Britax Römer Bilstol Evolva 123 SL SICT Moonlight Blue

Britax Römer Bilstol Evolva 123 SL SICT Moonlight Blue3063 kr
Pris
2235 kr
Fri frakt
Du sparer
828 kr-27%
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A230171

EAN: 4000984184228

Britax Römer Bilstol Evolva 123 SL SICT Moonlight Blue
Gruppe 1/2/3, Vekt: 9 til 36 kg, alder: fra 9 måneder til 12 år

Innovative funksjoner, mer fleksibilitet
Evolva kolleksjonen har i over 10 år vært foreldrenes favoritt. Evolva 1/2/3 SL SICT like sikker som elegant.
SICT systemet sørger for en optimal sidekollisjonsbeskyttelse som aborberer og reduserer påvirkningene på barnet ved en sidestøt. Soft-Latch Isofix systemet bidrar til enkel installasjon, økt sikkerhet og stabilitet.
Det myke stoffet på hodestøtten og spesiell skulderpolstring gir barnet den nødvendige kosefaktoren men også sikkerheten. Evolva serien har i mange år bidratt med komfort og sikkerhet.

Bilstolen er medvoksene til barnegruppene 1/2/3 fra ca. 9 til 36kg.
Etter babybilstolen (for gruppe 0+), trenger du kun en Evolva 123. Fra barnet er på ca 9 til 18kg kan du benytte deg av det integrerte festebelte. Deretter trenger du kun bilens 3punkt sele (opptil 36kg).

Fleksibilitet: I løpet av den lange levetiden, trenger du å anvende barnebilstolen i forskjellige biler: Ikke noe problem - med Evolva 123 SICT.
Bilstolen er lettvekt og enkel å montere i adskillige biler - enten med ISOFIX og 3punkt seler eller kun med 3punkt seler. Monteringsalternativene i kombinasjon med sidekollisjonsbeskyttelsen, gir deg fleksibilitet og sikkerhet.


Produktegenskaper:

Side Impact Protection Technology (SICT)
SICT systemet gir barnet en optimal beskyttelse mot sidestøt. Systemet aborberer og avleder støtkreftene vekk fra barnet. For at beskyttelsessystemet skal fungere optimalt er det viktig at SICT systemet alltid vender mot dørsiden.

Akustisk sikkerhet: CLICK & SAFE® selelåssystemet
Det er ikke alltid lett å finne balansen mellom stramming og tilpassing når du strammer beltesystemet i autostolen. Derfor ble CLICK & SAFE® systemet utviklet slik at foreldrene vet når barnet er riktig fastspent. Når foreldrene hører "Klikk", betyr det at selen er korrekt festet med riktig stramming.

Bedre beskyttelse takket være ryggstøtten
Seteskallet med ryggstøtten beskytter barnet ditt på 3 måter: (1) seteskallet beskytter barnet fra hode til hofte, spesielt ved sidekollisjon (2) belteføringen sørger for at bilstolen er sikkert fastspent mens beltesystemet og skulderstroppene gir barnet både sikkerhet og komfort

(3) spesiell skulderpolstring - for optimal sikkerhet og komfort
I en front-kollisjon vil barnet skyves framover. Dermed er barnebilstolen utstyrt med en spesiell skulderpolstring som reduserer belastningen betydelig i tilfelle barnet kastes fremover i en ulykke. Systemet fordeler kreftene som oppstår ved en frontkollisjon jevnt utover slik at belastningen på barnets skulder og bryst reduseres.

Justerbar rygglene til alle aldersgruppene
På denne måten kan foreldrene alltid gi barnet den mest behagelig sovestillingen Du behøver kun å justere på setet før du monterer bilstolen i bilen

Lett justerbar hodestøtte
Den er designet med spesiell hensyn til eldre barn som er fastpent i bilstolen med 3punkt selen over skulderene og midjen. Hodestøtten kan enkelt setttes til ønsket posisjon med kun en hånd selv om barnet er fastspent i stolen.

Godt beskyttet med 5punkt sele systemet
I stolen sitter barnet trygt fastpent med 5-punkt selen som fordeler kreftene på de 5 punktene. Systemet er et velkjent sikkerhetsstandard for optimal beskyttelse av barnet i autostolen. I tillfelle kollisjon, fordeles kreftene på de 5 punktene i skulder-, midje-, og belteområdene mellom beina. Dermed minimaliseres kreftene på barnet i tilfelle uhell.

Enhåndsbetjening: Hodebeskyttelse og skulderpolstring
Høyden på festebelte tilpasser seg automatisk til justeringen av hodestøtten. Før du fastgjør barnet i stolen må du passe på at hodestøtten er i riktig posisjon - like over skulderene til barnet.

Avtagbart og lettstelt setetrekk:
Noen ganger blir det kaotisk på veiene. Da er det lett å søle både mat og drikke i tillegg til at barnet blir lei av å sitte i bilen. Derfor, er det betryggende å vite at setetrekket er avtagbart og tåler maskinvask. Setetrekket kan til og med tas av uten å fjerne sikkerhetsbeltet. Slik at autostolen raskt kan tas i bruk etter en lettvint rengjøring.


Tekniske detaljer:
  • Monteringsalternativer i bilen: 3punkt sele og/eller ISOFIX tilkoblinger
  • Anvendelse: Med kjøreretningen fra 9-36kg
  • Dimensjoner (Høyde/Bredde/Dybde): 61-86 x 51 x 48 cm
  • Vekt: 8,6 kg

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Anmeldelser

Kundebedømmelser - Britax Römer Bilstol Evolva 123 SL SICT Moonlight Blue
Gjennomsnittlig produkt vurdering:
8 Vurdering
 
7
 
1
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHva er eKomi?
  • 100% uavhengig
  • Helt gjennomsiktig
  • Fra kunde til kunde
Anmeldelser
Vis alle kundeanmeldelser

Våre Toppselgere

Britax Römer Bilstol Evolva 123 SL SICT Moonlight Blue
3063 kr
2235 kr