Britax Römer Barnebilstol King II Black Series Fire Red

Britax Römer Barnebilstol King II Black Series Fire Red


  • Britax Römer Barnebilstol King II Black Series burgundy red
  • Britax Römer Barnebilstol King II Black Series comic fun
  • Britax Römer Barnebilstol King II Black Series Wine Rose
  • Britax Römer Barnebilstol King II Black Series Cosmos Black

Pris
1923 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-5 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A256424

Britax Römer Barnebilstol King II Black Series Fire Red
Gruppe 1, 9 til 18 kg, fra 9 måneder til 4 år{

Den nye og inkoniske King designen er utstyrt med et patentert belteføringssystem som sørger for en enkel og sikker montering av bilstolen.

King II kombinerer sikkerhet med komfort. Den integrerte side- og frontbeskyttelsen bidrar til en optimal sikkerhet og trygge reiser. Sitteposisjonen kan justeres til forskjellige stillinger slik at foreldrene alltid kan finne en behagelig stilling til barnet. Samtidig sørger det patenterte beltesystemet og det spesielt utformede beskyttelsesskallet for en enkel og sikker montering.

Det er godt å vite at King II har fått utmerkelsen "BRA" og karakter 2,4 av "Stiftung Warentest i Tyskland (utgave 06/2016).

King II - enkel og sikker montering
King II er meget fleksibel. Modellen er universielt designet slik at bilstolen lett og sikkert kan fastgjøres i bilen med 3punkt selesystemet og tilhørende beltekroker. Bilstolen og seteskallet kan åpnes slik at føringen av sikkerhetsselen via 3-punktene er selvforklarende. Så snart sikkerhetsbeltet er festet, strammer den seg automatisk rund bilstolen slik at barnet er trygt fastpent i bilstolen.

Produktegenskaper:

Enkel justering av setebeltet og innstilling av hodestøtten
Høyden på setebeltet tilpasser seg automatisk til justeringen av hodestøtten. Før du setter fast barnet i stolen må du passe på at hodestøtten er i riktig posisjon - like over skulderene til barnet.

5-punktssele
I stolen sitter barnet trygt fastspent med 5-punkt selen som fordeler kreftene på de 5 punktene. Dermed sikres avkommet optimalt i barnesetets beskyttende skall. I tillfelle kollisjon, fordeles kreftene på de 5 punktene i skulder-, midje-, og belteområdene mellom beina. Dermed minimaliseres kreftene på barnet i tilfelle uhell.

Spesiell-skulderpolstring
I en front-kollisjon vil barnet skyves framover. Dermed er barnebilstolen utstyrt med en spesiell skulderpolstring som reduserer belastningen betydelig i tilfelle barnet kastes fremover i en ulykke. Systemet fordeler kreftene som oppstår ved en frontkollisjon jevnt utover slik at belastningen på barnets skulder og bryst reduseres.

Ryggstøtten kan justeres i flere posisjoner
Kjøring bør være så behagelig som mulig for den lille. Derfor har bilstolen 4 forskjellige sitte- og hvilestillinger som kan instilles uten å måtte fjerne sikkerhetselen og forstyrre barnet.

Framovervendt beltespenne
Spenningen på festebelte rettes framover slik at barnet ikke belastes unødvendig.

Setetrekket kan lett tas av og vaskes
Noen ganger blir det kaotisk på veiene. Da er det lett å søle både mat og drikke i tillegg til at barnet blir lei av å sitte i bilen. Derfor er det betryggende å vite at setetrekket er avtagbart og tåler maskinvask. Setetrekket kan til og med tas av uten å fjerne sikkerhetsbeltet. Det blir raskt rent igjen. og klar for en ny tur.

Tiltende seteskall og beltesystem
Det patenterte belteføringsystemet inkluderer det tiltbare seteskallet, beltekroker og festes lekende lett til bilens 3-punkt sele. Etter at belteføringen og spenningen er utført trykker du bilstolen tilbake på seteskallet og bilstolen er da ferdig montert i bilsetet.

Dype, myke, og polstret sideputer
De myke, dype, og polstrede sideputene fanger opp barnets kropp ved en sidekoliisjon. Slik at risikoen for skade på barnet reduseres betydelig.

Tekniske detaljer:
  • Monteringsmuligheter i bilen: Med bilens standard 3-punkt sele
  • Installasjon: Med kjøreretningen fra 9-18kg
  • Dimensjoner (Høyde/Bredde/Dybde): 67 x 45 x 54 cm
  • Vekt: 10,3 kg

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Våre Toppselgere

Britax Römer Barnebilstol King II Black Series Fire Red
1923 kr
Toppmerker