Britax Römer Bilstol Evolva 123 Storm Grå
Variant:
  • Britax Römer Bilstol Evolva 123 Cosmos Black
  • Britax Römer Bilstol Evolva 123 Storm Grå
  • Britax Römer Bilstol Evolva 123 Moonlight Blue

Pris
1660 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A256435

EAN: 4000984195439

Britax Römer Bilstol Evolva 123 Storm Grå
Gruppe 1/2/3, Vekt: 9 til 36 kh, Alter: fra 9 mnd - 12 år

Evolva 123 vokser sammen med barnet ditt fra 9 til 36 kg. 5-punktsselen, de spesielle skulderpolstringene og det høye rygglenet gir barnet ditt optimal beskyttelse fra det er 9 måneder til det er 12 år. Ikke bare passer Evolva 123 til de fleste biler, den gir også barnet en rolig posisjon og enda mer komfort. Dermed kan du uforstyrret konsentrere deg om veien når du kjører.

Laget for barn fra 9 til 36 kg.
Bilstolen er vokser med barnet i gruppene 1/2/3 fra ca. 9 til 36kg. Etter babybilstolen (for gruppe 0+), trenger du kun en Evolva 123. Fra barnet er på ca 9 til 18kg kan du benytte deg av det integrerte setebeltet. Deretter trenger du kun bilens 3-punkt sele (opptil 36kg).

Tilpasser seg de fleste biler
Gjennom årenes løp kommer du mest sannsynlig til å ville bruke setet i forskjellige biler. Null problem med Evolva 123 Det er lett og kan festes sikkert i de fleste biler med 3-punktsselen i bilen. Da får du den fleksibiliteten du trenger.

God komfort på lengre turer
Lykkelige, fornøyde barn betyr avslappede bilturer. Derfor er barnets komfort spesielt viktig på lengre turer. Evolva 123 kan raskt og enkelt legges i en avslattende posisjon før du installerer setet. Da kan du alltid velge den mest behagelige posisjonen på turen, uansett hvor gammelt barnet er. I tillegg kan du feste små drikke/snacksbeholdere på siden av setene så barnet finner det det vil ha innenfor rekkevidde. Og mens barnet har alt det trenger underveis, kan du konsentrere deg om veien.

Produktdetaljer:
Beskytter med høyere ryggstøtte
Seteskallet med ryggstøtten beskytter barnet ditt på 3 måter: Seteskallet beskytter barnet fra hode til hofte, spesielt ved sidekollisjon Belteføringen sørger for at bilstolen er sikkert fastspent mens beltesystemet og skulderstroppene gir barnet både sikkerhet og komfort

5-punktssele
I stolen sitter barnet trygt fastspent med 5-punkt selen som fordeler kreftene på de 5 punktene. Systemet er et velkjent sikkerhetsstandard for optimal beskyttelse av barnet i autostolen. I tillfelle kollisjon, fordeles kreftene på de 5 punktene i skulder-, midje-, og belteområdene mellom beina. Dermed minimaliseres kreftene på barnet i tilfelle uhell.

Justerbart rygglene til alle aldersgrupper
På denne måten kan foreldrene alltid gi barnet den mest behagelige sovestillingen Du behøver kun å justere på setet før du monterer bilstolen i bilen

Spesiell-skulderpolstring
I en front-kollisjon vil barnet skyves framover. Dermed er barnebilstolen utstyrt med en spesiell skulderpolstring som reduserer belastningen betydelig i tilfelle barnet kastes fremover i en ulykke. Systemet fordeler kreftene som oppstår ved en frontkollisjon jevnt utover slik at belastningen på barnets skulder og bryst reduseres.

Dype, myke, og polstret sideputer
De myke, dype, og polstrede sideputene fanger opp barnets kropp ved en sidekoliisjon. Slik at risikoen for skade på barnet reduseres betydelig.

Enkel justering av setebeltet og innstilling av hodestøtten
Høyden på setebeltet tilpasser seg automatisk til justeringen av hodestøtten. Før du setter fast barnet i stolen må du passe på at hodestøtten er i riktig posisjon - like over skulderene til barnet.

Lett justerbar hodestøtte
Den er designet med spesiell hensyn til eldre barn som er fastspent i bilstolen med 3-punkt selen over skulderene og midjen. Hodestøtten kan enkelt settes til ønsket posisjon med kun en hånd selv om barnet er fastspent i stolen.

Kopp- og snacksholder
''Mamma, jeg er sulten!'' Med den integrerte kopp- og snacksholderen på begge sider av setet blir det mindre søl og styr når barnet vil ha noe å spise eller drikke. Og ettersom alt er festet sammen, trenger man ikke bekymre seg for skvulping med flasker og slikt. Så blir det en bra tur.

Setetrekket kan lett tas av og vaskes
Noen ganger blir det kaotisk på veiene. Da er det lett å søle både mat og drikke i tillegg til at barnet blir lei av å sitte i bilen. Derfor er det betryggende å vite at setetrekket er avtagbart og tåler maskinvask. Setetrekket kan til og med tas av uten å fjerne sikkerhetsbeltet. Slik at setetrekket snart er rent til bruk igjen etter hyppige vask.

Tekniske detaljer:
  • Monteringsalternativer i bilen: Med bilens standard 3-punkt sele
  • Montering: Med kjøreretningen fra 9-36kg
  • Dimensjoner (Høyde/Bredde/Dybde): 61-86 x 49 x 48 cm
  • Vekt: 8 kg

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Britax Römer Bilstol Evolva 123 Storm Grå
4.5
1963 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 1465
 
4 stjerner
| 413
 
3 stjerner
| 70
 
2 stjerner
| 9
 
1 stjerne
| 6
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.