Britax Römer Babybilstol Baby-Safe² i-size Flame RedBritax Römer Babybilstol Baby-Safe² i-size Flame Red

Britax Römer Babybilstol Baby-Safe² i-size Flame Red


 • Britax Römer Baby-Safe² i-Size babybilstol Cool Flow - Silver
 • Britax Römer Baby-Safe² i-Size babybilstol Cool Flow - Blue
 • Britax Römer Baby-Safe² i-Size babybilstol Ocean Blue
 • Britax Römer Baby-Safe² i-Size babybilstol Cool Flow - Black

2499 kr
Pris
2094 kr
Fri frakt
Du sparer
405 kr-16%
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-7 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A235681

EAN: 4000984192674

Britax Römer Babybilstol Baby-Safe² i-size Flame Red
i-Size/Størrelse: 40 - 83 cm kroppslenge, vekt: 0 til 13 kg, fra fødsel til ca. 15 mnd.

Der Baby-Safe² i-Size er egnet for nyfødte barn opp til 15 måneder, eller en størrelse opp til 83 cm. Nyfødtinnlegget beskytter babyen og gir den ekstra hold og komfort. Om det skulle skje en ulykke gir den også babyen mer beskyttelse. Når barnet ditt blir større kan du ta ut nyfødtinnlegget og justere høyden på hodestøtten. Så får den lille større plass.

Patentert utforming sørger for en flat hvilestilling for sikkerhet og komfort
Det er ikke lett å være i bilen med den nyfødte. Den flate liggestillingen er ekstremt viktig for barnets skjøre kropp. Dette skyldes først og fremst at nakkemuskelene til den nyfødte ikke er ferdigutviklet. På den andre siden vil en oppreist stilling bidra til økt sikkerhet i tilfelle kollisjon. Derfor ble Baby-Safe² i-Size utviklet med vår patenterte teknologi for en flat liggestilling. Prinsippet er veldig enkelt: Høyden på hodestøtten er koblet til vinkelen på liggestillingen. Og hvis du benytter Baby-Safe i-Size Flex basen i kjøretøyet blir liggeposisjonen for den lille enda bedre.

Beroligende sikkerhet for de første turene med babyen.
Disse er de mest utsatte passasjerene: Barn, og mest av alt nyfødte. Derfor må de beskyttes spesielt godt. Det er ikke uten grunn at vi konsentrerer oss om utvikling, kontinuerlig forbedring og konstruksjon av baby- og barneseter til bil, og tester dem grundig. Vi holder høyest mulig sikkerhetsstandard, og tester internt med krav som er høyere en vedtatte normer.
Når du kjøper en Baby-Safe² i-Size får du en del av all vår forskning og årevis med erfaring. Alt dette så du kan ta sikkerheten med ro når du kjører med barnet ditt.

Produktegenskaper:

Seteinnlegg til den nyfødte
Nyfødtinnlegget som følger med i leveringen er støtdempende, og gir babyen ekstra beskyttelse og hold, og det kan tas ut,. Det gjør sitteflaten mindre og gjør setet mer komfortabelt.

Side Impact Protection Technology (SICT)
SICT systemet gir barnet en optimal beskyttelse mot sidestøt. Systemet aborberer og avleder støtkreftene vekk fra barnet. For at beskyttelsessystemet skal fungere optimalt er det viktig at SICT systemet alltid vender mot dørsiden.

Flat liggeposisjon
Din nyfødte er tryggest på tur når det ligger komfortabelt og ergonomisk. Med den integrerte og patenterte teknologien for en flat liggeposisjon kan du stille inn posisjonen og tilpasse setet til barnets størrelse. Posisjonen endrer seg automatisk når du justerer hodestøtten, da får også barnet mer plass når det vokser. Dette gjelder forøvrig også for beltesystemet.

Enkel justering av setebeltet og innstilling av hodestøtten
Enklere enn det blir det ikke: Du kan justere den polstrede hodestøtten og skulderselen med en hånd for enkel tilpassning av barnets størrelse. Før du setter på festebeltet, må du sørge for at hodesøtten er i riktig posisjon nemlig like over skuldrene til babyen.

Sol-Kalesje:
Ganske intelligent: Solkalesjen med UPF 50+ beskytter barnet ditt ikke bare mot direkte sollys, men også mot vinden. Dette gjelder både i bilen og på barnevognen. Festepunktene er praktisk plasserte på siden av bærebøylen, så du kan bære med deg babybilstolen selv om kalesjen er festet.

