Familieuke: 10% rabatt i dag! 🌸
Familieuke: 10% rabatt i dag! 🌸
kopier kode her:
MOTDA1066
00
tim
00
min
00
sek
Se mer heri
Britax Römer Dualfix² R barnesete Fire RedBritax Römer Dualfix² R barnesete Fire Red
Variant:
  • Britax Römer Dualfix² R barnesete Fire Red
  • Britax Römer Dualfix² R barnesete Cosmos Black
  • Britax Römer Dualfix² R barnesete Storm Grey
  • Britax Römer Dualfix² R barnesete Moonlight Blue
  • Britax Römer  Dualfix² R barnesete Blue Marble

4799 kr
Pris
3707 kr
Fri frakt
Du sparer
1092 kr-23%
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A276335

EAN: 4000984199567

Britax Römer Dualfix² R barnesete Fire Red
Gruppe 0+/1, Vekt: 0 til 18 kg, fra fødsel til ca. 4 år

Bakovervendt eller fremovervendt - Dualfix² R takler det. Setet har en 360° dreiefunksjon som gjør at det er lekende lett å snu setet på plass, i begge retninger.

Sett inn i bilen med en håndvending
Dualfix² R snur seg mot døren i bilen med et enkelt knappetrykk. Da kan du sette barnet inn i setet, og ta det ut, uten problemer. Du kan dreie setet tilbake i ønsket posisjon etterpå. Så kan turen bare starte.

Retningsendring med en snurr
Dualfix² R snur alltid i riktig retning. Frem til 18 kg kan du bruke den som reboarder. Benplassen er sikret med en kort beskyttelsesbøyle. Så kan du snu setet fremover når barnet blir stort nok.

Innstilt på komfort
I tillegg til å bytte retning kan setet også legges ned i forskjellige liggefunksjoner, så barnet kan slappe av, eller oppdage utsikten etter ønske og behov. Tiil og med under kjøring.

Produktegenskaper:

Lang brukstid i mot kjøreretningen
I tilfelle en frontkollisjon byr bakvendte bilstoler på den beste sikkerheten med hensyn til monteringsretningen Dette skyldes at støtkraften absorberes av ryggen på baksetet og bilstolens rygglenet før den ytterligere fordeles på hode- og nakkestøttene - slik at belastningen på overkroppen reduseres. I kjøreretningen vil støtkraften fordeles over seteskallet og festebeltet. Dermed er det sannsynlig at mer krefter vil virke på barnet ditt. Derfor anbefaler vi at bilstolen alltid monteres i mot kjøreretningen så lenge som mulig.

Ryggstøtten kan justeres i flere posisjoner
Kjøring bør være så behagelig som mulig for den lille. Derfor har bilstolen flere sitte- og hvileposisjoner som kan justeres i flere trinn uten å forstyrre barnet.

Myk spesial-skulderpolstring av neopren
Den nye myke spesial-skulderpolstringen av neopren smyger seg lett rundt barnets kropp. Skulle det skje en ulykke vil ikke denne bare redusere barnets bevegelse fremover, men også gjøre 5-punktsselen mer komfortabel. I tillegg kan du ta trekkene av til vask uten å måtte gripe inn i beltesystemet.

Britax Römer Pivot Link System
Systemet reduserer framoverbevegelsen slik at barnebilstolen styrer støtkraften nedover. På denne måten forsvinner mye av kraften fra treffet gjennom polstringen og ledes vekk, og risikoen for skade på barnets skjøre hode og nakke reduseres betydelig.

Dype, myke, og polstret sideputer
Sidekollisjonsbeskyttelsen demper kreftene ved et sidestøt og omfavner barnet inn i en trygghetsone. Slik at skaderisikoen på barnet minimaliseres.

Enkel justering av setebeltet og innstilling av hodestøtten
Enklere enn det blir det ikke: Du kan justere den polstrede hodestøtten og skulderselen med en hånd for enkel tilpassning av barnets størrelse. Før du setter på setebeltet, må du sørge for at hodesøtten er i riktig posisjon nemlig like over skuldrene til babyen.

5-punktssele
I stolen sitter barnet trygt fastspent med 5-punkt selen som fordeler kreftene på de 5 punktene. Systemet er et velkjent sikkerhetsstandard for optimal beskyttelse av barnet i autostolen. I tillfelle kollisjon, fordeles kreftene på de 5 punktene i skulder-, midje-, og belteområdene mellom beina. Dermed minimaliseres kreftene på barnet i tilfelle uhell.

Høydejusterbar støttefot
Sørger for ekstra stabilitet Støttefoten reduserer både tilting- og rotering av bilstolen i tilfelle en ulykke. For sikker installasjon kan støttebenet justeres i lengden slik at den tilpasser seg bilsetets høyde. I tillegg, viser en fargeindikator når støttebenet er stabilt plassert på kjøretøyets gulv.

Setetrekket kan lett tas av og vaskes
Noen ganger blir det kaotisk på veiene. Da er det lett å søle både mat og drikke i tillegg til at barnet blir lei av å sitte i bilen. Derfor, er det betryggende å vite at setetrekket er avtagbart og tåler maskinvask. Setetrekket kan til og med tas av uten å fjerne sikkerhetsbeltet. Slik at setetrekket snart er rent til bruk igjen etter hyppige vask.

Tekniske detaljer:
  • Monteringsmuligheter i bilen: Isofix med støttefot
  • Installasjon: Anvendelse mot kjøreretningen fra fødsel til ca. 18 kg og med kjøreretning: fra 9 til 18 kg
  • Dimensjoner (Høyde/Bredde/Dybde): 70 x 45 x 53 cm
  • Vekt: 14 kg

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Britax Römer Dualfix² R barnesete Fire Red
5
2 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Innholdet lastes inn ...

Våre Toppselgere

Britax Römer Dualfix² R barnesete Fire Red
Britax Römer Dualfix² R barnesete Fire Red
4799 kr
3707 kr