Britax Römer Evolva 123 Plus bilstol Fire Red
Variant:
  • Britax Römer Evolva 123 Plus bilstol Fire Red
  • Britax Römer Bilstol Evolva 123 plus Cosmos Black
  • Britax Römer Bilstol Evolva 123 Plus Black Marble

2683 kr
Pris
2129 kr
Fri frakt
Du sparer
554 kr-21%
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A256434

EAN: 4000984197143

Britax Römer Evolva 123 Plus bilstol Fire Red
Gruppe 1/2/3, Vekt: 9 til 36 kg, alder: fra ca 9 mnd til 12 år

Evolva 123 Plus er ekstremt fleksibel. Den kan justeres i høyden og bredden, og kan brukes av barn fra 9 til 36 kg. 5-punktsselen, de spesielle skulderpolstringene og det høye rygglenet gir barnet ditt optimal beskyttelse fra det er 9 måneder til det er 12 år. I tillegg kan du være sikker på at setet er festet riktig i bilen når du Click & Safe®-sikringssystemet gir beskjed. Ikke bare passer Evolva 123 Plus til de fleste biler, den gir også barnet en rolig posisjon og enda mer komfort. Dermed kan du uforstyrret konsentrere deg om veien når du kjører.

Click & Safe® og mange justeringsmuligheter av ryggen gjør turen sikrere og mer komfortabel.
Evolva 1-2-3 Plus er god å sitte i og enkel å bruke. Samtidig har den også alle de gode sikkerhetsegenskapene du har lært å forvente av Britax Römer. Signalsystemet Click & Safe®, "sier fra" når den integrerte 5-punktsselen er korrekt festet og strammet. Da vet du at den lille er trygg og godt plassert i stolen, ikke for trangt og ikke for løst. Ettersom barnet vokser kan du justere bredden på setet etter behov. Det er det vi kaller intelligent tilpasning, så barnet kan bruke stolen i mange, mange år.

Laget for barn fra 9 til 36 kg.
Bilstolen er vokser med barnet i gruppene 1/2/3 fra ca. 9 til 36kg. Etter babybilstolen (for gruppe 0+), trenger du kun en Evolva 123. Fra barnet er på ca 9 til 18kg kan du benytte deg av det integrerte setebeltet. Deretter trenger du kun bilens 3-punkt sele (opptil 36kg).

Tilpasser seg de fleste biler
Gjennom årenes løp kommer du mest sannsynlig til å ville bruke setet i forskjellige biler. Null problem med Evolva 123 Det er lett og kan festes sikkert i de fleste biler med 3-punktsselen i bilen. Da får du den fleksibiliteten du trenger.

Produktdetaljer:
Beskytter med høyere ryggstøtte
Seteskallet med ryggstøtten beskytter barnet ditt på 3 måter: Seteskallet beskytter barnet fra hode til hofte, spesielt ved sidekollisjon Belteføringen sørger for at bilstolen er sikkert fastspent mens beltesystemet og skulderstroppene gir barnet både sikkerhet og komfort

Audible Click & Safe® sikkerhetssystem
Det er ikke alltid lett å finne balansen mellom stramming og tilpassing når du strammer beltesystemet i bilstolen. Derfor ble CLICK & SAFE® systemet utviklet slik at foreldrene vet når barnet er riktig fastspent. Når foreldrene hører "Klikk", betyr det at selen er korrekt festet med riktig stramming.

5-punktssele
I stolen sitter barnet trygt fastspent med 5-punkt selen som fordeler kreftene på de 5 punktene. Systemet er et velkjent sikkerhetsstandard for optimal beskyttelse av barnet i autostolen. I tillfelle kollisjon, fordeles kreftene på de 5 punktene i skulder-, midje-, og belteområdene mellom beina. Dermed minimaliseres kreftene på barnet i tilfelle uhell.

Justerbart rygglene til alle aldersgruppene
På denne måten kan foreldrene alltid gi barnet den mest behagelig sovestillingen Du behøver kun å justere på setet før du monterer bilstolen i bilen

Spesiell-skulderpolstring
I en front-kollisjon vil barnet skyves framover. Dermed er barnebilstolen utstyrt med en spesiell skulderpolstring som reduserer belastningen betydelig i tilfelle barnet kastes fremover i en ulykke. Systemet fordeler kreftene som oppstår ved en frontkollisjon jevnt utover slik at belastningen på barnets skulder og bryst reduseres.

Dype, myke, og polstret sideputer
De myke, dype, og polstrede sideputene fanger opp barnets kropp ved en sidekoliisjon. Slik at risikoen for skade på barnet reduseres betydelig.

Enkel justering av setebeltet og innstilling av hodestøtten
Høyden på setebeltet tilpasser seg automatisk til justeringen av hodestøtten. Før du fastgjør barnet i stolen må du passe på at hodestøtten er i riktig posisjon - like over skulderene til barnet.

Lett justerbar hodestøtte
Den er designet med spesiell hensyn til eldre barn som er fastspent i bilstolen med 3-punkt selen over skulderene og midjen. Hodestøtten kan enkelt settes til ønsket posisjon med kun en hånd selv om barnet er fastspent i stolen.

Justerbar i bredden
Medvoksende komfort og sikkerhet Ikke bare i høyden men også i bredden Rask og enkel betjening av justeringsmekanismer Kun det beste er nok for barnet!

Kopp- og snacksholder
''Mamma, jeg er sulten!'' Med den integrerte kopp- og snacksholderen på begge sider av setet blir det mindre søl og styr når barnet vil ha noe å spise eller drikke. Og ettersom alt er festet sammen, trenger man ikke bekymre seg for skvulping med flasker og slikt. Så blir det en bra tur.

Setetrekket kan lett tas av og vaskes
Noen ganger blir det kaotisk på veiene. Da er det lett å søle både mat og drikke i tillegg til at barnet blir lei av å sitte i bilen. Derfor er det betryggende å vite at setetrekket er avtagbart og tåler maskinvask. Setetrekket kan til og med tas av uten å fjerne sikkerhetsbeltet. Slik at setetrekket snart er rent til bruk igjen etter hyppige vask.

Tekniske detaljer:
  • Monteringsalternativer i bilen: Med bilens standard 3-punkt sele
  • Installasjon: Med kjøreretningen fra 9-36kg
  • Dimensjoner (Høyde/Bredde/Dybde): 61-86 x 49 x 48 cm
  • Vekt: 8,0 kg

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Anmeldelser

Kundebedømmelser - Britax Römer Evolva 123 Plus bilstol Fire Red
Gjennomsnittlig produkt vurdering:
5 Vurdering
 
5
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHva er eKomi?
  • 100% uavhengig
  • Helt gjennomsiktig
  • Fra kunde til kunde
Anmeldelser

Våre Toppselgere

Britax Römer Evolva 123 Plus bilstol Fire Red
2683 kr
2129 kr