⛄ VINTERRABATTER ⛄
⛄ VINTERRABATTER ⛄
Kun i dag:
Spar opp til 500 kr
00
tim
00
min
00
sek
Velg rabattkodei
Britax Römer Babybilstol Baby-Safe plus SHR II storm grey

Britax Römer Babybilstol Baby-Safe plus SHR II storm grey


Variant:
  • Britax Römer Babybilstol Baby-Safe plus SHR II storm grey
  • Britax Römer Babybilstol Baby-Safe plus SHR II Cosmos Black
  • Britax Römer Babybilstol Baby-Safe plus SHR II Moonlight Blue
  • Britax Römer Babyschale Baby-Safe plus SHR II Wine Rose

Pris
3030 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A256570

EAN: 4000984196627

Britax Römer Babybilstol Baby-Safe plus SHR II storm grey
Gruppe 0+, Vekt: 0 til 13 kg, Alder: fra fødsel til ca. 15 måneder

Baby-Safe Plus SHR II har alle sikkerhets- og komfortfunksjonene som Baby-Safe Plus II serien har å tilby. I tillegg gjør den integrerte adapteren det mulig å direkte montere babybilstolen på Britax barnevogner og Buggys med CLICK & GO®-systemet. På samme måte kan babybilstolen enkelt og raskt demonteres fra barnevognen med enhånds-betjening (SHR). Det myke belegget på bærehåndtaket sørger for bedret brukskomfort til foreldrene. I likhet med Baby Safe Plus II gir denne babybilstolen sammen med (i) Baby Safe Belted Base, eller (ii) Baby Safe Isofix Base, den perfekte beskyttelsen for babyen din i bilen.

Patentert utforming sørger for en tilnærmet flat hvilestilling for sikkerhet og komfort
Det er ikke lett å være i bilen med den nyfødte. Den flate liggestillingen er ekstremt viktig for barnets skjøre kropp. Dette skyldes først og fremst at nakkemuskelene til den nyfødte ikke er ferdigutviklet. På den andre siden vil en oppreist stilling bidra til økt sikkerhet i tilfelle kollisjon. Derfor ble BABY-SAFE PLUS SHR II utviklet med vår patenterte teknologi for en flat liggestilling. Prinsippet er veldig enkelt: Høyden på hodestøtten er koblet til vinkelen på liggestillingen.

Produktegenskaper:

Justerbart bærehåndtak
Utenkt design: bærehåndtaket kan tas av eller brettes bort slik at det ikke forhindrer insettingen av barnet. Alt du behøver å gjøre er å låse opp knappen på bærehåndtaket. Hvis du setter babybilstolen på gulvet, lønner det seg å trekke håndtaket helt tilbake - slik at det ikke støter.

Sidebeskyttelse med D-SIP®
I tilfelle en sidekollisjon, tilbyr vår D-SIP®-teknologi en utmerket beskyttelse. Systemet danner en buffer til døren, demper støtkraften og leder kraften langs seteskallet og vekk fra babyen. Trekk bare opp D-SIP®-branketten på siden av babybilstolen, som plasseres nærmest døren, helt til du hører et klart klikk.

Dype, myke, og polstret sideputer
Sidekollisjonsbeskyttelsen demper kreftene ved et sidestøt og omfavner barnet inn i en trygghetsone. Slik at skaderisikoen på barnet minimaliseres.

5-punktssele
I stolen sitter barnet trygt fastspent med 5-punkt selen som fordeler kreftene på de 5 punktene. Systemet er et velkjent sikkerhetsstandard for optimal beskyttelse av barnet i autostolen. I tillfelle kollisjon, fordeles kreftene på de 5 punktene i skulder-, midje-, og belteområdene mellom beina. Dermed minimaliseres kreftene på barnet i tilfelle uhell.

Enkel justering av setebeltet og innstilling av hodestøtten
Enklere enn det blir det ikke: Du kan justere den polstrede hodestøtten og skulderselen med en hånd for enkel tilpassning av barnets størrelse. Før du setter på setebeltet, må du sørge for at hodesøtten er i riktig posisjon nemlig like over skuldrene til babyen.

Setetrekket kan lett tas av og vaskes
Noen ganger blir det kaotisk på veiene. Da er det lett å søle både mat og drikke i tillegg til at barnet blir lei av å sitte i bilen. Derfor er det betryggende å vite at setetrekket er avtagbart og tåler maskinvask. og er lett å ta av uten å fjerne beltet. Slik at setetrekket snart er rent til bruk igjen etter hyppige vask.

Sol-Kalesje:
Ganske intelligent: Solkalesjen med UPF 50+ beskytter barnet ditt ikke bare mot direkte sollys, men også mot vinden. Kalesjen er ikke fastgjort til bærehåndtaket slik at du forsatt kan bære babybilstolen uforstyrret.

Enkel demontering fra barnevognen med en hånd
Babybilstolen kan lett tas av barnevognen med kun en hånd. Du trenger kun å trykke på knappen i bærehåndtaket slik at babybilstolen løsner seg ut automatisk fra rammen til barnevognen.

Tekniske detaljer:
  • Monteringsalternativer i bilen: 3-punkts selen i kjøretøyet, Beltebase, eller Isofix base
  • Installasjon: Mot kjøreretningen fra fødsel til 13 kg
  • Mål (lengde x bredde x høyde): 57 x 44 x 65cm
  • Vekt: 4,7 kg

Leveringen inkluderer babybilstolen uten basestasjonen.

Advarsel! Babybilstolen må ikke anvendes med aktive kollisjonsputer foran den!

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Våre Toppselgere

Britax Römer Babybilstol Baby-Safe plus SHR II storm grey
3030 kr