❤ 8x babypoints ❤
❤ 8x babypoints ❤
Kun i dag
00
tim
00
min
00
sek
Klikk heri
Britax Römer Evolva 123 SL SICT bilstol Grey Marble

Britax Römer Evolva 123 SL SICT bilstol Grey Marble


Variant:
  • Britax Römer Evolva 123 SL SICT bilstol Grey Marble
  • Britax Römer Bilstol Evolva 123 SL SICT Moonlight Blue
  • Britax Römer Bilstol Evolva 123 SL SICT Storm Grey
  • Britax Römer Bilstol Evolva 123 SL SICT Cosmos Black
  • +3

3448 kr
Pris
2422 kr
Fri frakt
Du sparer
1026 kr-30%
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A256433

EAN: 4000984197174

Britax Römer Evolva 123 SL SICT bilstol Grey Marble
Gruppe 1/2/3, Vekt: 9 til 36 kg, alder: fra 9 måneder til 12 år

Innovative funksjoner, mer fleksibilitet
Evolva kolleksjonen har i over 10 år vært foreldrenes favoritt. Evolva 1/2/3 SL SICT er like sikker som elegant.
SICT systemet sørger for en optimal sidekollisjonsbeskyttelse som aborberer og reduserer påvirkningene på barnet ved en sidestøt. Soft-Latch Isofix systemet bidrar til enkel installasjon, økt sikkerhet og stabilitet.
Det myke stoffet på hodestøtten og spesiell skulderpolstring gir barnet den nødvendige kosefaktoren men også sikkerheten. Evolva serien har i mange år bidratt med komfort og sikkerhet.

Bilstolen er medvoksene til barnegruppene 1/2/3 fra ca. 9 til 36kg.
Etter babybilstolen (for gruppe 0+), trenger du kun en Evolva 123. Fra barnet er på ca 9 til 18kg kan du benytte deg av det integrerte setebeltet. Deretter trenger du kun bilens 3-punkt sele (opptil 36kg).

Fleksibilitet: I løpet av den lange levetiden, trenger du å anvende barnebilstolen i forskjellige biler: Ikke noe problem - med Evolva 123 SL SICT.
Bilstolen er lett av vekt, og enkel å montere i de fleste biler - enten med ISOFIX og 3-punktssele eller kun med 3-punktsselen. Monteringsalternativene i kombinasjon med sidekollisjonsbeskyttelsen, gir deg både fleksibilitet og sikkerhet.


Produktegenskaper:

Side Impact Protection Technology (SICT)
SICT systemet gir barnet en optimal beskyttelse mot sidestøt. Systemet aborberer og avleder støtkreftene vekk fra barnet. For at beskyttelsessystemet skal fungere optimalt er det viktig at SICT systemet alltid vender mot dørsiden.

Akustisk sikkerhet: CLICK & SAFE® selelåssystemet
Det er ikke alltid lett å finne balansen mellom stramming og tilpassing når du strammer beltesystemet i bilstolen. Derfor ble CLICK & SAFE® systemet utviklet slik at foreldrene vet når barnet er riktig fastspent. Når foreldrene hører "Klikk", betyr det at selen er korrekt festet med riktig stramming.

Bedre beskyttelse takket være ryggstøtten
Seteskallet med ryggstøtten beskytter barnet ditt på 3 måter: Seteskallet beskytter barnet fra hode til hofte, spesielt ved sidekollisjon Belteføringen sørger for at bilstolen er sikkert fastspent mens beltesystemet og skulderstroppene gir barnet både sikkerhet og komfort

Spesiell skulderpolstring - for optimalt hold
I en front-kollisjon vil barnet skyves framover. Dermed er barnebilstolen utstyrt med en spesiell skulderpolstring som reduserer belastningen betydelig i tilfelle barnet kastes fremover i en ulykke. Systemet fordeler kreftene som oppstår ved en frontkollisjon jevnt utover slik at belastningen på barnets skulder og bryst reduseres.

Justerbart rygglene til alle aldersgrupper
På denne måten kan foreldrene alltid gi barnet den mest behagelig sovestillingen Du behøver kun å justere på setet før du monterer bilstolen i bilen

Lett justerbar hodestøtte
Den er designet med spesiell hensyn til eldre barn som er fastspent i bilstolen med 3-punkt selen over skulderene og midjen. Hodestøtten kan enkelt settes til ønsket posisjon med kun en hånd selv om barnet er fastspent i stolen.

Godt beskyttet med 5-punktsselesystemet
I stolen sitter barnet trygt fastspent med 5-punkt selen som fordeler kreftene på de 5 punktene. Systemet er et velkjent sikkerhetsstandard for optimal beskyttelse av barnet i autostolen. I tillfelle kollisjon, fordeles kreftene på de 5 punktene i skulder-, midje-, og belteområdene mellom beina. Dermed minimaliseres kreftene på barnet i tilfelle uhell.

Enhåndsbetjening: Hodestøtte og skulderpolstring
Høyden på setebeltet tilpasser seg automatisk til justeringen av hodestøtten. Før du setter fast barnet i stolen må du passe på at hodestøtten er i riktig posisjon - like over skulderene til barnet.

Avtagbart og lettstelt setetrekk:
Noen ganger blir det kaotisk på veiene. Da er det lett å søle både mat og drikke i tillegg til at barnet blir lei av å sitte i bilen. Derfor er det betryggende å vite at setetrekket er avtagbart og tåler maskinvask. Setetrekket kan til og med tas av uten å fjerne sikkerhetsbeltet. Det blir raskt rent igjen. og klar for en ny tur.


Tekniske detaljer:
  • Monteringsalternativer i bilen: 3-punktsselen i kjøretøyet, med eller uten ISOFIX tilkobling.
  • Montering: Med kjøreretningen fra 9-36kg
  • Dimensjoner (Høyde/Bredde/Dybde): 61-86 x 51 x 48 cm
  • Vekt: 8,6 kg

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Britax Römer Evolva 123 SL SICT bilstol Grey Marble
4.9
9 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 8
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Innholdet lastes inn ...
Vis alle kundeanmeldelser

Våre Toppselgere

Britax Römer Evolva 123 SL SICT bilstol Grey Marble
Britax Römer Evolva 123 SL SICT bilstol Grey Marble
3448 kr
2422 kr