet kastes fremover i en ulykke. Og de fordeler kreftene som spiller inn jevnt over i frontal påvirkning på skuldre og bryst.

Justerbart ryggstøtte for alle aldre
Setet gir en behagelig soveposisjon for barnet ditt. Alt du trenger å gjøre er å justere setet før du installerer det i bilen.

Lett justerbar hodestøtte
Vår lett justerbare hodestøtte ble spesialutviklet for eldre barn som sitter fast i barnesetet med 3-punktsselen. Hodestøtten kan enkelt settes til ønsket posisjon med kun en hånd selv om barnet er fastspent i stolen.

Godt beskyttet med vår 5-punkts sele
Vi er overbevist om at et 5-punkts selesystem er best egnet til å beskytte barnet ditt i en bilsete. Systemet er et velkjent sikkerhetsstandard for optimal beskyttelse av barnet i autostolen. I tillfelle kollisjon, fordeles kreftene på de 5 punktene i skulder-, midje-, og belteområdene mellom beina. Dermed minimaliseres kreftene på barnet i tilfelle uhell.

Justert på et øyeblikk: Hodestøtte og stropper
Våre polstrede hodestøtter og stropper er enkle å justere med en hånd - i henhold til barnets høyde. Før du setter setet inn i bilen, må du kontrollere at nakkestøtten er i riktig posisjon - rett over skuldrene til barnet ditt.

Lynrask raskt: det flyttbare dekselet
Noen ganger blir ting ganske kaotisk på gaten. Da er det lett å søle både mat og drikke i tillegg til at barnet blir lei av å sitte i bilen. Derfor er det betryggende å vite at setetrekket er avtagbart og tåler maskinvask. Setetrekket kan til og med tas av uten å fjerne sikkerhetsbeltet. Det blir raskt rent igjen. og klar for en ny tur.

Spesifikasjoner:

  • Installasjonsalternativer i bilen: Fahrzeugeigenen 3-Punkt-Gurt oder mit Gurt und Isofix
  • Installation: Fremovervendt installasjon 9 kg til 36 kg
  • Mål (høyde / bredde / dybde): 61-86 x 51 x 48 cm
  • Vekt: 8,6 kg

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Britax Römer Evolva bilstol 123 SL SICT Graphite Marble
4.7
1866 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 1380
 
4 stjerner
| 416
 
3 stjerner
| 51
 
2 stjerner
| 12
 
1 stjerne
| 7
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

norske anmeldelser:

Se flere Kundeanmeldelser
Innholdet lastes inn ...

Våre toppselgere

Britax Römer Evolva bilstol 123 SL SICT Graphite Marble
Britax Römer Evolva bilstol 123 SL SICT Graphite Marble
2995 kr
2945 kr