Britax Römer Bilstol Max-Way Black Series Storm Grey

Britax Römer Bilstol Max-Way Black Series Storm Grey


  • Britax Römer Bilstol Max-Way Black Series Moonlight Blue
  • Britax Römer Bilstol Max Way Black Series Cosmos Black

3108 kr
Pris
2336 kr
Fri frakt
Du sparer
772 kr-25%
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-5 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A234824

Britax Römer Bilstol Max-Way Black Series Storm Grey
Gruppe 1/2, Vekt: 9 til 25 kg, alder: fra 9 måneder til 6 år

Sikkerhet, til barnet, som du kan stole på
Max-Way kan monteres bakvendt over lengre tid: fra 9 kg til 25 kg. Det er ikke uten grunn at bilstolen bestod den strenge og svenske Plus testen. Takket være justerbare hodestøtte, sittevinkel, og festbelte kan barnets voksende kropp alltid tilpasses. Skulderselen med polstrede puter bidrar også til å økt komfort. Max-Way byr dermed på best komfort og sikkerhet: Max Way designen er kompakt og gir dermed andre passasjere nok plass

Lang brukstid og maksimal sikkerhet når den installeres mot kjøreretningen
Max-Way skal installeres bakvendt fra barnet er på ca 9 til 25kg Slik at barnet er optimalt beskyttet over lengre tid: fra ca 9 måneder til 6 år. I tilfelle en frontpåvirkning vil barnets kropp holdes trygt tilbake i sikkerhetssonen. I tillegg blir støtenergien på hode- og nakkeområdet absorbert - slik at risikoen for skade på barnet minimaliseres.

Produktegenskaper:

Ryggstøtten kan justeres i flere posisjoner
Kjøring bør være så behagelig som mulig for den lille. Derfor har autostolen flere sitte- og hvileposisjoner som kan justeres i flere trinn uten å forstyrre barnet.

Setetrekket kan lett tas av og vaskes
Noen ganger blir det kaotisk på veiene. Da er det lett å søle både mat og drikke i tillegg til at barnet blir lei av å sitte i bilen. Derfor, er det betryggende å vite at setetrekket er avtagbart og tåler maskinvask. Setetrekket kan til og med tas av uten å fjerne sikkerhetsbeltet. Slik at setetrekket snart er rent til bruk igjen etter hyppige vask.

Dype, myke, og polstret sideputer
Sidekollisjonsbeskyttelsen demper kreftene ved et sidestøt og omfavner barnet inn i en trygghetsone. Slik at skaderisikoen på barnet minimaliseres.

5-punktssele for optimal sikkerhet
I stolen sitter barnet trygt fastpent med 5-punkt selen som fordeler kreftene på de 5 punktene. Systemet er et velkjent sikkerhetsstandard for optimal beskyttelse av barnet i autostolen. I tillfelle kollisjon, fordeles kreftene på de 5 punktene i skulder-, midje-, og belteområdene mellom beina. Dermed minimaliseres kreftene på barnet i tilfelle uhell.

Enkel justering av festebelte og instilling av hodestøtten
Enklere enn det blir det ikke: Du kan justere den polstrede hodestøtten og skulderselen med en hånd for enkel tilpassning av barnets størrelse. Før du setter på festebeltet, må du sørge for at hodesøtten er i riktig posisjon nemlig like over skuldrene til babyen.

Tekniske detaljer:
  • Monteringsmuligheter i bilen: Med bilens 3punkt seler, støtteben og festebelte
  • Installasjon: Mot kjøreretningen fra 9 til 25kg
  • Dimensjoner (Høyde/Bredde/Dybde): 64 x 45 x 64 cm
  • Vekt: 7 kg

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Våre Toppselgere

Britax Römer Bilstol Max-Way Black Series Storm Grey
3108 kr
2336 kr
Toppmerker