Spar opp til 700 kr!
Spar opp til 700 kr!
6 Rabattkoder
00
tim
00
min
00
sek

Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

Britax Römer Babybilstol Baby-Safe Wine Rose
For øyeblikket utsolgt
Variant:

Pris
1386 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A230010

EAN: 4000984183740

Britax Römer Babybilstol Baby-Safe Wine Rose
Gruppe 0, Vekt: 0 til 13 kg, fra fødsel til ca. 15 år

Til en sikker start på livet.
Babybilstolen Baby-Safe beviser at brukskomfort ikke kommer på bekostning av sikkerhet. Den intelligente designen kombinerer perfekt alle sikkerhetsfunksjoner med koselig komfort i et lettvekt seteskall.

Praktisk og allsidig
Baby Safe er lettvekt og enkel å bruke - slik at bilstolen er praktisk og allsidig. Skiftet mellom bilen og barnevognen er lynrask. I bilen kan babybilstolen fastgjøres enten med bilens 3-punktsbelte, eller på vår BabySafe Isofix base, eller Baby Safe beltebase. CLICK & GO®-adapterene gjør det enkelt å montere babybilstolen på alle kapabel Britax-barnevogner.

Noen dager er mer krevende enn andre. Hvis du kjører ofte med barnet i bilen, kan du gjerne kombinere bruken av babybilstolen med barnevognen. Babyen kan ligge igjen i babybilstolen mens du monterer den på rammen til barnevognen- til et flott reisesystem. Dermed slipper du å planlegge hvor barnet skal ligge og hvile mens du er ute på tur med det. Alle Britax Römer babybilstoler kan sikkert monteres på Britax barnevogner ved hjelp av CLICK & GO®-adapteren. I tillegg kan de også monteres på andre barnevogner fra ledende produsenter. Husk at noen adaptere selges separat som et valgfritt tilbehør fra Britax Römer mens andre er tilgjengelig fra andre barnevognprodusenter.

Produktegenskaper:

Dype, myke, og polstret sideputer
Sidekollisjonsbeskyttelsen demper kreftene ved et sidestøt og omfavner barnet inn i en trygghetsone. Slik at skaderisikoen på barnet minimaliseres.

5-punktsseler for optimal sikkerhet
I stolen sitter barnet trygt fastpent med 5-punkt selen som fordeler kreftene på de 5 punktene. Systemet er et velkjent sikkerhetsstandard for optimal beskyttelse av barnet i autostolen. I tillfelle kollisjon, fordeles kreftene på de 5 punktene i skulder-, midje-, og belteområdene mellom beina. Dermed minimaliseres kreftene på barnet i tilfelle uhell.

Avtagbare setetrekk
Noen ganger blir det kaotisk på veiene. Da er det lett å søle både mat og drikke i tillegg til at barnet blir lei av å sitte i bilen. Derfor, er det betryggende å vite at setetrekket er avtagbart og tåler maskinvask. Slik at setetrekket snart er rent til bruk igjen etter hyppige vask.

Kalesje:
Ganske intelligent: Solkalesjen med UPF 50+ beskytter barnet ditt ikke bare mot direkte sollys, men også mot vinden.

Justerbart bærehåndtak
Utenkt design: bærehåndtaket kan tas av eller brettes bort slik at det ikke forhindrer insettingen av barnet. Du trenger kun å låse opp bærehåndtaket ved å trykke på knappene på hver side av håndtaket. Hvis du setter babybilstolen på gulvet, lønner det seg å trekke håndtaket helt tilbake - slik at det ikke støter.

Myke og polstrede hodesøtte og liggepute
Den komfortable hodestøtten sørger for at barnets hode alltid er i en riktig og behagelig stilling. I tillegg bidrar liggeputen, på baksiden, til at barnet har en ergonomisk riktig liggeposisjon. Puten kan tas av når barnet vokser slik at det alltid får plass i babybilstolen.

Tekniske detaljer:
  • Monteringsalternativer i bilen: 3-punkts selen i kjøretøyet, Beltebase, eller Isofix base
  • Montering: Mot kjøreretningen fra fødsel til 13 kg
  • Dimensjoner (Høyde/Bredde/Dybde): 57 x 44 x 65cm
  • Vekt: 3,9 kg

Leveringen inkluderer kun Babybilstolen Baby Safe og Travel System Adapteren men uten en basestasjon.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Anmeldelser

Kundebedømmelser - Britax Römer Babybilstol Baby-Safe Wine Rose
Gjennomsnittlig produkt vurdering:
1 Vurdering
 
1
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHva er eKomi?
  • 100% uavhengig
  • Helt gjennomsiktig
  • Fra kunde til kunde
Anmeldelser

Våre Toppselgere