❤ 8x babypoints ❤
❤ 8x babypoints ❤
Kun i dag
00
tim
00
min
00
sek
Klikk heri
Britax Römer Bilstol Eclipse Storm Grey

Britax Römer Bilstol Eclipse Storm Grey


Pris
1373 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A248516

EAN: 4000984195491

Britax Römer Bilstol Eclipse Storm Grey
Gruppe 1, 9-18 kg, fra 9 måneder til 4 år

Den strømlinjeformede Eclipse er den ideelle løsningen for biler med begrenset plass, med en lett kjerne og en smal base Den er til og med sertifisert til bruk i flytrafikk. Kompakt bygget betyr ikke at vi har inngått kompromisser på sikkerheten. Barnet er beskyttet mot side-og frontkollisjoner med den siste teknologien.

Sertifisert med 2-punkt selen
Så mye er sikkert: Eclipse er en av svært få barnebilstoler som kan brukes med 2-punktselen i bilen. Det gjør setet mer fleksibelt til montering i biler. Det gjør også at du kan sikre barnet ditt i midtsetet bak, så det er enda bedre beskyttet mot sidestøt.

Alt klart!
Har du planlagt å reise med fly? Da er Eclipse perfekt for deg. Den har et flytrafikksett som kan kjøpes separat, som gjør at den kan brukes om bord på fly. Dermed er barnet ditt like godt plassert i luften som i bilen. Barnet beskyttes som i en kokong med de polstrede sidene og 5-punktselen. Det er noe helt annet enn det enslige beltet voksne bruker på fly.

Produktegenskaper:

Ryggstøtten kan justeres i flere posisjoner
Kjøring bør være så behagelig som mulig for den lille. Derfor har bilstolen 4 forskjellige sitte- og hvilestillinger som kan instilles uten å måtte fjerne sikkerhetselen og forstyrre barnet.

Avtagbare setetrekk
Noen ganger blir det kaotisk på veiene. Da er det lett å søle både mat og drikke i tillegg til at barnet blir lei av å sitte i bilen. Derfor, er det betryggende å vite at setetrekket er avtagbart og tåler maskinvask. Det blir raskt rent igjen. og klar for en ny tur.

Dype, myke, og polstret sideputer
Sidekollisjonsbeskyttelsen demper kreftene ved et sidestøt og omfavner barnet inn i en trygghetsone. Slik at skaderisikoen på barnet minimaliseres.

Enkel justering av setebeltet og innstilling av hodestøtten
Høyden på setebeltet tilpasser seg automatisk til justeringen av hodestøtten. Før du setter fast barnet i stolen må du passe på at hodestøtten er i riktig posisjon - like over skulderene til barnet.

5-punktssele
I stolen sitter barnet trygt fastspent med 5-punkt selen som fordeler kreftene på de 5 punktene. Systemet er et velkjent sikkerhetsstandard for optimal beskyttelse av barnet i autostolen. I tillfelle kollisjon, fordeles kreftene på de 5 punktene i skulder-, midje-, og belteområdene mellom beina. Dermed minimaliseres kreftene på barnet i tilfelle uhell.

Spesiell skulderpolstring
I en front-kollisjon vil barnet skyves framover. Dermed er barnebilstolen utstyrt med en spesiell skulderpolstring som reduserer belastningen betydelig i tilfelle barnet kastes fremover i en ulykke. Systemet fordeler kreftene som oppstår ved en frontkollisjon jevnt utover slik at belastningen på barnets skulder og bryst reduseres.

Tekniske detaljer:
  • Monteringsmuligheter i bilen: Monteres med bilens 3-punktsele eller 2-punktsele
  • Installasjon: Med kjøreretningen fra 9-18kg
  • Dimensjoner (Høyde/Bredde/Dybde): 64 x 45 x 57 cm
  • Vekt: 7 kg

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Våre Toppselgere

Britax Römer Bilstol Eclipse Storm Grey
Britax Römer Bilstol Eclipse Storm Grey
1373 kr