MEGA SALE! -10%
MEGA SALE! -10%
Kopier koden:
MSALE6687
00
tim
00
min
00
sek
Hent rabattkodei
Britax Römer Bilstol Dualfix Cosmos Black
Britax Römer Bilstol Dualfix Cosmos Black
4789 kr
3990 kr
Pris inkl. Mva. og toll

Britax Römer Bilstol Dualfix Cosmos Black


 • Britax Römer Bilstol Dualfix Storm Grey
 • Britax Römer Bilstol Dualfix Black Marble
 • Britax Römer Bilstol Dualfix Wine Rose
 • Britax Römer Bilstol Dualfix Moonlight Blue

4789 kr
Pris
3990 kr
Fri frakt
Du sparer
799 kr-17%
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-5 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A152695

Britax Römer Bilstol Dualfix Cosmos Black
Gruppe 0+/1, Vekt: 0 til 18 kg, alder: fra fødsel til ca. 4 år

Dualfix Cosmos er en 2-in-1 barnebilstol som først monteres mot kjøreretningen (i gruppe0+) og deretter monteres med eller mot kjøreretningen i gruppe 1. Bilstolen har da en høy fleksibilitet og lang brukstid. Den byr på alle nødvendige sikkerhetsfunksjoner du forventer fra Britax Römer f.eks. Isofix og et 5-punkts selesystem. På denne måten sørger bilstolen for at sikkerheten og komforten er medvoksende.

Enkel å bruke - takket være 360 graders rotasjon.
Komfortabel håndtering til foreldrene: Inn- og utsetting av barnet i bilstolen anstrenger ryggen til foreldrene Dualfix systemet gjør det enkelt å sette inn og ut barnet fra stolen via en Med kun et trykk på en knapp, kan setet lett dreies til venstre eller svinges til høyre mot døråpningen. Deretter kan du sette inn barnet i bilstolen og sette setet tilbake til korrekt posisjon før fastgjøring og transport. Bilstolen kan anvendes med eller mot kjøreretningen. Disse funksjonene bidrar til å forenkle hverdagen.

Produktegenskaper:

Lang brukstid i mot kjøreretningen
I tilfelle en frontkollisjon byr bakvendte bilstoler på den beste sikkerheten med hensyn til monteringsretningen Dette skyldes at støtkraften absorberes av ryggen på baksetet og bilstolens rygglenet før den ytterligere fordeles på hode- og nakkestøttene - slik at belastningen på overkroppen reduseres. I kjøreretningen, vil støtkraften fordeles over seteskallet og festebeltet. Dermed er belastningen på barnet ikke optimalt redusert. Derfor anbefaler vi at bilstolen alltid monteres i mot kjøreretningen så lenge som mulig.

Ryggstøtten kan justeres i flere posisjoner
Kjøring bør være så behagelig som mulig for den lille. Derfor har autostolen flere sitte- og hvileposisjoner som kan justeres i flere trinn uten å forstyrre barnet.

Seteinnlegg til den nyfødte
Den nyfødte må være optimalt beskyttet. Derfor leveres autostolen med et spesial designet seteinnlegg. Seteforminskeren gir barnet en ergonomisk og komfortabel sitte stilling.

Spesiell-skulderpolstring
I en front-kollisjon vil barnet skyves framover. Dermed er barnebilstolen utstyrt med en spesiell skulderpolstring som reduserer belastningen betydelig i tilfelle barnet kastes fremover i en ulykke. Systemet fordeler kreftene som oppstår ved en frontkollisjon jevnt utover slik at belastningen på barnets skulder og bryst reduseres.

Britax Römer Antitilt-System
Systemet reduserer framoverbevegelsen slik at barnebilstolen styrer støtkraften nedover. På denne måten reduserer man risikoen for skade på barnets skjøre hode.

Dype, myke, og polstret sideputer
Sidekollisjonsbeskyttelsen demper kreftene ved et sidestøt og omfavner barnet inn i en trygghetsone. Slik at skaderisikoen på barnet minimaliseres.

Enkel justering av festebelte og instilling av hodestøtten
Enklere enn det blir det ikke: Du kan justere den polstrede hodestøtten og skulderselen med en hånd for enkel tilpassning av barnets størrelse. Før du setter på festebeltet, må du sørge for at hodesøtten er i riktig posisjon nemlig like over skuldrene til babyen.

5-punktsseler for optimal sikkerhet
I stolen sitter barnet trygt fastpent med 5-punkt selen som fordeler kreftene på de 5 punktene. Systemet er et velkjent sikkerhetsstandard for optimal beskyttelse av barnet i autostolen. I tillfelle kollisjon, fordeles kreftene på de 5 punktene i skulder-, midje-, og belteområdene mellom beina. Dermed minimaliseres kreftene på barnet i tilfelle uhell.

Høydejusterbar støttefot
Sørger for ekstra stabilitet Støttefoten reduserer både tilting- og rotering av bilstolen i tilfelle en ulykke. For sikker installasjon kan støttebenet justeres i lengden slik at den tilpasser seg bilsetets høyde. I tillegg, viser en fargeindikator når støttebenet er stabilt plassert på kjøretøyets gulv.

Setetrekket kan lett tas av og vaskes
Noen ganger blir det kaotisk på veiene. Da er det lett å søle både mat og drikke i tillegg til at barnet blir lei av å sitte i bilen. Derfor, er det betryggende å vite at setetrekket er avtagbart og tåler maskinvask. Setetrekket kan til og med tas av uten å fjerne sikkerhetsbeltet. Slik at autostolen raskt kan tas i bruk etter en lettvint rengjøring.

Tekniske detaljer:
 • Monteringsmuligheter i bilen: Isofix med støttefot
 • Installasjon: Anvendelse mot kjøreretningen fra fødsel til ca. 18 kg og med kjøreretning: fra 9 til 18 kg
 • Dimensjoner (Høyde/Bredde/Dybde): 53 x 45 x 63 cm
 • Vekt: 14,7 kg

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Anmeldelser

Kundebedømmelser - Britax Römer Bilstol Dualfix Cosmos Black
Gjennomsnittlig produkt vurdering: 1 Vurdering
 
1
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHva er eKomi?
 • 100% uavhengig
 • Helt gjennomsiktig
 • Fra kunde til kunde
Anmeldelser

Våre Toppselgere

Britax Römer Bilstol Dualfix Cosmos Black
4789 kr
3990 kr
Toppmerker