Britax Römer Barnesete Advansafix IV M Cosmos Black

Britax Römer Barnesete Advansafix IV M Cosmos Black


Pris
3566 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A292561

EAN: 4000984165814

Britax Römer Barnesete Advansafix IV M Cosmos Black
Gruppe 1/2/3, vekt: 9 til 36 kg, alder: fra omtrent 9 måneder til 12 år.
Advansafix IV M vokser med barnet ditt - fra 9 til 36 kg. Mange funksjoner som EasyRecline gir ekstra komfort for både små og store barn. Takket være FLIP & GROW-funksjonen, kan du veksle mellom det integrerte 5-punktsselen og det 3-punkts kjøretøysselen i noen få enkle trinn når barnet ditt vokser. Dette er ikke bare behagelig for barn, men også for foreldre.

Rett og slett trygt - hver dag
Sikkerheten til barnet ditt er veldig viktig for oss. Derfor sørger Advansafix IV M for at barnet ditt alltid er godt beskyttet. Når du fester barnet ditt med det trepunkts bilbeltet, holder Secure Guard fangbeltet i en optimal stilling over bekkenbenene, og reduserer dermed risikoen for mageskader. I tillegg minimerer de dype, mykt polstrede sidestolpene og den v-formede hodestøtten risikoen for personskade på siden.

Kvalitet - Laget i Tyskland
Sikkerheten til alle barn er motoren som driver oss hver dag. For å garantere høyest mulig kvalitet er hele produktutviklingsprosessen under ett tak - fra den første ideen til det ferdige barnesetet. Vi setter våre standarder høyere enn loven krever, og tester barneseter regelmessig på vårt høye moderne en anfallstestanlegg. Så du kan være sikker på at ditt barns sikkerhet alltid er i de beste hender hos oss.

Produktfunksjoner:

Britax Römer pivotlink-system
I tilfelle en ulykke, vårt patenterte Pivot Link Isofix-system reduserer barnesetets bevegelse fremover og leder kreftene hovedsakelig nedover. Dette betyr at støtkraften dempes av bilstolputen og risikoen for hod- og nakkeskader reduseres betydelig.

EasyRecline
EasyRecline passer for alle aldersgrupper og lar deg sette setet i tre komfortable sittestillinger. Selv mens barnet sitter i setet og uten å justere Top Tether - veldig behagelig for barn og foreldre.

5-punkts sele system
Vi tror at et 5-punkts sele system er best egnet til å beskytte barnet ditt i bilsetet. Fordi det fester barnet ditt optimalt i setets beskyttende skall. Ved kollisjon fordeler beltesystemet kreftene som virker i en kollisjon til 5 punkter og reduserer dem: ved skuldrene, hoftene og spennen mellom bena. Slik blir barnet ditt beskyttet fra alle kanter i en ulykke.

Beskyttelse takket være høyt ryggstøtte
Våre barneseter med ryggstøtte beskytter barnet ditt på tre måter: seteskallet beskytter barnet ditt fra hode til hofte, spesielt i tilfelle sidepåvirkning. Samtidig sørger øvre og nedre belteføringer for at bilbeltet er på rett sted og den polstrede hodestøtten gir sikkerhet og komfort for barnets hode og nakke.

FLIP & GROW
Når barnet ditt har nådd minimum 15 kg og maksimalt 18 kg, må du bytte fra det integrerte 5-punktsbeltet til 3- pek kjøretøybeltet for å sikre barnet ditt i barnesetet. Takket være FLIP & GROW-funksjonen er dette nå mulig i noen få enkle trinn. Bare juster hodestøtten og lag selen i ryggstøtten slik at den ikke går seg vill. Juster deretter FLIP & GROW konverteringsplaten med Secure Guard, så er du klar til å gå.

Myke, neopren -spesielle skulderputer
Våre myke neopren-spesielle skulderputer putrer komfortabelt mot kroppens barn. Ved påvirkning reduserer de ikke bare forskyvningen av barnet ditt - de gjør også 5-punktsselen enda mer behagelig. Du kan også enkelt fjerne dem for vask uten å måtte gripe inn i selesystemet.

V-formet nakkestøtte
Vår V-formede nakkestøtte er spesialdesignet for å holde bevegelsen til barnets følsomme hode under kontroll i tilfelle bivirkninger. Dette gir ikke bare optimal beskyttelse, men også mye komfort. Du kan også enkelt justere nakkestøtten og selesystemet fra setet foran, slik at begge passer perfekt til ditt barns størrelse.

Raskt avtakbart trekk
Noen ganger kan ting bli ganske rotete på veien. Du kan søle drikke eller barnet ditt kan bli sykt av å kjøre bil. Med klok framsyn har vi utviklet et maskinvaskbart setetrekk som enkelt kan fjernes uten å fjerne sikkerhetsbeltet. På denne måten kan du raskt få setet rent igjen - og du kan fortsette med reisen.

Tether Top
I tilfelle en krasj, reduserer Top Tether rotasjonen av barnesetet, og reduserer dermed potensielle skader på hode og nakke. Takket være de doble forankringspunktene tilbyr vårt v-formede Top Tether barnet ditt enda mer stabilitet og sikkerhet enn konvensjonelle Tether-systemer.

Secure Guard
Secure Guard hjelper deg med å gi ekstra beskyttelse for barnets følsomme mageområde - takket være et ekstra fjerde festepunkt i 3-punkts bilbelte for voksne. Ved å plassere fangbeltet optimalt over barns bekkenben, reduserer Secure Guard kreftene som utøves i frontal påvirkning med opptil 35% *, mens barnet lar det bevege seg fritt mens du kjører.

* Intern Britax-tester med en Q6-dummy, som tilsvarer høyden og vekten til et gjennomsnitt på 6 år gammelt barn.

Tekniske data:
  • Alternativer for bilinstallasjon: Isofix med Top Tether (9 til 18 kg), Isofix med belte (15 til 36 kg) eller kun med belte (15 til 36 kg)
  • Kjøreretning : Fremoverinstallasjon 9 til 36 kg
  • Mål (høyde / bredde / dybde): 60 - 83 x 44 x 47 cm
  • Produktvekt: 11 kg

Top Tether er inkludert.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Britax Römer Barnesete Advansafix IV M Cosmos Black
5
1 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Innholdet lastes inn ...

Våre Toppselgere

Britax Römer Barnesete Advansafix IV M Cosmos Black
Britax Römer Barnesete Advansafix IV M Cosmos Black
3566 kr