Britax Römer Barnebilstol King II Black Series Cosmos Black

Britax Römer Barnebilstol King II Black Series Cosmos Black


Variant:
  • Britax Römer Barnebilstol King II Black Series Cosmos Black
  • Britax Römer Barnebilstol King II Black Series Storm Grey
  • Britax Römer Barnebilstol King II Black Series Moonlight Blue
  • Britax Römer Barnebilstol King II Black Series burgundy red

2345 kr
Pris
2286 kr
Fri frakt
Du sparer
59 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 4-8 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A215453

EAN: 4000984181234

Britax Römer Barnebilstol King II Black Series Cosmos Black
Gruppe 1, 9 til 18 kg, fra 9 måneder til 4 år{

Den nye og inkoniske King designen er utstyrt med et patentert belteføringssystem som sørger for en enkel og sikker montering av bilstolen.

King II kombinerer sikkerhet med komfort. Den integrerte side- og frontbeskyttelsen bidrar til en optimal sikkerhet og trygge reiser. Sitteposisjonen kan justeres til forskjellige stillinger slik at foreldrene alltid kan finne en behagelig stilling til barnet. Selve bilstolen er montert på en base for enkel og sikker fastjøring i bilen. Bilstolen er i tillegg utstyrt med et 5punkt beltesystem med polstrede seler og lås.

King II - enkel og sikker montering
King II er meget fleksibel. Modellen er universielt designet slik at bilstolen lett og sikkert kan fastgjøres i bilen med 3punkt selesystemet og tilhørende beltekroker. Bilstolen og seteskallet kan åpnes slik at føringen av sikkerhetsselen via 3-punktene er selvforklarende. Så snart sikkerhetsbeltet er festet, strammer den seg automatisk rund bilstolen slik at barnet er trygt fastpent i bilstolen.

Produktegenskaper:

Enkel justering av festebelte og instilling av hodestøtten
Høyden på festebelte tilpasser seg automatisk til justeringen av hodestøtten. Før du fastgjør barnet i stolen må du passe på at hodestøtten er i riktig posisjon - like over skulderene til barnet.

5-punktsseler for optimal sikkerhet
I stolen sitter barnet trygt fastpent med 5-punkt selen som fordeler kreftene på de 5 punktene. Systemet er et velkjent sikkerhetsstandard for optimal beskyttelse av barnet i autostolen. I tillfelle kollisjon, fordeles kreftene på de 5 punktene i skulder-, midje-, og belteområdene mellom beina. Dermed minimaliseres kreftene på barnet i tilfelle uhell.

Spesiell-skulderpolstring
I en front-kollisjon vil barnet skyves framover. Dermed er barnebilstolen utstyrt med en spesiell skulderpolstring som reduserer belastningen betydelig i tilfelle barnet kastes fremover i en ulykke. Systemet fordeler kreftene som oppstår ved en frontkollisjon jevnt utover slik at belastningen på barnets skulder og bryst reduseres.

Ryggstøtten kan justeres i flere posisjoner
Kjøring bør være så behagelig som mulig for den lille. Derfor har bilstolen 4 forskjellige sitte- og hvilestillinger som kan instilles uten å måtte fjerne sikkerhetselen og forstyrre barnet.

Framovervendt beltespenne
Spenningen på festebelte rettes framover slik at barnet ikke belastes unødvendig.

Setetrekket kan lett tas av og vaskes
Noen ganger blir det kaotisk på veiene. Da er det lett å søle både mat og drikke i tillegg til at barnet blir lei av å sitte i bilen. Derfor, er det betryggende å vite at setetrekket er avtagbart og tåler maskinvask. Setetrekket kan til og med tas av uten å fjerne sikkerhetsbeltet. Slik at autostolen raskt kan tas i bruk etter en lettvint rengjøring.

Tiltende seteskall og beltesystem
Det patenterte belteføringsystemet inkluderer det tiltbare seteskallet, beltekroker og bilens 3-punkt sele. Etter at belteføringen og spenningen er utført trykker du bilstolen tilbake på seteskallet og bilstolen er da ferdig monterti bilsetet.

Dype, myke, og polstret sideputer
De myke, dype, og polstrede sideputene fanger opp barnets kropp ved en sidekoliisjon. Slik at risikoen for skade på barnet reduseres betydelig.

Tekniske detaljer:
  • Monteringsmuligheter i bilen: Med bilens standard 3-punkt sele
  • Anvendelse: Med kjøreretningen fra 9-18kg
  • Dimensjoner (Høyde/Bredde/Dybde): 67 x 45 x 54 cm
  • Vekt: 10,3 kg

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Våre Toppselgere

Britax Römer Barnebilstol King II Black Series Cosmos Black
2345 kr
2286 kr