Britax Römer Bilstol Multi-Tech III Storm Grey
Variant:
  • Britax Römer Bilstol Multi-Tech III Storm Grey
  • Britax Römer Bilstol Multi-Tech III Cosmos Black
  • Britax Römer Bilstol Multi-Tech III Blue Marble

Pris
2787 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A234840

EAN: 4000984166767

Britax Römer Bilstol Multi-Tech III Storm Grey
Gruppe 1/2, Vekt: 9 til 25 kg, alder: fra 9 måneder til 6 år

Enten bakvendt eller framvendt: Multi-purpose Multi-Tech III gjør det mulig å bruke bilstolen både med og mot kjøreretningen slik at bilstolen kan anvendes bakvendt fra barnet er på 9 til 25kg. Takket være justerbare hodestøtte, beltesystem, og bredden på rygstøtten kan barnets voksende kropp alltid tilpasses. Kontroll indikator og optimal sidebeskyttelse forenkler monteringen og øker sikkerheten på barnebilstolen. På denne måten kan foreldrene være trygge på at barnet sitter korrekt og sikkert i bilstolen.

Optimal beskyttelse kombinert med maksimal fleksibilitet
Lang brukstid - medvoksende passform og sikkerhet Multi-Tech III kombinerer fleksibilitet med sikker til barn fra 9 kg til 25 kg (tilsvarende 9 måneder til 6 år). Bakvendt montering gir barnet den absolutt beste sikkerheten spesielt ved en frontkollisjon. Dette reduserer risikoen for skader, fordi støtkreftene allerede blir absorbert av bakset slik at påvirkningen på barnets hode og nakke minimaliseres. Du kan selvsalgt installere Multi-Tech III med kjøreretningen for å øke kjøregleden til barnet.

Utmerket sidestøtbeskyttelse
Multi-Tech III gir maksimal sikkerhet til barnet ditt med Side Impact Protection Technology (SICT). Takket være de dype, myke sidestykkene og sidestøtsbeskyttelsen SICT, er barnet ditt optimalt beskyttet i tilfelle en sidepåvirkning - fra hode til bekken. Multi-Tech III gir dermed barnet ditt det høyeste nivået av komfort og sikkerhet - for en avslappet og rolig tur.

Produktegenskaper:

Justerbar i bredden
Medvoksende komfort og sikkerhet Ikke bare i høyden men også i bredden Rask og enkel betjening av justeringsmekanismer Kun det beste er nok for barnet!

Avtagbare setetrekk
Noen ganger blir det kaotisk på veiene. Da er det lett å søle både mat og drikke i tillegg til at barnet blir lei av å sitte i bilen. Derfor, er det betryggende å vite at setetrekket er avtagbart og tåler maskinvask. Slik at setetrekket snart er rent til bruk igjen etter hyppige vask.

Sidebeskyttelse med SICT
SICT systemet gir barnet en optimal beskyttelse mot sidestøt. Systemet aborberer og avleder støtkreftene vekk fra barnet. For optimal effekt av SICT systemet bør du vende det mot dørsiden

Lang brukstid i mot kjøreretningen
I tilfelle en frontkollisjon byr bakvendte bilstoler på den beste sikkerheten med hensyn til monteringsretningen Dette skyldes at støtkraften absorberes av ryggen på baksetet og bilstolens rygglenet før den ytterligere fordeles på hode- og nakkestøttene - slik at belastningen på overkroppen reduseres. I kjøreretningen, vil støtkraften fordeles over seteskallet og festebeltet. Dermed er belastningen på barnet ikke optimalt redusert. Derfor anbefaler vi at bilstolen alltid monteres i mot kjøreretningen så lenge som mulig.

Dype, myke, og polstret sideputer
Sidekollisjonsbeskyttelsen demper kreftene ved et sidestøt og omfavner barnet inn i en trygghetsone. Slik at skaderisikoen på barnet minimaliseres.

Spesiell-skulderpolstring
I en front-kollisjon vil barnet skyves framover. Dermed er barnebilstolen utstyrt med en spesiell skulderpolstring som reduserer belastningen betydelig i tilfelle barnet kastes fremover i en ulykke. Systemet fordeler kreftene som oppstår ved en frontkollisjon jevnt utover slik at belastningen på barnets skulder og bryst reduseres.

5-punktssele for optimal sikkerhet
I stolen sitter barnet trygt fastpent med 5-punkt selen som fordeler kreftene på de 5 punktene. Systemet er et velkjent sikkerhetsstandard for optimal beskyttelse av barnet i autostolen. I tillfelle kollisjon, fordeles kreftene på de 5 punktene i skulder-, midje-, og belteområdene mellom beina. Dermed minimaliseres kreftene på barnet i tilfelle uhell.

Enkel justering av festebelte og instilling av hodestøtten
Enklere enn det blir det ikke: Du kan justere den polstrede hodestøtten og skulderselen med en hånd for enkel tilpassning av barnets størrelse. Før du setter på festebeltet, må du sørge for at hodesøtten er i riktig posisjon nemlig like over skuldrene til babyen.

Tekniske detaljer:
  • Monteringsmuligheter i bilen: Bakvendt: 3 punkt selen i bilen, støtteføt og nedre beltesystem Framvendt: 3 punkt selen i bilen
  • Installasjon: Bakvendt installasjon 9 til 25 kg, Framvendt installasjon 9 til 25 kg
  • Dimensjoner (Høyde/Bredde/Dybde): 62-72 x 45 x 48 cm
  • Vekt: 10,5 kg

Tilbehør

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Anmeldelser

Kundebedømmelser - Britax Römer Bilstol Multi-Tech III Storm Grey
Gjennomsnittlig produkt vurdering:
1 Vurdering
 
1
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHva er eKomi?
  • 100% uavhengig
  • Helt gjennomsiktig
  • Fra kunde til kunde
Anmeldelser

Våre Toppselgere

Britax Römer Bilstol Multi-Tech III Storm Grey
2787 kr