Britax Römer Bilstol Advansafix M i-Size Storm Grey
Variant:
  • Britax Römer Bilstol Advansafix M i-Size Cosmo s Black
  • Britax Römer Bilstol Advansafix M i-Size Storm Grey
  • Britax Römer Bilstol Advansafix M i-Size Moonlight Blue
  • Britax Römer Bilstol Advansafix M i-Size Burgundy Red

Pris
3775 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 4-7 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A308621

EAN: 4000984190724

Britax Römer Bilstol Advansafix M i-Size Storm Grey
i-Size: 76 til 150 cm kroppshøyde, alder: 15 måneder til 12 år

Advansafix M i-Size er utviklet slik at barn fra 15 måneder til 12 år kan reise trygt. Den er godkjent i henhold til den nye i-Size-forskriften og tilbyr enda mer sikkerhet og maksimal fleksibilitet. Du kan kan rett og slett stole på produktet! Setet kan omgjøres fra barnesete med 5-punktsbelte til 3-punktsbelte med noen få enkle trinn. Den lille med en vekt på 21 kg er spesielt godt beskyttet med 5-punktsbeltet.

Produkt High light s:

i- Størrelse: Sikkerhet for store og små
I Advansafix M i-Size frakter barnet ditt spesielt trygt - fra småbarnsalder til tiden da barnet ikke lenger trenger en barnestol. Fordi den er optimalt beskyttet i sin 3-i-1 høy stol. Beroligende å vite: Advansafix M i-Size er godkjent i henhold til den nye i-Size-reguleringen. Og 5-punkts selen kan brukes til barn opp til 21 kg, noe som betyr enda mer sikkerhet for barnet ditt.

Fleksibilitet på fingertuppene
Takket være FLIP & GROW-funksjonen kan du enkelt bytte mellom den integrerte 5-punktsselen og 3-punktsselen når barnet ditt vokser. Og siden ingenting trenger å fjernes fra setet, kan du bytte tilbake når som helst til 5-punktsbeltet. Takket være EasyRecline-funksjonen kan du justere den innebygd seten for forskjellige, komfortable hvilestillinger - uten å måtte justere toppen.Akkurat som det som er mest behagelig for barnet ditt.

Kvalitet - Laget i Tyskland
For å garantere det høyeste mulige kvalitet er ikke Britax Rømer bare testet under produktutviklingsprosessen, men helt opp opp til det ferdige barnesetet, er under ett og samme tak, de ferdige produktene blir også regelmessig testet internt, mye moderne kollisjonstestanlegg.

Produktfunksjoner:

Britax Rømer Pivot Link System
I I tilfelle en ulykke reduserer vårt patenterte Pivot Link Isofix-system bevegelsen til forsetet fremover og leder de fleste kreftene nedover. Dette demper støtkraften gjennom polstringen i bilsetet og reduserer risikoen for hode og nakkeskader betydelig.

EasyRecline
EasyRecline passer for alle aldre og lar deg justere setet til tre komfortable sitteposisjoner. Selv når barnet ditt sitter i setet og uten å justere toppen Tether - veldig behagelig for barn og foreldre.

5-punkts selesystem
Vi er overbevist om at en 5-punkts beltesystem er den beste måten å beskytte barnet ditt på i bilsetet. Det sikrer barnet ditt optimalt i beskyttelsen med setet. I tilfelle en kollisjon - Beltesystemet fordeler kreftene som påvirker i en kollisjon over 5 punkter og myker kreftene: ved skuldrene, hoftene og ved beltespenne mellom bena. På dette måten er barnet ditt beskyttet fra alle sider i tilfelle en ulykke.

Beskyttelse takket være høyt ryggstøtte
Barnesetene våre med ryggstøtter beskytter barnet ditt på tre måter: seteskallet beskytter barnet ditt fra hodet til hoften, spesielt i tilfelle en sidepåvirkning. Samtidig sikrer de det øvre og nedre beltesystemet, som styrer at beltet er på riktig sted og at den polstrede nakkestøtten gir sikkerhet og komfort for babyens hode og nakke.

VEND OG VEKST
Når barnet ditt når minst 15 kg og maksimalt 21 kg, må du bytte fra det integrerte 5-punktsbeltet til 3-punktsbeltet for å feste barnet ditt i barnesetet. Takk til FLIP & GROW-funksjonen er nå mulig med noen få enkle trinn. Bare juster nakkestøtten og lagre selen i ryggstøtten slik at den ikke blir borte. Justere deretter er justeringsplaten FLIP & GROW med Secure Guard klar til bruk.

Myke spesialputer i neopren
Våre myke spesielle puter i neopren klemmer barnets kropp komfortabelt og behagelig. Ved bevegelser, ikke bare reduserer de barnets bevegelse fremover - de gjør også 5-punkts selen jevnt. Mer komfortabelt. I tillegg kan du enkelt fjerne dem for vask uten å måtte forstyrre selen.

V-formet nakkestøtte
Vår V-formede nakkestøtter er spesielt designet for å holde bevegelsen til barnet følsomt ved hodet i tilfelle sidekollisjon. Dette betyr at det ikke bare tilbyr optimal beskyttelse, men også mye komfort. I tillegg kan du enkelt justere nakkestøtten og selen fra forsetet for å passe barnets størrelse.

