🍦 SMELTENDE RABATTER 🍦
🍦 SMELTENDE RABATTER 🍦
Bare i dag:
Opp til 700 kr rabatt
00
tim
00
min
00
sek
Klikk her!i
Britax Römer Bilstol Duo Plus Moonlight Blue

Britax Römer Bilstol Duo Plus Moonlight Blue


Variant:
  • Britax Römer Bilstol Duo Plus Moonlight Blue
  • Britax Römer Bilstol Duo plus Cosmos Black
  • Britax Römer Bilstol Duo Plus Storm Grå

3667 kr
Pris
2914 kr
Fri frakt
Du sparer
753 kr-21%
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A230156

EAN: 4000984183924

Britax Römer Bilstol Duo Plus Moonlight Blue
Gruppe 1, Vekt: 9 til 18 kg, alder: fra 9 måneder til 4 år

Duo Plus er en praktisk løsning for alle som behøver en barnebilstol som lett kan tas i bruk i adskillige biler. Duo Plus kan fastgjøres i de fleste bilene ettersom den kun krever bilens 3-punkt seler. Alternativt, kan du kjøpe ISOFIX base og/eller Top Tether ekstra belte som valgfrie tilbehør. Derfor kan du kun anvende ISOFIX basen (som selges separat) kun i biler med ISOFIX tilkoblinger. Anti-tilt systemet i ISOFIX basen øker stabiliteten og reduserer framoverbevegelsen av barnebilstolen ved en frontkollisjon. Dette reduserer risikoen for skade på hode-, skulder-, og halsområdene til barnet.

I tillegg reduserer Antiklipp-systemet rotasjonsbevegelser av bilstolen på en måte at belastningsverdiene på barnet også minimaliseres. Duo Pluss har 3 forskjellige sittestillinger og komfortabel polstring for optimal sidebeskyttelse.

Produktegenskaper:

Enkel justering av festebelte og instilling av hodestøtten
Den polstrede hodestøtten og selen kan enkelt betjenes med en hånd - for tilpassing av barnets kropp Før du fastgjør barnet i stolen må du passe på at hodestøtten er i riktig posisjon - like over skulderene til barnet.

5-punktsseler for optimal sikkerhet
I stolen sitter barnet trygt fastpent med 5-punkt selen som fordeler kreftene på de 5 punktene. Systemet er et velkjent sikkerhetsstandard for optimal beskyttelse av barnet i autostolen. I tillfelle kollisjon, fordeles kreftene på de 5 punktene i skulder-, midje-, og belteområdene mellom beina. Dermed minimaliseres kreftene på barnet i tilfelle uhell.

Ryggstøtten kan justeres i flere posisjoner
Kjøring bør være så behagelig som mulig for den lille. Derfor har autostolen flere sitte- og hvileposisjoner som kan justeres i flere trinn uten å forstyrre barnet.

Spesiell-skulderpolstring
I en front-kollisjon vil barnet skyves framover. Dermed er barnebilstolen utstyrt med en spesiell skulderpolstring som reduserer belastningen betydelig i tilfelle barnet kastes fremover i en ulykke. Systemet fordeler kreftene som oppstår ved en frontkollisjon jevnt utover slik at belastningen på barnets skulder og bryst reduseres.

Avtagbare setetrekk
Noen ganger blir det kaotisk på veiene. Da er det lett å søle både mat og drikke i tillegg til at barnet blir lei av å sitte i bilen. Derfor, er det betryggende å vite at setetrekket er avtagbart og tåler maskinvask. Slik at setetrekket snart er rent til bruk igjen etter hyppige vask.

Dype, myke, og polstret sideputer
Sidekollisjonsbeskyttelsen demper kreftene ved et sidestøt og omfavner barnet inn i en trygghetsone. Slik at skaderisikoen på barnet minimaliseres.

Tekniske detaljer:
  • Monteringsalternativer i bilen: 3-punktsbelte i bilen, Isofix og/eller Top Tether (selges separat)
  • Anvendelse: Med kjøreretningen fra 9-18kg
  • Dimensjoner (Høyde/Bredde/Dybde): 64 x 45 x 46 cm
  • Vekt: 9 kg

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Våre toppselgere

Britax Römer Bilstol Duo Plus Moonlight Blue
Britax Römer Bilstol Duo Plus Moonlight Blue
3667 kr
2914 kr