5-punktssele
I stolen sitter barnet trygt fastpent med 5-punkt selen som fordeler kreftene på de 5 punktene. Systemet er et velkjent sikkerhetsstandard for optimal beskyttelse av barnet i autostolen. I tillfelle kollisjon, fordeles kreftene på de 5 punktene i skulder-, midje-, og belteområdene mellom beina. Dermed minimaliseres kreftene på barnet i tilfelle uhell.

Ukomplisert fleksibel med CLICK & GO® dapteren
Skånsom mot ryggen Babybilstolen er enkel å løse ut fra basaen eller barnevognen. Det gjør at du kan spare mye bøying av ryggen under løft av babybilstolen.

Justerbart bærehåndtak
Utenkt design: bærehåndtaket kan brettes bort slik at det ikke er i veien når du skal sette barnet ned i setet. Du trenger kun å låse opp bærehåndtaket ved å trykke på knappene på hver side av håndtaket. Hvis du setter babybilstolen på gulvet, lønner det seg å trekke håndtaket helt tilbake - slik at det ikke støter.

Fargeindikatorer viser korrekt montering
Det betyr pålitelig kvalitet: Fargeindikatorene viser deg om babybilstolen er riktig eller feil montert på basen eller på barnevognen. Med en gang setet eller adapteren er riktig montert vil indikatorene skifte fra rødt til grønt.

Avtagbart og lettstelt setetrekk:
Noen ganger blir det kaotisk på veiene. Da er det lett å søle både mat og drikke i tillegg til at barnet blir lei av å sitte i bilen. Derfor er det betryggende å vite at setetrekket er avtagbart og tåler maskinvask. Setetrekket kan til og med tas av uten å fjerne sikkerhetsbeltet. Slik at setetrekket snart er rent til bruk igjen etter hyppige vask.

Reisesystem:
Noen dager er mer krevende enn andre. Hvis du kjører ofte med barnet i bilen, kan du gjerne kombinere bruken av babybilstolen med barnevognen. Babyen kan ligge i babybilstolen mens du monterer den på rammen til barnevognen- til et flott reisesystem. Så kan turen bare starte. Alle Britax Römer babybilstolmodeller kan monteres på alle Britax-barnevogner med CLICK & GO® adapteren. I tillegg kan de også monteres på andre barnevogner fra ledende produsenter.

Alltid sikker og uproblematisk montering i bil
Forestill deg at babyen sover dypt og rolig, og at du virkelig må ta den ut eller sette den inn i bilen - uten å vekke den. I slike tilfeller vet foreldre som bruker basene til babybilstolene våre virkelig å sette pris på dem. Når basen er sikker og fast montert i bilen, og blir stående der, kan du montere babybilstolen på den med et enkelt grep, eller ta den ut igjen. Uten store problemer og uten å vekke den lille. Base til setet er separat tilgjengelig som tilbehør.

Monteringsmuligheter:
 • Med belte: Britax gir foreldre en fantastisk fleksibilitet. Ettersom de også kan montere setene i bilen med bilens 3-punktssele. Denne muligheten er praktisk, spesielt hvis setet brukes i forskjellige biler, og hvis ikke alle bilene har isofix. Belteføringen på setet hjelper til med å montere setet på riktig måtet.
 • Med base: Baby-Safe i Size Base eller Flex Base
 • På barnevognen: Montering med separat kjøpte adaptere
 • Tillatt på fly: Våre babybilstoler er ikke bare til bruk på landjorda. De kan også brukes på flyet for å gi den lille beskyttelse og komfort. For mer informasjon bør dere kontakte flyselskapet.
Tekniske detaljer:
 • Montering: Mot kjøreretningen 40 - 83 cm
 • Mål (Høyde/Bredde/Dybde): 58 x 44 x 67 cm
 • Vekt: 4,8 kg
Deler som følger med leveringen:
 • Babybilstolen Baby-Safe² i-Size
 • Beskyttende solkalesje
 • Seteinnlegg til den nyfødte
 • Instruksjoner:

OBS: Babybilstolen må ikke anvendes med aktive kollisjonsputer foran den!

Leveringen inkluderer babybilstolen uten basestasjonen.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Våre Toppselgere

Britax Römer Babybilstol Baby-Safe² i-size Flame Red
2499 kr
2094 kr