Hurtigutgivelsesomslag
Noen ganger kan det bli ganske rotete på veien. Det er lett å søle drikke, ellers kan barnet ditt få bilsyk av det å kjøre langt. Vi har klokt designet en maskinvaskbar vern som er enkel å fjerne uten å måtte ta av sikkerhetsbeltet. Det er en rask måte å gjør setet rent og klart til å brukes igjen.

Toppkobling
I tilfelle en kollisjon reduserer Top Tether barnesetets rotasjon og avtar dermed mulige skader på hode og nakke. Takket være det dobbelte Forankringspunktene gir vår v-formede Top Tether enda mer stabilitet og sikkerhet for barnet ditt enn vanlige tether-systemer.

Secure Guard
Secure Guard hjelper deg med å beskytte barnet ditt spesielt følsomt område som mage - takket være et ytterligere fjerde festepunkt i 3-punktsbeltet for eldre barn. Takket være optimal plassering av bekkenbeltet over barnets bekken, reduserer Secure Guard kreftene som virker på en frontkollisjon med opptil 35% * og gir barnet ditt tilstrekkelig bevegelsesfrihet under reisen.

* Interne Britax-tester med en Q6-dummy tilsvarende høyde og vekt til et gjennomsnittlig 6 år gammelt barn.

Tekniske data:
  • Installasjonsalternativer i bilen: Isofix med toppkabel (76 til 102 cm), med belte og Isofix (100 - 150 cm) eller bare med stropp (100 til 150 cm)
  • Bevegelsesretning: fremovervendt installasjon 76 til 150 cm
  • Mål (høyde / bredde / dybde): 60 - 83 x 44 x 47 cm
  • Produktvekt: 11 kg

Top Tether inkludert i leveransen.

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Merke

Britax Römer

Britax Römer

Britax Römer er en ledende produsent av bilseter som kombinerer komfort, helse, bekvemmelighet og sikkerhet. Bilsetet er designet for å enkelt passe inn i kjøretøyet ditt og justeres etter barnets størrelse. Den har også en trykk-på-knapp-teknologi som lar deg raskt justere setet til riktig posisjon for barnets sikkerhet under kjøring, trygg og sikker 5-punktssele som sikrer riktig plassering for alle aldre. I tillegg sørger Britax Römer for at både nyfødte og småbarn er komfortable med sin overlegne ryggstøtte og justerbare nakkestøtter. Dessuten har den et ISOFIX-system som bidrar til å sikre bilsetet på plass med minimal innsats, og gir ekstra beskyttelse for den lille. Britax Römer - det beste med tanke på brukervennlighet, trygg og pålitelig bilseter til barn.

ISOFIX & Kjøretøy

Biler og bilstoler er en viktig del av livene våre. De gir oss en trygg, effektiv og praktisk måte å reise på med nyfødte og eldre barn. Med økende sikkerhetstiltak og fremskritt i bilindustrien, har det blitt avgjørende at også bilseter oppfyller de høyeste standardene for både komfort og sikkerhet.Pris er også en viktig faktor når man leter etter bakovervendte bilseter for nyfødete av høy kvalitet, i tillegg til at de oppfyller sikkerhetssertifiseringer som ISOFIX-sertifisering, noe alle bilstoler hos oss i Pinkorblue oppfyller. ISOFIX-system er idag en sikkerhetsstandard hos alle produsenter av bilstoler. Det eksisterer baser for nesten alle slags bilstol-modeller som festes til bilens ISOFIX anker. Bilseter av forskjellige merker og modeller kommer med en rekke funksjoner som; bakovervendt installasjon, fremovervendt installasjon, ISOFIX baser som kan snurres 360 grader, justeres i liggeposisjon fra hvile til sitteposisjon, noe som enkeltgjør å sette barnet inn og ut av stolen og å pleie barnet eller underholde ved hvilepauser fra kjøreturer, dette gjøres ved å snu stolen mot enn selv på en enkel og effektiv knappetrykk.

For å få mest mulig ut av investeringen, bør foreldre også vurdere å kjøpe med ekstra polstring eller avansert stoffteknologi for å holde barna varme på kalde dager. Det er også mange rimelige alternativer tilgjengelig for nyfødte som tilbyr budsjettvennlige løsninger uten å gå på akkord med funksjoner som holdbarhet eller stil. Siden bilseter først og fremst brukes til å beskytte det mest verdifulle vi har, er helse og sikkerhet noen av de viktigste hensynene når det kommer til design og konstruksjon. Dette inkluderer å gi maksimal demping for en komfortabel tur, samt å gjøre dem brukervennlige slik at de kan sikres effektivt i alle typer kjøretøy og ulykkes tilfeller. Bilsete-produsenten Britax Römer streber etter å tilby ikke bare kvalitet, men også funksjonalitet, avslutningsvis kan en investering i et ergonomisk og brukervennlig bilsete som gir god ryggstøtte utgjøre hele forskjellen når det kommer til å nyte komfortable reiser med sikkerhetsgaranti og komfort for barnet. Vi ønsker ingen distraheringer for fører under kjøreturen, som igjen kan skape farlige situasjoner.

På den måten sørger du for at bilsetekjøring med barneseter er gjort trygg og komfortabel for alle passasjerer uavhengig av alder, høyde eller vekt.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Britax Römer Bilstol Advansafix M i-Size Storm Grey
5
396 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 324
 
4 stjerner
| 62
 
3 stjerner
| 7
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 3
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Britax Römer Bilstol Advansafix M i-Size Storm Grey
Britax Römer Bilstol Advansafix M i-Size Storm Grey
3775 kr